Laden reviews...
2.126 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende producten of problemen met levering, maar de klantenservice reageert doorgaans snel en oplossingsgericht. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
De naam is er erg mooi op geborduurd. Ik stel me alleen wat vragen bij de sterkte van de stof. Ik had niet verwacht dat de rugzak zo doorzichtig ging zijn.. maar we zullen zien op Het einde van het schooljaar in welke staat hij dan zich bevindt! :)
Lise
Eppegem
Een hele goede webwinkel Snelle levering van heel veel keus en eerlijke items. Goede service en contact ! Ik houdt hier van ! Love it!
Jacolien
Genemuiden
Ik had leuke bedankjes besteld met een persoonlijke foto en deze werden heel snel bezorgd. Ook heel netjes verpakt.
Nora
Wintelre
Favoriete webshop. Altijd netjes verzonden, kwalitatief goede producten.
Gerriet
Elspeet
Wat een groot assortiment voor goede prijs. Mooi opgebouw in themas en snelle verzending
S
Haarlem
Al heel vaak bij de verschillende websites van we love deco besteld vanwege het uitgebreide assortiment en snelle verzending. Laatst ook contact gehad met de klantenservice omdat we de spiegelsticker voor onze bruiloft scheef hadden geplakt. Met nog maar 3 dagen voor de bruiloft zou opnieuw bestellen niet meer op tijd zijn maar na contact met we love deco werd de sticker met spoed nogmaals voor ons geprint zodat we toch een rechte sticker op onze bruiloft hadden. Echt heel erg blij met deze service.
Miriam
Dordrecht
Snelle verzending, en de tas is helemaal geworden zoals verwacht! Top!
Manon Van Dijk
Lexmond
Super spullen, kwaliteit goed en snelle levering!
Fam
Ugchelen
2 drinkbekers besteld. Snelle levering. 1 beker lekte en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd.
Leonie
Losser
Ik ben heel blij met de graveerde kist voor de bruiloft, bedankt daarvoor!
Esther
Sint-Oedenrode
Ik had een bestelling gedaan voor de babyshower van m’n schoonzusje, en ik was ontzettend blij met wat ik uitgekozen had. Mooie kwaliteit, kleur matchte perfect met hoe ik het in gedachten had! Heb hier vaker besteld, en voor feestjes etc blijf ik dat ook zeker doen!!
Kristel
Arnhem
Goede kwaliteit product, snelle levering, netjes verpakt. Top!
Lynn
Marknesse
Prima service en snelle levering
Bahar
Utrecht
Dewi
Amsterdam
De producten van we love deco zijn bijzonder mooi, kwalitatief en een heel snelle levering.
Niki
Nederland
Heel veel keus en mooie merken. Het speelgoed is van goede kwaliteit. Snelle levering.
Marit
EMMEN
Aanrader!
Elisa
Gent
Ik had wijnkistjes besteld. Het was erg mooi, alleen was er in eerste instantie maar 1 geleverd ipv 3. Was een foutje van hen. Na contant met klantenservice hebben ze mij goed geholpen en na een paar dagen hadden wij ze in huis!!
Eástre
Velp
Bij We Love Deco verkopen ze veel mooie en duurzame producten. We hebben een aantal heel mooie verjaardagscadeaus gekocht die heel snel werden verzonden. Al met al dus een heel goede ervaring!
A.
V.
Magnetische muursticker besteld, met alfabet-magneetjes. Snelle levering en de kinderen zijn er weg van! Plakt mooi, geen bubbels of dergelijke. Waar voor je geld.
Mandy
Utrecht
Erg blij met onze magnetische poster. Hij werd vlot verzonden en was netjes verpakt!
Eveline
Den Bosch
Wij bestellen hier standaard wanneer de kinderen jarig zijn. Versiering in thema, leuke decoratie en snuisteren tussen de koopjes. Ook voor cadeau’s is dit het adres.
Janna
Rillaar
Heb nu al zeker 6 a 7 taartplateaus besteld top kwaliteit mooi en vlugge levering
Diane
België
Fijne producten, leuke aanbiedingen en kom vaak terug om zowel kleding als speelgoed of andere leuke dingen te kopen. Genoeg keuze met alle merken waar ik van hou.
Annemieke
Assen
Ik heb diverse latexballonnen en heliumtanks besteld. De kwaliteit was prima en het resultaat naar wens.
Wendy
Winterswijk
We Love Deco BV is het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. De ervaringen van deze webshops worden op deze pagina verzameld. We willen dat jij 100% tevreden bent met je bestelling.
Sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte. Voor jou, met liefde.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht