Snelle en goede service

Ik wordt erg hebberig van jullie site!! Haha

Wat een leuke site! Veel ideeën opgedaan, heb me eigen ingehouden en besteld wat ik op dit moment moest hebben. Kom zeker nog even terug om verder te shoppen! Wat ik besteld had was ook snel binnen. Gr cindy

Leuk assortiment om in rond te neuzen

Ruim assortiment, snel geleverd. Een product (gastenboek) was kwalitatief niet helemaal naar wens maar verder zag alles er prima uit.

Mooie website, top assortiment!

Mooie website met enorm assortiment. Alles wat je nodig hebt voor een geweldig feest.

Het product is precies zoals verwacht.

Ik was op zoek naar een betaalbaar welkomstbord voor onze bruiloft. Een mooi bord, precies zoals het voorbeeld, redelijk snelle levering. Ik ben tevreden.

Zeer tevreden over de service

Wij hadden vanalles besteld voor onze trouw op deze site. Het eerste deel kwam direct in perfecte staat aan, het tweede deel moet op zich wachten. Toen we hier contact voor opnamen konden ze ons direct verhelderende uitleg geven en wisten we de juiste datum wanneer ons pakketje zou aankomen. Wij bestellen hier zeker nog!

Razendsnelle levering van écht geweldig mooie producten. Superblij!

Zeer teleurstellend

Anderhalf week van te voren een order gemaakt voor traktaties om uit te delen in de klas voor de verjaardag van mijn 5-jarige zoontje. 3x telefonisch contact gehad. Op de dag dat mijn zoontje moest trakteren kwam de order incompleet binnen. Ze hadden alleen de stickers verzonden zonder de 30 bekers!! Dit was zo’n grote teleurstelling! Ik bestel hier nooit meer!

Prima kwaliteit

Mooie producten. Betaalbaar en leuk.

Bestelling keurig afgehandeld. Snel geleverd er n heel blij mee.

Helemaal tevreden.

Goede ervaring rondom bestellen en levering. Producten zijn netjes verpakt

Verkeerde levering

Helaas ging het goed mis,we hadden een wisky glas voor een 50 jarige besteld en dan komt er een wijnglas,ze zouden meteen een spoed opdracht maken en 2 dagen later bezorgen dit werd echter 4 dagen,je begrijp dat wij niet blij waren en de verjaardag was inmiddels ook al geweest er had best iets tegen over mogen staan als excusses maar helaas dat doen ze niet eens,ik bestel hier dan ook nooit meer.

Jammer niet gekregen.

Heb mijn pakket nooit niet aangekregen , alhoewel volgens postNL wel aan de deur geweest , ik was altans thuis maar niemand gezien , dus wacht nig steeds op pakje. Hopelijk komt het terecht.

Super leuk!

Helemaal blij met mijn bestelling! We hadden o.a. een gepersonaliseerde herrineringsbox besteld voor onze klein man. Leuk om allerlei spulletjes in te bewaren en deze aan hem te geven als hij volwassen is. Het resultaat mag er zeker zijn, en heel snel geleverd. Dankjulliewel!

TOPservice !!!

Ik bestelde reeds een aantal keren bij We Love Deco. Elke keer wordt de bestelling netjes ingepakt en afgeleverd. Ook bij telefonisch contact doen de medewerkers hun uiterste best om je te helpen. Ik ben enorm fan en ik blijf hier zeker bestellen! Dikke dankjewel aan het hele team !!!

Snelle levering, geen poespas

Mooie assortiment, alles volgens nieuwste trends te vinden. Een verbeterpunt is duidelijkere communicatie over de afmetingen van artikelen.

Mooie producten

Mooie producten van goede kwaliteit. Ook originele producten dus die je niet overal ziet (leuk!) daarbij ook betaalbaar met snelle levering. Topper!

Snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Onze bestelling werd snel en correct geleverd. Alle materialen zijn zoals voorgesteld op de website en zijn de prijs waardig.

Grote diversiteit aan producten

Veel keuze, mooie productien en snel verzonden. Helaas wel een slechte kwaliteit van de cijfer ballon, deze liep vrijwel direct weer leeg na opblazen, waardoor deze onbruikbaar was.

Super levering en product

Snelle levering, goed verpakt en mooi product

Hele leuke artikelen, geslaagd voor een Cadeau - Top service!

Leuke website, met erg leuke artikelen! Ik heb een leuk cadeautje gekocht voor een relatie, maar maakte helaas een fout bi jhet afrekenen. Een belletje naar de klantenservice en de fout was snel gecorrigeerd! Top service! Het enige wat ik als verbeterpunt zou willen aandragen is dat je kunt aangeven dat je bestelling een cadeau is en als zodanig ook verstuurd wordt misschien? Daarnaast zou het helemaal top zijn als je een kaartje met text kunt toevoegen.

Prachtige producten

De levering van de gepersonaliseerde producten was snel. Daarnaast vind ik de items in het echt nog mooier dan de afbeeldingen op de site! Al met al hartstikke tevreden!

Groot aanbod, niet veel informatie

Per product is het een beetje raden wat het is. Klantenbeoordelingen zouden ook heel fijn zijn. Goed gecategoriseerd qua producten.

Super mooie spullen geleverd gekregen!

Wat een service bied dit bedrijf, ons aangeleverde ontwerp was niet naar wens. Binnen een dag hadden we een nieuw zelfgemaakt ontwerp in de mail. Complimenten deze was helemaal zoals we in gedachten hadden.

Onwijs veel keuze en zeer snelle levering.

De spullen die ik altijd bestel zien er altijd erg goed uit. De verwachting klopt en ze zijn zeer snel in huis! Echt top!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ