Dit bedrijf levert niet alle bestelde producten

Product besteld en betaald als driewieler, maar geleverd als tweewieler zonder het benodigde bevestigingsset. Meerdere keren contact opgenomen en foto’s gestuurd, maar steeds hetzelfde standaardantwoord ontvangen zonder inhoudelijke reactie of oplossing. Geen passende klantenservice en tot op heden dus ook nog geen oplossing, wel een automatische mail om een review te schrijven. Dat zegt helaas genoeg.

Snelle levering van het bestelde. Verwachtingen zijn waar gemaakt

Best prijzig

Voor een paar plastic bekers, een grote zak snoep en een vel stickers betaal je asociaal veel. Je moet zelf verdelen en de stickers op de goedkope bekers plakken. NOOIT MEER!

Superleuke kraamcadeau!

Verpakking was een beetje beschadigd helaas maar de trein zelf was erg leuk! ik denk dat ik bij de volgende kraamcadeaus zeker weer op de site ga kijken!

Zeer tevreden!

Snelle bezorging. Gebruik al jaren het gastenboek als fotoboek om mooie herinneringen in te bewaren.

Ondanks het weer alsnog snel in huis. Mooie producten.

Erg tevreden over mijn bestelling!

Ik heb een geboortekoffertje met naam besteld. Hele leuke ontwerpen om uit te kiezen. Enige wat ik jammer vond is dat je je eigen personalisatie niet als voorbeeld kunt zien bij het bestellen (vaak op andere websites wel).

Alles dik in orde

Geen grote bestelling gedaan, maar alles is perfect gelopen. Dus ook kleine klanten worden goed bediend.

Snel en supermooi

Besteld, dag erna al aan huis en supermooi. Wij hebben onze dochter haar verjaardag in glans kunnen vieren met een supermooie tafel . Vooral de slingers waren een topper in formaat! Dankjewel!

Prima service is goed alles op tijd

Alles volgens plan , nette reactie en goed afgeleverd

Ben erg tevreden over het ontwerp en de snelheid van de bestelling hele maal top

fijne spullen, gevarieerd aanbod, snelle levering

Je ziet altijd iets leuks, nieuws, handigs op de site: aanrader!

Erg klein

Omdat onze kleindochter dit graag wilde hebben voor haar verjaardag hebben we een bestelling gedaan. De houten bak is prima maar die extra attributen zijn wel minuscuul klein.

Super bedrijf

Snel geleverd, top

Prachtige en kwalitatieve spullen

De spulletjes die we bestelden voor onze baby werden super snel geleverd. En de kwaliteit van de spullen is top! Echt een aanrader!

Nog altijd geen pakket ontvangen

Op 20 december 2025 een bestelling geplaatst. Nu begrijp ik dat het druk is rond de feestdagen. Maar op 29 december krijg ik een mail dat een van de artikelen niet voorradig is en dat de rest wel gestuurd gaat worden. Het is inmiddels 10 januari 2026 en ik heb nog niks ontvangen. Op de track & trace staat nog altijd “bestelling ontvangen”. Verder niks…. Op hun website heb ik een e-mail adres gevonden om aan te geven hoe het proces verloopt en daar heb ik op 3 januari en 6 januari een mail heen gestuurd en NOOIT reactie ontvangen. En op 3 januari krijg ik een mail waarin gevraagd wordt wat ik van de bestelling vond… Op 7 januari krijg ik de vraag of ik een review wil maken… Nooit meer!!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren bestel ik hier een deel van m’n feestversiering en eigenlijk altijd zonder problemen. Mooie stijl producten en goede leveringen. Soms verhoudingsgewijs wat aan de dure kant.

Een bedrijf die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft

Wat een mooie en leuke artikelen heeft dit bedrijf te koop! Ik heb al meerdere leuke producten mogen ontvangen. Het bedrijf gaat ook heel goed om met artikelen wanneer iets niet helemaal naar wens is. Eén artikel uit een bestelling met meerdere producten was niet in orde, maar dit is correct en netjes afgehandeld. Goede communicatie en service. Mijn complimenten!

Snelle levering, mooie kaart

Een mooie kaart voor onze bruiloft gemaakt en de kaarten zijn snel geleverd.

Heel mooi product en snel geleverd

Ik heb een gepersonaliseerd product: houten kist met naam er op besteld. Het product is mooi afgewerkt, voldoende groot en werd zeer snel bezorgd. Heel blij mee!

Beste service van mijn leven

Bestelling geplaatst op Maandag middag, bestelling kwam vervolgens al Dinsdag ochtend aan! Top service. Artikel zag er ook goed en naar smaak uit. Kleur is zoals op de foto en stof is goede kwaliteit.

Onze bestelling was snel binnen en het zag er allemaal ook precies uit als op de website!

Super mooie en leuke materialen die uw feest helemaal afmaken!!

Mijn bestelling is precies gemaakt zoals ik e wenste. Het kwam alleen 2 dagen later binnen.

Hier gevonden wat ik zocht!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht