Mooie ruime keuze. En altijd up to date met de trend. Goede klanten contact

Favoriete webshop!

Snelle levering! Hele fijne klantenservice! Ons verlanglijstje voor sint/kerstman werd aangemaakt met zo veel leuke spulletjes van jullie site!

Fijne webshop en veel keuze. Altijd netjes op tijd bezorgd. Bestel hier graag.

Snelle bezorging, product zoals weergegeven

Snelle bezorging, product is zoals staat weergegeven op de site.

Makkelijk besteld en netjes afgeleverd.

Mooie webshop...heb vanalles besteld ivm de verloving van onze dochter en schoonzoon. Bestellen ging vlotjes en de levering was mooi op tijd...fijne shop-ervaring dus wel.Ga zeker nog bestellen bij jullie in de toekomst.

Net die extra touch voor het feestje

Het was makkelijk om via deze website leuke spulletjes voor de aankleding voor het feestje van onze dochter vinden. Zoveel leuks! En we waren wat krap in tijd, maar alles was snel binnen. Top!

Bestelling snel en netjes geleverd. Super leuke traktatie voor een super leuke prijs.

Leuke gepersonaliseerde bakjes

Vond het er wel iets minder mooi uitzien als op foto maar als nog leuk om dit uit te delen zo voor mijn dochter!

Mooie kist met tekst

Kist besteld voor een nichtje die ging trouwen, zag er mooi uit. Snelle levering ook.

Snelle goede verzending

De tasjes waren snel binnen, mooi geborduurd en goed verpakt. Helemaal tevreden, echt een aanrader!

Super fijn en snelle levering

Er is super veel keus en ook meer keus dan wat je normaal in de winkels zou vinden. De levering is daarnaast echt super snel, had mijn pakketje de volgende dag al binnen. Ik zou hier zeker mijn versiering opnieuw bestellen

Snelle levering van leuke decoratie!

Leuke decoratie en voor elk wat wils! Snelle levering en een uitgebreid gamma!

Geweldige producten

Mooie producten, leuk dat je ze goed kunt aanpassen naar eigen smaak en goede service

Heel fijn bedrijf met goede service!

Snelle levering en goed product

Een raamsticker besteld voor de geboorte van ons kindje. De kwaliteit van het product is goed en precies zoals verwacht! Ook de levering was erg snel. Erg tevreden!

Mooie producten en een fijne klantenservice

Ik had een aantal mooie Maileg items gekocht voor een verjaardag. We werden verrast met een verkeerd geleverd item. Dit is perfect opgelost door de klantenservice. Alles was op tijd binnen voor het feestje!

Super leuke deco en snelle verzending!

Een heel fijne website waar je alles op vindt wat je nodig hebt voor je feestje! Veel keuze in allerlei verschillende thema’s en mijn bestelling die ik op zondag geplaatst had, kwam op maandag al, netjes verpakt, toe! Ik weet waar ik moet zijn voor mijn decoratie! :-)

Snelle levering, duidelijke site, goede artikelen.

Jullie hebben een fijne en overzichtelijke site. Goede en leuke producten en jullie leveren snel.

Super tevreden

Heel erg tevreden. Goede kwaliteit en snelle verzending. Aanrader!

Super leuk

Erg leuk persoonlijk treintje waar je kindje ook mee kan spelen. Mooi formaat en leuke kleuren. Levering duurde 4 werkdagen

Uniek cadeau om te geven.

Snelle levering van een prachtig gepersonaliseerd cadeau.

Snelle en goede levering

Ik had de versiering voor de verjaardag van onze kleine meid besteld en het was vlotter binnen dan verwacht enkel is de kwaliteit van een bepaalde soort ballon erg slecht waardoor deze snel knappen zonder dat het aangeraakt wordt. De kwaliteit van de overige versiering is prima en hangt nog steeds erg mooi.

Snelle verzending en netjes aangekomen

Hele snelle verzending! Producten zijn goed aangekomen. Netjes verpakt.

Producten zoals omschreven goede en snelle levering

Producten zijn zoals omschreven, voorbeelden zijn zoals het eindresultaat! Veel keuze.

Top producten en snelle levering! Wat wil je nog meer ?

Voor mijn buurmeisje een hele stoere tas en broodtrommel laten personaliseren met haar zoons naam. Hele snelle levering en de tas en de broodtrommel zijn echt perfect. Ze heeft me al meerdere keren bedankt. Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht