Laden reviews...
2.098 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende producten of problemen met levering, maar de klantenservice reageert doorgaans snel en oplossingsgericht. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
Snelle levering, goed verpakt, correcte communicatie. Ik heb geen minpunten en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Stephany
Aalst
heel mooi gemaakt
Cheyenne
STEENBERGEN
Snel bezorgd en goede kwaliteit van de stickers. Ik heb nu een leuk uniek cadeautje voor onze gasten op de bruiloft!
Sarah
Voorhout
Meerdere keren dingen besteld voor onze bruiloft en ziet er allemaal heel mooi uit, snelle levering, is er iets niet goed, word het snel opgelost, uitstekende service.
Harma
Assen
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. De site is duidelijk.
Ingrid
Borger
Alles liep vlot. Zeker aan te raden!
I
DA
Ik heb sinds de keren dat ik bij jullie heb besteld altijd een fijne ervaring gehad. Op mijn TikTok Pascalle&Lolita heb ik jullie ook gepromoot. Het is altijd fijn om met andere je fijne ervaring te delen
Pascalle
Haarlem
Goede producten, veel keuze, ook fijn dat het per thema opgezocht kan worden. Snelle verzending. Dochter was helemaal blij met de mooie versiering, dus ik ook! Helemaal tevreden!
Jessica
Hoofddorp
Ik bestelde traktatie doosjes met persoonlijke tekst. Ze zijn snel verzonden, makkelijk in elkaar te zetten en stevig. De tekst is ook echt perfect strak en helder. Ik bestel er graag!
Nous
Geheim
Veel keus, mooie merken en snelle keurige verzending.
Renske
Drachten
Mooie spullen voor een goede prijs. Bezorging was extreem vlot en netjes verpakt.
Kirsten
Nieuw-Beijerland
Bestelling geplaatst op 22 aug voor mn zoontjes verjaardag 29 aug. Op 24 aug verzendbevestiging maar de track and trace blijft staan op pakket niet ontvangen door vervoerder. Mail gestuurd 27 aug. Geen reactie. Nog een mail gestuurd op 30 aug. Mail 31 augustus en moest het nog even afwachten.. Dit pakket gaat natuurlijk niet meer opduiken. Maar we wachten het nog maar paar dagen af. Verjaardag is inmiddels voorbij. Domper! Zal vast een keer pech zijn maar vind het toch een slechte ervaring ook hoe het is opgelost (wacht nog maar even). De track and trace zegt genoeg lijkt me. Enfin, zou niet zo snel meer hier bestellen of echt weken van te voren zodat je zeker weet dat het ruim optijd binnen is.!
Sheung
Hoofddorp
Had twee cadeautjes besteld waarvan er één niet geleverd was. Naar contact opgenomen te hebben l, is dit netjes opgelost. Dus goede service en netjes te woord gestaan.
Sanne
Sint-Oedenrode
Gaf onz feest een exclusieve aankleding
koos
Veenoord
Bestelling gedaan voor de traktaties voor mijn zoontje. Levering ging vlot. De gepersonaliseerde stickers echter waren niet mooi uitgelijnd, waardoor het naar mijn mening niet echt op een pokeball leek.
M
Hoevelaken
Ik had het de volgende dag in huis. Top.
Annelies
Dordrecht
Lint en een lamp bol
Peter
Bussum
Wij hebben spullen besteld voor Gender reveal. Hele leuke aparte artikelen die snel en op tijd geleverd zijn.
Pas
Tilburg
Geweldig mooi gepersionaliseerd gastenboek gekocht. Heel mooi bedrukt ben er super blij mee en raad het iedereen aan
DIANA
Rotterdam
Snelle service. Mooi afgewerkt!
Katie
Wilrijk
Makkelijk gemaakt, goed te ontwerpen en snel geleverd
Wendy
Achterveld
Veel keus in de webshop en de levering gaat soepel . Aanrader!
Sanne
Rosmalen
Snelle levering en goede kwaliteit!
Tanja
CASTRICUM
Ik heb een valiesje besteld met opschrift en ze zijn onmiddelijk in actie geschoten met een mooi eindresultaat
Katrien
Vlierzele
Mooie en goede kwaliteit van kaartjes. Ik vindt het enkel jammer dat je geen proefdruk kan bestellen voor je een grote bestelling doet.
Jana
Langdorp
We Love Deco BV is het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. De ervaringen van deze webshops worden op deze pagina verzameld. We willen dat jij 100% tevreden bent met je bestelling.
Sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte. Voor jou, met liefde.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht