Mooie labels besteld voor wijnflessen. Leuk dat je deze zelf kan aanpassen en waren snel in huis.

Top producten, levering kon beter

De producten zijn fantastisch. K heb mijn eigen ontwerp stickers gehad. Ze zijn mooi. Alleen k heb lang gewacht op de levering.

Goede opvolging

Goede producten en een goede opvolging, zeer tevreden.

Top gewoonweg

Heel tevreden

Okay

Verzendkosten duur voor producten die ook als brievenbuspakketje verzonden hadden kunnen worden. Wijnflesetiketten vallen kleiner uit dan verwacht. Formaat stond niet vermeld.

Super snel en fijn!

Hele fijne webshop en snel geleverd. Heel erg blij met mijn aankopen.

het is echt zoals ik verwacht en gehoopt had

gastenboek besteld. wat is hij onwijs tof! zeker te weten dat de bruid en bruidegom dit echt heel leuk vinden!

Waardeloos

Gebeld of de bestelling optijd klaar kon zijn, dit zou het geval zijn. Vervolgens op maandag niks binnen terwijl het dinsdags nodig was. Op maandag contact gehad en werd mij gevraagd of ik het wilde annuleren omdat het nog niet klaar was. Hierop heb ik ja geantwoord. Vervolgens geen reactie meer en dinsdags een bericht terug dat het niet geannuleerd kan worden. Nu zit ik met spullen die ik moet betalen terwijl ik er niks meer aan heb!

Ruim assortiment en super snel geleverd

Wij zochten voor onze bruiloft nog een aantal dingen voor de aankleding en decoratie. Dit vonden we allemaal heel makkelijk op We Love Deco. Wat een ruim assortiment! Super webshop!!

Heel tevreden

Heel tevreden Kga volgend week nog andere spullen bestellen voor m'n huwelijk voor de 28ste mei

Na een klein misverstandje, werd alles snel opgelost! Top!

Fantastisch!!

Met invoer van bestelling een fout gemaakt, maar fan-tas-tisch geholpen door de klantenservice. Met een resultaat nog mooier dan verwacht. De aanbeveling 100% waard!

Snel ontvangen

Heb het vooruit gekocht want heb het nodig in juli. Helium was uitverkocht zag ik al een poos daarom op tijd besteld

Fijne en snelle service met mooie producten!

Voor de verjaardag van onze dochters leuke producten besteld. Even gebeld aangezien ik ballonnen nodig had gevuld met helium maar ook daar was de service weer ontzettend fijn en duidelijk. Bestelling kwam op tijd binnen en we zijn nog steeds aan het genieten van alles!

Mooi product, snel geleverd!

Mooie site met veel verschillende artikelen. Snel gevonden wat ik zocht een de volgende dag al geleverd. Denk dat alleen de verzendverpakking wel wat kleiner had gekund.

Mooie website, snel antwoord bij een vraag.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering product.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering van product.

Snelle service mooi product

Super snelle service. Netjes geleverd en mooi product.

Snelle keurige levering

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Een bord en doosjes voor bedankjes laten leveren voor onze bruiloft, dit was snel geleverd en is tevens ook mooi gepersonaliseerd. Voldoet zeker aan verwachting.

Snelle levering en nog aan huis ook!!

Super mooi kado om te geven voor een trouwerij

Uitstekend!

Kwaliteite producten met snelle levering!

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten!

Snel bezorgd en goeie kwaliteit!

Op de website heb je genoeg keus en mijn bestelling is snel bezorgd!

Dag na bestelling binnen!. En helemaal wat ik nodig had

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ