Laden reviews...
2.198 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende producten of problemen met levering, maar de klantenservice reageert doorgaans snel en oplossingsgericht. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
Snel binnen, stevige Memory kaartjes met heldere foto's. Ook net wat meer dan de meeste aanbieders, maar helaas zaten op 2 verschillende kaartjes wel flinke krassen en behoorlijk wat kaartjes met hele kleine beschadigingen. Maar als je snel een leuk cadeautje zoekt is dit prima. Mocht ik tijd over gehad hebben dan was het misschien retour gegaan, maar omdat het een last minute cadeautje was, toch blij ermee.
Mariëlle
MIDDELBURG
Hele mooie maat buisjes leuk dat je zelf erin kan doen wat je wilt
Marjo
HOENSBROEK
Voor onze bruiloft waren we op zoek naar geloftenboekjes en die hebben we gevonden op Wedding Deco! Hele mooie boekjes, zelf te personaliseren.
Joanne
Voorthuizen
Overzichtelijk en kreeg mijn pakket heel snel
Nalini
Rotterdam
Item besteld voor op vakantie, helaas niet mee kunnen nemen omdat het item na 8 dagen werd geleverd en wij inmiddels al op vakantie waren.
Beveelt niet aan
Nikkie
Maastricht
Heel blij met mijn bestelling bij KidsDeco! Ik kocht er leuke versiering voor de vijfde verjaardag van onze dochter Billie en vond meteen heel wat mooie spulletjes om haar feest extra speciaal te maken. De collectie is superleuk en origineel, en je vindt er echt alles om er een mooi geheel van te maken. Billie gaat haar oogjes uitkijken! Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar mooie en feestelijke decoratie voor een kinderverjaardag. Ik bestel hier met plezier opnieuw!
Sara
Huizingen
Zeer mooie collectie. Prijs kwaliteit zeer goed, jammer dat ik niet eerder de site ontdekt heb. Ga zeker en vast nog bestellingen plaatsen!
Andrea
Hasselt
Alles is correct aangeleverd en ziet er fantastisch uit. Exact zoals ik het had ingebeeld
Gigi
België
Snel mijn bestelde en gepersonaliseerde producten binnen. Precies zoals omschreven erg mooi! Wij zijn blij :-)
Marieke
Huis
Good quality product and fast deli
Aswathy
Rotterdam
Very nice wooden mill, just what we were looking for.
MLM
Zuid Holland
Memory box ziet er eg mooi uit. Levering was erg snel.
Ruth
Oosterwolde Gld
Goed verpakt goede comminicatie
Wilma
Maassluis
Super snel geleverd en hele mooie broodtrommel
Jessica
Musselkanaal
Snelle levering! Op het laatste moment besteld en gelukkig met de snelle levering van we love deco helemaal goedgekomen :)
Linda
Oss
Na twee weken wachten zelf gemaild waar mijn bestelling bleef, er werd geadverteerd met na 2 werkdagen in huis. Per mail kreeg ik na een aantal dagen antwoord dat mijn bestelde product niet meer leverbaar was en bij kiezen van een ander product het direct geproduceerd werd en opgestuurd (gezien het een verjaardagskado was). Twee dagen later heb ik zelf weer gebeld, omdat er weer geen antwoord kwam. Mijn product kwam niet meer op tijd binnen en ik gaf aan dan te wachten op mijn eerste keuze. Waarnaar ik ook mijn verhuizing aankondigde, mijn adres zou worden gewijzigd. Daarna was ineens de eerste keuze niet leverbaar en koos ik een andere (goedkopere) variant. Deze werd na enkele dagen geleverd op mijn oude adres en daar konden ze niets aan doen… Over dat mijn tweede keuze goedkoper is, heb ik natuurlijk niets meer gehoord. Heel jammer dat dit zo loopt, want van producten met naam ben ik groot fan. Enkel een excuses per mail, zonder oplossing kon er vanaf. Vandaar: nooit meer hier bestellen!!
Beveelt niet aan
Kimberly
Utrecht
Zoveel mooie kleding gekocht voor mijn moppie!
Gulsefa
Lelystad
Boven verwachting! Snelle levering. Goede kwaliteit
Natalja
Waddinxveen
Product werd snel geleverd en zag er prima uit. Er was iets kleins kapot en na vriendelijk mail contact werd ook dat zonder moeite of gezeur snel opgestuurd...zeer tevreden dus!
Tineke
Nuenen
Super snelle levering van mooie stoffen ter decoratie
odette
Den haag
Bestel vaker bij Kidsdeco, altijd snel en netjes verstuurd. Groot assortiment en goede acties. Helaas waren 2 artikelen te groot maar retour sturen ging echt heel eenvoudig! Top!
Ivon
Baarlo
Goede service & snelle levering ondanks het personaliseren van het product!
Nadine
Utrecht
Super blij met alle spullen voor mijn dochter haar 3e verjaardag! Prachtig Taartplateau, taarttopper en ballonnen (de linten zijn ook een aanrader)
Lieke
Hilversum
Na het lezen van de reviews was ik sceptisch over of ik mijn aankoop (op tijd) zou ontvangen. Ik ben positief verrast! Ik heb een glazen opbergkistje laten personaliseren en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Binnen 2 werkdagen had ik het product al binnen.
7 August 2026
Margriet
Zeeland
Snelle levering!
7 August 2026
Mila
Brummen
We Love Deco BV is het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. De ervaringen van deze webshops worden op deze pagina verzameld. We willen dat jij 100% tevreden bent met je bestelling.
Sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte. Voor jou, met liefde.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht