Heel mooie producten!

Supertoffe pet gekocht, en 2 kleedjes voor mijn dochtertje. Heel mooie kwaliteit, toffe merken op de website en supersnelle levering!

Leuke spaarpot als kraamcadeau besteld, netjes verpakt! Het cadeau viel goed in de smaak!

Snelle service!

Mooi resultaat van het product. Precies zoals we het voor ogen hadden. Snelle service!

Heel leuk, beetje prijzig

Hele leuke veilige speelgoed. Ziet er prachtig en goed uit. Het is wel aardig duur vind ik. Alsnog een aanrader!

Snelle en nette service

Netjes geleverd Snelle service Wordt iedere dag meegespeeld

Niet geleverd

Ik heb mijn 30ste verjaardag groot gevierd. Hiervoor heb ik bekers en kauwgompakken en een welkomsbord besteld gepersonaliseerd. Deze is een week later aangekomen, omdat ze problemen hadden met de printer. Ik heb meerdere malen gebeld en ze zeiden dat het zeker optijd zou aankomen. Super slechte services!! Niet bestellen, zeker niet voor je bruiloft

Mooi assortiment en hele snelle en goede levering

Website met een groot aanbod en snelle levering!

Hele mooie spullen voor onze bruiloft ben er super blij mee❤️❤️❤️❤️

Perfecte levering en mooi op tijd !

Fijne artikelen voor een prima prijs en goede kwaliteit !

Goede snelle service

Diverse versierselen gekocht; helaas was niet alles voorradig. Leuke spullen. Marian

Heel tevreden van de snelle service!

Zonnebril besteld in korting die dan ook nog eens de dag erna al werd geleverd. Wij zijn heel tevreden van de service en snelle levering.

Zeer tevreden!

Tijdens het ontwerpen van mijn kaarten had ik een vraag. Deze is duidelijk, snel en vriendelijk beantwoord. Eenmaal besteld had ik de kaarten snel in huis. De kaarten zien er ook mooi uit. Ik ben erg tevreden over de service en het product!

Deel van bestelling niet ontvangen

Bij levering ontbrak een gepersonaliseerd welkomstbord. Ondertussen al mail gestuurd en contactformulier ingevuld. Maar nog steeds geen reactie noch oplossing.

Supersnelle en goede service!

Snel en zeer mooi product, dank je wel!

Good

Good

Top bedrijf met top spulletjes

Wij zijn super tevreden over onze spulletjes die we hebben besteld voor onze bruiloft. Top team!

Moeizaam

Kinderrugzak met naam besteld. Na 5 dagen was de bestelling nog niet verwerkt. Klantenservice telefonisch moeizaam/niet te bereiken. Continu 5/6 wachtenden voor je, na 20min was ik de eerst volgende, en na 55!! minuten wachten werd de verbinding verbroken. Via instagram uiteindelijk contact gehad, vriendelijk geholpen, bestelling stond "on hold" maar bericht was niet doorgestuurd. Wel werd ik doorverwezen naar de mail en zij zou klantenservice bericht doen om mijn mail spoedig te beantwoorden. Conclusie; tas was niet voorradig, fout in systeem waardoor voorraad en software niet uptodate waren en ik niks gehoord had, maar het ging ook niet meer lukken om hem op tijd te leveren voor ons kraambezoek. We zouden geld terug kunnen krijgen. Ondertussen kon je de tas online nog steeds bestellen... Na de zoveelste poging om te bellen, toch iemand aan de telefoon gekregen! Zij gaf aan dat ze de tas nog wél snel kon leveren. In overleg is het adres aangepast zodat deze bij de ouders thuis geleverd kon worden. De tas werd uiteindelijk ook 24uur uur na het telefoontje geleverd, toen wij net op kraamvisite daar waren. Heeft veel moeite en frustratie gekost, maar uiteindelijk dus toch goed gekomen!

Snelle levering, en mooi product!

De levering was heel snel, het product is mooi, de bruid vond je sjerp helemaal passen bij het thema die we hadden bedacht voor haar.

Excellent

I received my order fast and well a packed !

Geweldig!!

Super leuk zwembad! Mooie kwaliteit en de kleuren zijn ook heel mooi.

Verschrikkelijk

Ik bestelde de kaptafel van little Dutch. Deze kwam beschadigd aan. Niet enkel de doos, maar de kaptafel ook op verschillende plaatsen. De doos was ook gewoon met een plakbandje terug dicht geplakt. Dus dit was geen ongelukje, maar een bewuste keuze. Wat een schande! En dat voor zo’n duur artikel. Tot op heden ook nog geen oplossing. Enkel een e-mail: “Wat vervelend. We informeren bij onze leverancier.” Dus ik zit nog steeds met een heel teleurgestelde dochter.

Goede service en snelle bezorging

Mooie producten en snelle goede service

Vriendelijke hulp en vlotte levering

Ik kreeg vriendelijk hulp bij het beantwoorden van een vraag, al liet het een paar dagen op zich wachten omdat het moest worden uitgezocht. De levering ging daarna heel snel en de kwaliteit was goed.

Mooi product en goede service

Het lukte niet om iets te bestellen, maar na snelle reactie van de klantenservice toch gelukt! En een prachtig product thuis gekregen

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht