Hi Nancy, bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je veel plezier toe van je producten en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hey Dina, Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achter gelaten naar aanleiding van je bestelling. We hopen dat de versiering helemaal naar wens is geweest en hopen je nog eens terug te zien in onze shop voor een volgend feestje. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi René, bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Welovedeco. Wat fijn te vernemen dat je onze service als prettig ervaren hebt. We hopen dat het artikel nu helemaal naar wens is. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Beste Heleen, Bedankt voor je bestelling bij Weddingdeco. Wat leuk dat je een beoordeling voor ons hebt achter gelaten. Goed om te horen dat de bedankjes naar wens zijn geleverd. Alleen jammer te lezen dat er 1 chocolaatje blijkt te ontbreken, dat is niet netjes, dat spijt ons. Mocht je hier toch nog contact over wensen, kun je ons altijd bereiken via 088-0990300 of een mailtje sturen naar info@weddingdeco.nl. Ons team staat voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Beste Daphne, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend te lezen dat je geen fijne ervaring hebt met onze shop. Wij hebben een korte periode een actie gehad waarbij je een gratis product kon uitkiezen tijdens het afrekenen. Bij deze actie werd vermeld Op=Op. Onverwacht, is de voorraad van dit gratis product sneller op dan gedacht. Helaas hebben sommige van onze klanten misgegrepen. Dat is natuurlijk erg jammer. Er is gekeken naar een eventueel alternatief, eveneens we daar niet toe verplicht zijn. Het geen er geboden is, is een alternatief dat leverbaar was. Mocht dit op dat moment geen passend alternatief blijken is dat spijtig. Het is zeker niet netjes dat je bestelling hierdoor zo lang op zich heeft moeten laten wachten. Dit had zeker eerder gezien moeten worden, en voorkomen moeten worden. Hiervoor bieden we dan ook zeker onze excuses aan. We hopen desalniettemin dat de goederen die je bij ons besteld hebt, allen naar wens zijn geweest. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust eens contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco.
Wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen, heel hartelijk dank! Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen zien we je graag terug in een van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi Janine, Bedankt voor je review. We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent. Dat zijn de fijne beoordelingen om te mogen ontvangen. Bedankt daarvoor. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi Alexandra, Bedankt voor je bestelling bij Weddingdeco. Wat fijn te lezen dat je zo blij word van onze collecties. Dat horen we natuurlijk graag. We hopen dat alle producten een prachtige toevoeging zullen zijn aan jullie grote dag. Ken je Partydeco.nl al? Dat is een van onze andere shops. Hier vind je ook prachtige collecties voor feestjes, jubilea en de feestdagen. Wellicht dat we je hier nog eens terug zien. Voor nu bedankt voor je aankoop en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Erg fijn te lezen dat je tevreden bent over de geboden service, dan wel oplossing Lillian. Dat horen we graag! We wensen je veel plezier toe van je aankoop en hopen je natuurlijk nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Beste Esther, bedankt voor je beoordeling. Een prachtig cijfer waar we trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen je veel plezier toe van je aankoop en wellicht tot ziens in een van de andere shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hey Danielle, Bedankt voor je beoordeling. Erg blij te vernemen dat alles naar wens is/was. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bedankt voor je beoordeling José. Erg fijn te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier toe van je producten. Bedankt en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te schrijven. Wat jammer te lezen dat het pakket niet op tijd bij je aangekomen is, en dat enkele producten daarbij ook niet naar wens en verwachting blijken te zijn. Dat horen we natuurlijk graag anders. Gelieve willen wij je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat voor je klaar je te helpen waar nodig. Je kunt ons bereiken via 088-0990300 of mailen naar info@welovedeco.nl. Dankjewel alvast. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bedankt voor deze fijne beoordeling. We wensen je veel plezier toe van de producten uit je bestelling en zien je graag nog eens terug in een van de shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Bedankt voor je beoordeling en fijn te lezen dat we je telkens opnieuw mogen verblijden met leuke items! We willen je bedanken voor je aanhoudende interesse in onze shops en kijken uit naar je volgende bezoek. Tot dan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi Katja, Bedankt voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco. Wij betreuren het te lezen dat je niet tevreden bent over het door jou ontvangen artikel. Dat horen we natuurlijk graag anders. Heb je hierover contact opgenomen met onze klantenservice? Ik lees dat je een berichtje hebt gestuurd via de DM van instagram. Helaas komen deze berichten niet binnen bij de klantenservice maar bij een van onze andere afdelingen. Zou je contact kunnen opnemen via 088-0990300 of en mailtje met foto's kunnen sturen naar info@kidsdeco.nl onder vermelding van je ordernummer? We kijken uit naar je bericht. Dankjewel! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een dikke 10! Wow, bedankt! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco