Zoals beschreven prachtige raamsticker

Makkelijk aan te brengen! Ziet er heel mooi uit exact zoals op plaatje. Heb de grotere versie genomen van 65 cm. Valt goed op, op het raam!

Alles is perfect!

Alles wat ik besteld heb is perfect! De levering is zeer vlotjes verkopen en de dienst is super. Ik ben heel erg tevreden!!!

Super geregeld en conform verwachting.

Super geregeld en conform verwachting.

Fijne site en mooie artikelen

Fijne webshop met goede filteropties en super leuke artikelen! Ik heb al vaker hier geshopt en zal dit in de toekomst zeker weer doen.

Super snelle levering en mooi spullen.

Mijn bestelling is heel snel bezorgd en de spullen zijn perfect!

Geweldig en snel! Gepersonaliseerde stoepkrijt doosjes

Mijn dochter wordt 1 en mag voor het eerst gaan uitdelen. Ik zocht een origineel cadeautje, redelijk duurzaam en vooral niet te tuttig. Via We Love Deco ontwierp ik super simpel heel gezellig le dieren doosjes met allerlei dieren erop, om stoepkrijt in te doen. Ontussen alles doosjes gevouwen en gevuld en dat ging zonder problemen. Ik had me er op de website wel op verkeken dat de stoepkrijt er niet bij zat, waardoor het alsnog wat duurder uitviel dan ik in eerste instantie dacht.

Exact zoals de omschrijving, supersnelle levering. Zelfs naar België! Heel tevreden.

Leuk en een goede en snelle levering

Lassig rugzak besteld, een hele leuke alleen jammer dat die wat klein was.

Mooie tas + snelle levering

Heel blij ermee, kwam snel binnen en het borduren was gratis van de tas. Veel bedrijven vragen hier extra geld voor.

Snelle levering en goed verpakt

Mijn bestelling is snel geleverd en was ook goed verpakt! Erg blij met het artikel voor mijn trouwkaarten.

Snelle levering en topproducten

Zeer tevreden! Het pakket werd snel geleverd, alles voelt van zeer goed kwaliteit en is zoals beschreven op de website.

Mooie gepersonaliseerde rugtas

Voor mijn collega als kraamcadeautje de gepersonaliseerde rugtas besteld. De rugtas zag er erg mooi uit de mijn collega was er erg blij mee. Het stiksel had van mij wat donkerder gemogen ( ik dacht dat ik voor de taupe kleur had gekozen, maar het stiksel was gebroken wit, zoals de tas). Dit vond mijn collega juist erg mooi, dus mij hoor je niet klagen.

Heb die welkomstbord besteld voor mijn neefje zijn babyshower, het ziet er echt geweldig uit, maar kan het jammer genoeg niet gebruiken. Babyshower is afgelast vanwege complicatie bij moeder en ongeboren baby.

Leuke spullen voor je bruiloft en snelle levering

Ze hebben leuke spullen voor je bruiloft en brengen je ook op ideeën. Zelfs de gepersonaliseerde artikelen heb je binnen een paar dagen in huis.

Tevreden

Tevreden met de kartonnen pijlen, maar minder blij met de aanbeveling van de website om de sjablonen bij te bestellen. De sjabloon letters zijn namelijk veel groter dan de pijlen!

Perfecter service

Super sneller service. Uitgevoerd met grote tevredenheid.

Een topfeestje mede dankzij jullie!

M’n zoon keek zijn ogen uit op zijn astronaut/ruimte feest. Eén week later zijn de spullen nog steeds geliefd! En dankzij de snelle levering minder stress bij mama.

Geweldig!

Ik had een keramiek tegeltje besteld met een eigen ontwerp. Makkelijk te maken en te bestellen via het ontwerp programma. De kwaliteit is heel mooi, zo leuk om cadeau te geven of voor jezelf. Ook de levering was snel. Kortom, echt een aanrader dit bedrijf!

Ik heb al diverse spullen besteld. Alles is altijd van goede kwaliteit, snel geleverd en leuk verpakt. Ze maken er een cadeautje van om het te ontvangen.

Zoekgeraakt pakketje

Ik had een cadeautje voor mijn kleindochter besteld. Dit is echter bij Postnl zoekgeraakt. Na app contact met kids deco, heb ik toch nog een nieuwe geleverd gekregen. Was de volgende dag al een huis. Top service!

Mooi product

Ben altijd voorzichtig met het aanschaffen van knuffels etc voor baby's, dus alles wat los of vast kan zitten. Daarnaast was het erg zacht en mooi. Gewoon een goed product

Rapide et efficace

Envoi rapide et soigné. Produit conforme.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling snel en in perfecte staat ontvangen

Ik ben heel blij met de prijs/kwaliteit en de snelle service

Supersnelle levering

Ik heb enkele stuks uit het piraten thema gekocht van het topmerk Meri Meri. We love deco bezorgd supersnel en alles is -zoals altijd- met zorg ingepakt. Happy customer

Great shop for everything you need party wise!

I enjoy shopping at We Love Deco, it's the first place I go to when I have a birthday party to plan, or a babyshower/wedding! Items are beautiful and they have a wide variety! Also delivery is very quick!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht