super snel

snel, netjes.....gewoon super!

Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering, mooie producten.

Snelle service, niet overdreven duur!

Ik bestelde gepersonaliseerde notendoosjes en vind ze enorm schattig! Veel keuze in design, snelle levering, heel fijn om af te geven op onze trouw! Enige minpuntjes zijn dat de etiquettes niet 100% vast plakken en de tekst iets scherper en meer leesbaar had mogen zijn, maar al bij al geen slechte ervaring!

Gepersonaliseerd laken

Het lakentje met de naam van onze baby ziet er opzich mooi uit, de kwaliteit lijkt goed te zijn. Enige wat ik wel jammer vindt is dat de naam niet heel goed leesbaar is doordat één letter sterk op een andere letter lijkt. Als je het niet weet, staat er iets anders dan bedoeld is.

Super blij met de spiegel sticker

Voor onze bruiloft hebben we een custom spiegel sticker besteld en het is perfect. Snelle levering, precies zoals op de foto’s en eindresultaat is fantastisch. Echt een aanrader!

Topservice en kwalitatief goed

De borrelplank die ik bestelde als kado was mooi afgewerkt en ook nog eens snel geleverd. De communicatie omtrent de verzending was erg transparant en correct

Altijd snelle verzending en een groot aanbod aan leuke merken.

Al meerdere malen bij Kidsdeco besteld. Er valt altijd wel een leuke deal te scoren. Het aanbod montessori speelgoed is ook fantastisch.

Leuke zak

De afwerking van de borduring op de turnzak is helaas niet erg mooi gedaan. De letter is niet vol en er hangen veel draadjes los.

Wij hebben zelf via de website traktatiedoosjes ontworpen met de ontwerptool. De ontwerptool is erg makkelijk in gebruik en de doosjes waren na 2 dagen al bezorgd! Een super snelle levering en enorm blij met het eindresultaat! Zeker een aanrader!

Mooi, goede kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering, mooie kwaliteit en makkelijk te bestellen. Ook fijn hoeveel aanpassingen je zelf kon maken aan het bord en heel gemakkelijk!

Leuke shop met veel aanbod

Één mooie gepersonaliseerde bad poncho besteld voor vrienden.

Snelle levering, mooi product met mooie personalisatie!

Mooie producten en uitstekende service!

Producten voor onze bruiloft besteld, snelle levertijd met mooie producten!

Geweldige dingen voor de trouw!

Super mooie dingen. Alles zag er verzorgd en mooi uit. Goed verpakt voor shipping! Dankjewel voor de mooie levering! ❤️

Prachtig zoals verwacht

Heel wijs in het echt was het echt tof om de snoepjes er zelf in te steken en de stickers zelf te plakken

Snelle en goede service

Topservice en kwaliteit! Na het lezen van veel negatieve reviews was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, maar mijn ervaring was totaal het tegenovergestelde. Ik ben ontzettend tevreden! De service was supersnel en de kwaliteit van het product is uitstekend. Als winkelier begrijp ik dat je niet altijd elke klant naar wens kunt helpen, maar dat betekent niet dat de hele service slecht is. Mijn advies aan mensen met minder goede ervaringen: bestel op tijd, zodat er ruimte is voor levering of eventuele aanpassingen. Voor mij was alles dik in orde – een dikke duim omhoog!

Leuk aanbod snelle levering

Zeer mooi aanbod en een heel snelle levering. Overzichtelijke website en een heel ruim aanbid aan creatief en educatief speelgoed. Ik heb deze website al heel vaak aangeraden aan andere ouders.

Alles heel vlot kunnen bestellen en de dag erop hadden we het pakje al ontvangen. Heel blij met onze aankoop!

Geweldig!

Zeer snelle verzending en goede kwaliteit van het product. Een tevreden klant!

Snelle verzending en mooie producten.

Alles super!

Snelle levering, correcte prijzen en een super fijn aanbod!

uitstekend.goed materiaal.

IK zie hoe mijn kleindochter veel plezier beleeft als ze speelt met kidsdeco. Ze heeft al een set. En ik heb nu de knikkerbaan voor haar gekocht.

Blij zoontje!

Snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden. Blij met de producten!

Super snel en mooi!

S ochtends besteld en savonds de bestelling al in huis, wauw. Producten ook super mooi, helemaal naar verwachting

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht