Alles naar wens!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 22.473 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende producten of problemen met levering, maar de klantenservice reageert doorgaans snel en oplossingsgericht. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
Super snelle levering.
Nynke
Zeist
Wij zijn heel goed en snel geholpen en de communicatie was ook erg prettig. Blij met de bellenblaas en de snoeppotjes!
Femke
Haarlem
Fantastische kwaliteit van producten, gebruiksvriendelijk en de klantenservice is top. Ik kan niet meer zeggen dan dat het fantastisch is!
Shaya
Opwijk
Leuke producten, bij een foutje in 1 van de bedrukkingen snel contact en een goede oplossing geboden
Cynthia
Oostzaan
Ik ben tot op heden nog altijd erg tevreden geweest bij bestellingen. Snel, netjes verpakt.
Babs
Zwolle
Zeer mooie producten en snelle levering! Vanaf nu bestel ik altijd bij jullie!
Jessica
Limburg
Bestellen via internet ging makkelijk. Snelle bezorging. Zonder beschadiging ontvangen. Blij kleinkind.
Bernard
Blokker NH
Ik had gepersonaliseerde mercidoosjes besteld. Ze zijn precies geworden zoals van te voren te zien was. Heel erg leuk!
Nikky
Amsterdam
Een gastenboek besteld voor een 21 party. Voorafgaand had ik wat vragen. Deze werden supersnel en met duidelijke uitleg beantwoord waardoor ik met een goed gevoel de bestelling kon plaatsen. Het gastenboek werd snel geleverd en zag er met de persoonlijke foto schitterend uit. Mooie kwaliteit papier en kaft. Wat een aanrader!
Esther
Breda
Wij stellen een vraag of er een zin uit het gastenboek gehaald kan worden. Komt geen reactie op, uiteindelijk het gastenboek besteld, krijg je daarna een reactie op je mail met helaas kan het niet meer aangepast worden omdat je het gastenboek al besteld is en deze in productie is. Mail terug gestuurd met dan bestellen we het gastenboek opnieuw. Waarop ze antwoorden dat het toch niet kan. Vow boekjes besteld, deze stonden op aanpassen. Maar niet dat beide boekjes aangepast moesten worden. (foto van) We krijgen ze thuis en 1 is niet bedrukt, mail gestuurd en de dag na de mail is de site aangepast en staat er wel een 2e boekje bij. Krijgen als antwoord dat dit altijd zo geweest was, ondanks bewijs. Bestelling gedaan van €460 maar klantgericht te werk gaan, zit er bij dit bedrijf niet in. Uiteindelijk nieuwe boekjes besteld voor €25 euro omdat we alles in hetzelfde thema willen behouden. Vervolgens krijgen we als compensatie of om wat voor reden dan ook??? Een extra gastenboek thuisbezorgd zonder een aanpassen, gewoon precies dezelfde als die we al hadden. Geen idee maar volgens mij heeft niemand 2 precies dezelfde gastenboeken nodig. Al met al een waardeloze service en gaan ze slecht met klanten om.
Beveelt niet aan
stacey
Eindhoven
Mijn bestelling was netjes en goed verpakt en snel op mijn adres afgeleverd.
Simone
Winsum
Mega leuk assortiment! Altijd leuke nieuwe dingen. En super service! Hier een gepersonaliseerde kindertas laten maken. Echt te leuk!
Lucia
Breda
Snel de artikelen ontvangen. Helaas een beker met dubbele rand met bolletjes erin binnen een week stuk. Niet wat je verwacht helaas.
Manon
Friesland
Bestelling snel ontvangen en items hebben goeie kwaliteit. Zal volgend jaar voor de verjaardag van mijn zoon hier zeker weer een bestelling plaatsen
Kim
Abbenes
De bestellingen die ik gedaan hebt, waren allemaal naar wens. Ziet er netjes uit en snelle levering.
Annet
Nieuwe-Tonge
Lang gezocht naar leuke tuinstekers met sensor verlichting, en uit te komen bij een winkel met trouwdeco ,dat verwacht je toch niet! Maar ben super blij dat ik ze heb ,snelle levering en goed verpakt
Eliza
Nieuw-Lekkerland
Alle spullen die we bij deze site gekocht hebben waren snel geleverd en van goede kwaliteit. Meermaals iets besteld omdat ik weer steeds wat anders leuks tegen kwam op de site wat we konden gebruiken.,
30 September 2026
J & M
Haps
Onlangs twee gepersonaliseerde mokken bij KidsDeco besteld. Makkelijk te personaliseren en ze zien er goed uit. Complimenten ook voor de efficiënte verpakking - jullie hadden de twee doosjes van de mokken gewoon aan elkaar geplakt met een verzendlabel eroverheen. Dat is echt een verademing in vergelijking met de hoeveelheid onnodig verpakkingsmateriaal die veel andere bedrijven hanteren. Wat jullie doen is veel duurzamer en net zo makkelijk. Dus even compliment voor jullie inspanningen ihkv duurzaamheid en efficiëntie, ga zo door!
22 September 2026
Blije klant
Amsterdam
Snelle levering, mooi product zoals op de afbeelding en goede prijs kwaliteit verhouding.
12 September 2026
G
Middelburg
Heel tevreden. Niks op aan te merken.
Kristien
Geel
Ik heb al meerdere keren bij deze webshop een bestelling gedaan en dit komt altijd netjes op tijd en verpakt bij mij aan.
M.
Hoef en Haag
Ze hebben fantastisch leuke artikelen op hun site van super goede kwaliteit! Verzending en levering is top & de service is goed!
Manon
Waddinxveen
Mooie producten Snel verzonden
Anoek
Groningen
Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Snelle levering en mooi artikel. Ik zou het zeker aanraden.
9 September 2026
Niki
Dordrecht
zondags besteld, maandag al in huis.
9 September 2026
Jolanda
SPRANG-CAPELLE
We Love Deco BV is het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. De ervaringen van deze webshops worden op deze pagina verzameld. We willen dat jij 100% tevreden bent met je bestelling.
Sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte. Voor jou, met liefde.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht