alles was prima

alles was goed op tijd aangekomen en ven hoge kwaliteit

Prachtig kinderstoeltje!

Prachtig mooi kinderstoeltje en hele fijne en nette snelle verzending!

Fijne webshop met goed assortiment

Ik vind het een hele fijne webshop om te bestellen. Duidelijk, gebruiksvriendelijk en een ruim maar leuk assortiment! Een van mijn favorieten voor de kinderen.

Enorm fijn dat je zelf de mogelijkheid hebt om het ontwerp te designen en snelle levering!

Super gemakkelijk programma om te designen heel duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ook snel in levering ideaal en zeker voor herhaling vatbaar om vaker items te bestellen.

Lekker vlot

Heel leuk koffertje, besteld en was dezelfde week nog binnen. Super blij mee!

Goede snelle service, leuke spullen, prima prijs!

Bestelling niet verstuurd, wel betaald

We wachten nog steeds op de bevestiging dat onze bestelling is verzonden. Anderhalve week geleden besteld en met ons trouwfeest over drie dagen gaat dit nooit meer op tijd aankomen. Bovendien zijn jullie telefonisch totaal onbereikbaar! Uiteraard waren jullie wel heel snel met het geld afschrijven (dat dan weer wel). Kortom geen aanrader om hier te bestellen!!

Snel geleverd en mooie kwaliteit!! Heel blij mee

Geweldige kwaliteit en topservice

Hele fijne webshop met een prachtig aanbod aan kleding en speelgoed van mooie, duurzame merken. Ik slaag hier altijd voor mijn favorieten zoals Konges Sløjd, Liewood en Meri Meri en meer moois. Onlangs ook de gepersonaliseerde verjaardagsbedankjes hier besteld en die waren echt fantastisch. De website is overzichtelijk, het bestellen gaat soepel en de levering is snel. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar iets bijzonders voor de kinderen

Super service, laatste trends, en snelle levering

Mijn titel zegt het al, dat is voor mij alles wat telt en we love deco stelt daarom niet teleur

Leuke gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerd 'eerste jaar' boek gekocht, mooie houten kaft met eigen naam en tekst erop. Invul blaadjes zijn leuk, ruimte voor foto's en eigen inbreng. Enige nadeel vind ik dat er ook 2 pagina's zijn om broertjes/zusjes in te laten vullen, maar deze staan op de achter en voorkant van andere inhoud. Zou fijner zijn om deze dubbelzijdig te hebben, zodat je die eruit kan halen als er geen broers/zussen zijn.

Waar voor je geld.

Fijne shop met een ruim aanbod. Mijn uitgekozen artikelen werden vliegensvlug bezorgd. Ben er blij mee en heel tevreden over. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Verrassend en megablij

Zeer snelle levering! Heel mooie spandoek en de gepersonaliseerde vlaggetjes maken het af. MAAR: er zat maar 1 reeks gepersonaliseerde vlaggetjes in de doos... We hadden er 2 besteld. Graag jullie opvolging. Anders een perfecte 10.

Bestel hier niet

Hele slechte ervaring met deze website. Het bestelde product voldoet niet aan de omschrijving en afbeelding op de website. De reactie van de klantenservice is hierbij: '' De afbeeldingen op de website zijn deels met AI gegenereerd, waardoor deze kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product.''.

Super kwaliteit en op tijd binnen

Ik had de artikelen nodig voor de verjaardag van mijn dochtertje en ze waren op tijd binnen. De kwaliteit was super en mijn dochtertje was superblij.

Zeer teleurstellend

Eén keer maar nooit meer!!! Ruim 2.5 week voor mijn bruiloft allerlei artikelen besteld, van een gepersonaliseerd ringendoosje, tot een gepersonaliseerd gastenboek, wat versieringen etc. Ik wachtte vol spanning af, maar tot twee dagen voor de grote dag toch maar even elders een spoedbestelling gedaan want ja, levering en ÜBERHAUPT informatie over (VERTRAAGDE) levering bleef uit. Toch, 1.5 week NA mijn grote dag maar even contact opgenomen met de klantenservice hoe het nou zit. Gesproken met “Sam”, kwam niet heel klantvriendelijk of duidelijk over. Uitleg gegeven over dat ik bepaalde producten (niet gepersonaliseerd) terug wil sturen nog voordat ik het ontvangen heb, maar ik kreeg vervolgens per mail van een andere medewerker te horen dat na overleg met zijn collega mijn gewenste retour “niet mogelijk” kunnen zijn. Jammer voor ze, enkeltje prullenbak it is. Over de “normale” artikelen heb ik gedeeltelijk restitutie ontvangen, maar dat ging ze ook met pijn en moeite af. En ook wel opmerkelijk: na mijn belletje lag mijn bestelling ineens binnen 2 werkdagen klaar op het afhaalpunt, like… dan kan het opeens wel?!?!? Zeer teleurstellend, ze zijn nog niet eens één ster of halve ster waard, maar ik kan hier niet lager dan een halve ster geven.

Uiteindelijk prima

Er was wat mis gegaan met mijn bestelling, uiteindelijk heeft Shirley het netjes opgelost.

Makkelijk te maken. En een goede uitvoering van Deco!!

Prettige webshop!

Onwijs fijne webshop, dochter voorzien van een grote Maileg collectie! Groot aanbod, netjes verpakt, snel verzonden en een goede klantenservice. Een van mijn favoriete speelgoed webshops!

Super blij met mijn bestelling!

De gepersonaliseerde herinneringendoos is echt perfect! Ook het mandje voor mijn bruidsmeisje is prachtig!

Prima.

Prima, snelle service!!!!

Mooi geboortebord

Mooie Geboortebord, makkelijk te maken!

Heel leuk om aan onze gasten mee te geven!

We hebben kleine blikjes met pinda’s besteld met daarop een foto van onze trouwkaart. Het ziet er erg leuk en feestelijk uit! We gaan hiermee zeker een mooie herinnering achterlaten bij de gasten! Bestelling en levering ging vlot.

Perfect!

Heel leuk,snelle levering. Met elk 1 minder chocola. En weinjg hitleg van de foto druk wat mijn bestelling in mindering bracht. Maar ok! De rest netjes en mooi ontvangen.

Mooie traktatie cadeau voor verjaardag!

Mooie afgewerkte product voor traktatie van een verjaardag! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Mooie templates!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht