Zeer mooi en ook vlotte levering.

Heel mooie en leuke spullen!

Ondanks de gepersonaliseerde bestelling eerst kwijt geraakt was in het transport, die we tijdig nodig hadden, is er in een sneltempo een nieuwe bestelling gemaakt en opgestuurd. Deze hadden we toch nog op tijd ontvangen, dus alles nog kunnen gebruiken voor het verjaardagsfeest en attenties. We werden hiervan op een eerlijke manier op de hoogte gebracht via mail. Wij zijn super tevreden! Zowel van de service als van de mooie en knap afgewerkte spullen.

Super snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en mooie spullen ook erg vriendelijke klantenservice

Mooie producten

Snelle en correcte levering. Mooie producten!

Geweldige producten/service

Leuke spullen gekozen en alles was zoals verwacht. Snelle levering!

Mooie deken, snel in huis.

Heel snel werd de gepersonaliseerde wollen deken verstuurd. De ontvanger was heel blij met dit kado.

Snel en goede service

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

De leukste feestversiering!

Als je op zoek bent naar feestversiering voor een bepaald thema, vind je zeker op Partydeco.nl of Kidsdeco.nl wat je zoekt! Ook voor ons trouwfeest hebben wij op Weddingdeco.nl alles gevonden voor een magisch feest.

Fijne webshop

Fijne kleertjes weer voor een fijne opruiming prijs.

Slecht

Pakketje besteld,zogezegd afgeleverd maar niets ontvangen. Via mail en telefoon antwoorden jullie ook niet. Ik wil graag mijn geld terug.

Uitstekende service

Wat je koopt komt ook zo aan als op de foto’s. Je word steeds op de hoogte gehouden van je bestelling en alles is netjes verpakt. Er is een snelle service waardoor je niet te lang moet wachten op de decoratie.

Geweldig snel en fijn winkelen!

Ik bestel regelmatig bij dit bedrijf. Altijd heel snel en fijn winkelen op de site!

Uitgebreide collectie en snelle verzending

Had tijdens de sale geshopt merk dan wel dat de website heel traag is. Dat is het enige nadeel. Voor de rest super leuke collectie, mega leuke items gekocht en de volgende dag was het al thuis afgeleverd!

Snelle bezorging

Heel blij mee

Zeer goede prijs en supersnelle verzending.

Heel tevreden klant.

Heel tevreden

Het gastenboek voor onze bruiloft ziet er mooi uit. Het oogt stevig, geeft een luxe uitstraling en het is heel leuk dat je het helemaal naar eigen smaak kan decoreren.

Perfect !

Mooi bord besteld en netjes en snel geleverd. Blij mee !

Fijne & leuke webshop, snel geleverd!

De bestelling had ik snel in huis en gewoon top allemaal!

Gewoon top! Dochter is blij

Redelijk

Zag er goed uit maar bij stickers hadden we probleem had 200 chocolade besteld ga dan van uit 200 stickers heb niet alles ontvangen helaas 100 gekregen 3 dagen voor bruiloft moest andere optie bedenken jammer

Snelle levering en erg blij met mijn bestelde artikelen.

Top en super snelle levering

Al meerdere keren besteld vooral muizen accessoires van Maileg! Snelle levering goed verpakt ! Bij evt problemen vragen krijg je snel reactie en een correcte oplossing! Betrouwbaar zeker!!!

Ik heb voor verjaardag van mijn zoon heliumtanks en wat ballonen besteld. Alles was op voorraad. Het pakket was op tijd verzonden en ontvangen ondanks de sneeuw. Ik ben zeer tevreden.

Mijn bestelling super snel geleverd!

Mijn bestelling was super snel geleverd! De super schattig maileg muisjes keken me aan toen ik het pakketje open maakte. Het was net iets goedkoper als elders. Ik ben erg blij mee. En kan niet wachten dat mijn kleindochter haar kado open maakt.

Prachtig gastenboek en snel bezorgd

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht