Mooie raamsticker maar late levering en onmogelijk om hem zonder luchtbubbels aan te brengen
Voor de geboorte van onze zoon hadden we een gepersonaliseerde raamsticker besteld. Deze werd pas na bijna een week geleverd, ondanks beloftes van de klantenservice dat het eerder zou komen. Omdat de naam van onze zoon pas net na de geboorte definitief was en we toen dus pas de sticker hadden besteld, hing de raamsticker er dus uiteindelijk pas na de kraamweek.
Ondanks het volgen van de instructies bleek het onmogelijk om de sticker helemaal netjes aan te brengen, er bleven veel luchtbubbels zichtbaar. In combinatie met de late levering (en hormonen) was ik hier zo van overstuur dat mijn partner een nieuwe raamsticker heeft besteld in de hoop dat we die mooier konden aanbrengen. Ook deze sticker kwam te laat (gelukkig 'maar' 1 dag deze keer) en ondanks dat we nóg voorzichtiger en zorgvuldiger zijn geweest, lukte het ook hierbij niet om te vermijden dat er meerdere luchtbubbels zichtbaar bleven. Het ziet er iets beter uit dan de eerste poging, maar ik erger me er nog steeds vreselijk aan. Ik zal hier dan ook geen (raam)stickers meer bestellen en kan de stickers ook zeker niet aanbevelen.