Bestellen van iets simpels is toch erg lastig

Bij het bestellen van een gepersonaliseerd cadeau lukte het maar niet om een pakketpunt te selecteren om het cadeau daar te laten bezorgen. Daarom via mail contact opgenomen met de service maar óf ik was met een bot aan het mailen óf ik had steeds contact met een andere medewerker want niemand begreep het probleem en dit werd dus ook niet opgelost. Uit frustratie het pakket maar bij mij thuis af laten leveren (met het risico dat het werd ontvangen door de 'verkeerde') om toch het cadeau op tijd hier te krijgen. Blij met hetgeen ik besteld heb maar zeer ontevreden over het bestelproces en daarom ook geen aanrader.

Heel goed en prettig

Snelle verzending Goede acties En mooie fijne spullen producten

Geweldig!

Ik heb hier hele mooie spullen kunnen halen voor onze bruiloft. Komende woensdag is het eindelijk zo ver en mogen we het ook allemaal gaan gebruiken. Snelle verzending en mooie spullen! Zeker een aanrader.

Al vaker gekocht

Heb er al vaker besteld, alles zoals het hoort :)! Leuke spullen en leuk dat je veel dingen kan persinaliseren. Verder prima service.

Fantastische ervaring

In een woord top! Goede customer journey en de producten snel in huis. Ik zou deze webshop zeker aanraden.

Mooi en origineel.

We hebben een prachtige ringenhouder besteld, die precies past bij het thema van onze bruiloft. En ook andere leuke artikelen: handig en mooi.

Voordat we hebben besteld had ik nog een vraag die is netjes beantwoord! Daarna kon ik de bestelling doen! Alles was netjes en optijd geleverd. SUPER GOEDE ERVARING! En super fijn voor de nette reactie op mijn vragen!

Goeie service

Mijn pakketje raakte zoek, dus mijn review was niet goed. Bedrijf heeft meteen contact met mij opgezocht. En ze hebben dit super opgelost en heel snel! Dank je wel!

Super snelle levering. Eigenlijk heb ik het nog nooit zo meegemaakt. Op een zondag lekker zitten te neuzen op de site , bestelling gedaan en meteen bericht wanneer het geleverd zou worden. Echt supersnel. Netjes verpakt, zodat er niets stuk is gegaan. Ik meld me wel weer bij deze zaak. Ik spaar het bij elkaar dus tot later.

Prachtig rugzakje

Heel mooi rugzakje besteld met naam erop. Fantastisch kraamcadeau!

Leuke items!

Heb leuke feestelijke items ontvangen, maar nog niet gebruikt, want het feestjes is pas over een maand.

Zeer snelle levering

Super mooie kwaliteit welkomstborden

Ik bestel regelmatig voor een feestje of babyshower hier een welkomstbord. Super tevreden!

Drinkbekers waren mooi gegraveerd!

Trixie drinkbekers waren mooi ingegraveerd!

Mijn kaarten waren helaas scheef gedrukt. Contact opgenomen met de klantenservice en direct nieuwe kaarten ontvangen. Top!!! Heel blij mee en een super resultaat!

Helemaal tevreden

Bestelling was snel gemaakt en snel geleverd. Onze gasten waren zeer verrast met/door ons bedankje ❤️

Super toffe winkel!!

Ze hebben hele leuke spullen, snelle levering. Fijn betalingssysteem en vaak leuke acties. Nog nooit problemen mee gehad of producten ontvangen die niet in orde waren. Een woord top!

Super!!

Ik heb al een aantal keer iets persoonlijks besteld bij jullie en het is tot nu toe elke keer zo goed bevallen. De kwaliteit prijsverhouding is heel goed. En de mensen aan wie ik het cadeau doe zijn er ook heel blij mee.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik ben enorm tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten en de verzending.

Zeer tevreden met de geweldige service.

Al meerdere keren hier besteld en de service is super! Zeer snelle levering en alles in orde!

Bestelling ging zeer vlot en levering minstens even vlot

Zeer tevreden van de service en het product

Wollen deken met naam

Super snel verzonden, en super mooie kwaliteit!

Goede en snelle service

Goede en super snelle service!

Goede service & betrouwbaar

Ruim assortiment & snelle levering. Wanneer ik last minute iets nodig heb kan ik erop vetrouwen dat ik het optijd binnen heb.

Kwaliteit, snelheid en service

Alles in huis om jouw speciale dag uniek te maken. Kwaliteit is super, snel in huis en er wordt goed met je meegedacht! Assortiment is groot.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ