Adequaat meedenken en probleemoplossend!

De levering van het maatwerk welkomstbord ging mis, het werd teruggestuurd naar we love deco. Maar mijn deadline kwam dichterbij… maken ze gewoon een nieuwe en sturen ‘m met gillende spoed toe. Dat noem ik adequaat meedenken en probleemoplossend! Fijn en dank!

altijd snelle levering

Ik heb als wedding en event planner hier al diverse spullen besteld. voornamelijk de spiegel stickers. maar ook adviseer ik mijn klanten deze site. alles wordt altijd snel gemaakt en opgestuurd. En is er een probleem lossen ze dat netjes op. Ik blijf hier bestellen voor mijn bruiloften en klanten!

Snelle levering, product van kwaliteit gewoon simpelweg kan je hier bestellen zonder teleurstelling

Prima ervaring

Snel geleverd!

Hele fijne webshop

We Love Deco is een webshop waar ik vaker bestel. De website is toegankelijk en overzichtelijk. Ze hebben een enorm breed assortiment (Kidsdeco). Ook hebben ze meerdere keren per jaar korting op het Connetix assortiment, wat elders niet vaak voorkomt. Een bestelling plaatsen is makkelijk en toegankelijk. Ik raad deze webshop altijd aan bij familie en vrienden. Bestellingen worden snel verstuurd en netjes ingepakt. Ook is de klantenservice klantvriendelijk en ze reageren snel.

Geweldig!

Het hele bestelproces is erg goed gegaan. Duidelijke website, bestelproces super gemakkelijk en de levering was binnen een paar dagen. Mijn complimenten!

Goede kwaliteit en prijs en supersnel geleverd!

Goede kwaliteit en prijs en supersnel geleverd!

Bespaar je geld

Belachelijk hoe dit bedrijf met mensen omgaat, je leest het ook op Google Reviews. Ik had de traktatie van mijn dochter meer dan op tijd besteld. Ik kreeg de verkeerde stickers, ik kreeg de stickers van een ander. Foutje kan gebeuren! Maar nieuwe stickers opsturen ho maar. Vervolgens moest ik zelf de stickers ophalen in Dordrecht, ik ben in totaal 1 uur en 25 minuten onderweg geweest terwijl ik hoogzwanger ben en dat al meerdere malen had aangegeven. Ik moest en zou mijn dochter een leuke traktatie geven zoals elke moeder dat zou doen. Ze komen je niet tegemoet qua compensatie en bedanken je alleen voor je geduld en begrip.

Altijd handig om je eigen label te creëren

Fantastisch!

Ik bestelde hier al vaker. Nu was er een fijne actie op magnetische tegels dus ik kocht dit alvast met de aankomende feestdagen. De volgende dag werd dit al geleverd in België. Topservice!

Uitstekend!

Goede service, ruim aanbod en goede aanbiedingen! Gewoon top!

Mooie decoratie, goede kwaliteit en snelle levering.

Ik heb decoratie gekocht voor mijn dochtertje en ben er super tevreden mee! Alles ziet er precies zo uit als op de foto’s, van goede kwaliteit en heel schattig. Mijn dochtertje is er helemaal blij mee. Snelle levering ook – zeker een aanrader!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Producten in orde.

Heel blij met bestelling

Fijne site met mooie producten. Heel mooie houten speelbak voor magisch zand. Prachtige personalisatie op de bak. Kids spelen er graag mee.

Een super origineke rugzak voor mn lieve kleindochter

De bestelking was er binnen 2 dage. Volledig volgens verwachting. Mooi materiaal. Alkes tol geregekd. Ik zal deze ervaring sn juklie naam zeker doorgeven. Een hele tevreden klant. Carla

Super!!

Voor het eerst hier besteld en volgende dag al gelijk in huis! Goed verpakt en mega blij mee! Wij trouwen op 12 december 2025 en ben zeker nog van plan meer te bestellen!

Super leuk kraamcadeau, snel bezorgd!

Een mooie houten herinneringenbox besteld als kraamcadeau. Snel bezorgd en ontzettend mooi en uniek cadeau. Ontzettend blij mee!

Geleverd wat de website beloofde

Snelle levering, precies zoals we hoopten.

Bespaar je geld.

Bespaar je geld. Ik had ruim op tijd besteld maar ze hadden de verkeerde stickers geleverd. Wat uiteraard kan gebeuren. Maar ze wilde geen nieuwe levering doen. Ik heb de stickers zelf moeten ophalen in Dordrecht terwijl ik hoog zwanger ben. Ik moest en zou mijn kind een leuke traktatie/afscheid op de speelzaal geven zoals elke moeder zou doen. Dus ik ging het halen maar zonder enige compensatie omdat ‘een foutje kan gebeuren en we hebben je uiteindelijk de juiste stickers gegeven’. Uiteindelijk ja, nadat ik zelf 1 uur en 25 minuten heb moeten rijden. Klantenservice is echt een lachertje.

Duidelijk en vlot

De website is heel duidelijk en aangenaam in gebruik. Het is fijn dat je eigenlijk slechts in enkele klikken het product dat je zoekt terug kan vinden, kan bestellen en deze snel (!!) geleverd krijgt! Aanrader!

Snelle levering van superleuke versieringen!

Ik vind het altijd leuk om voor een verjaardag of feestje net iets specialers te vinden om te versieren. En hier is voldoende keus.

Mooie items en fantastische bezorging

‘‘s ochtends besteld en diezelfde dag in huis!

Snelle en juiste levering

Bestelling snel geleverd

Nog steeds niets ontvangen

Door dhl is het pakket kwijt maar ben inmiddels al 2 weken aan het wachten op een oplossing

Prachtige badjasjes en nachtlampjes!

Super goede ervaring. Prachtige badjasjes en nachtlampjes, en snelle levering!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht