Top producten en snelle levering! Wat wil je nog meer ?

Voor mijn buurmeisje een hele stoere tas en broodtrommel laten personaliseren met haar zoons naam. Hele snelle levering en de tas en de broodtrommel zijn echt perfect. Ze heeft me al meerdere keren bedankt. Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Precies zoals verwacht, snelle levering

Snel geleverd en een mooie binnen zandbak met eigen naam erop. Super kwaliteit en snel geleverd

Mooi materiaal

Snelle levering en heel gaaf materiaal. Zal zeker vaker bestellen. Top site!

Super fijne en klantvriendelijke webshop

mijn ervaring is erg prettig en mooie producten!

Feestelijk!

om zo makkelijk een prachtige ruimte te creëren met ballonnen en helium Zo gebeurd en zo feestelijk! De traktatie zakjes waren erg geliefd en ook ikzelf was er helemaal verliefd op. Volgend jaar doen we het weer zo

Topkwaliteit gastenboek

Ik had een gepersonaliseerd gastenboek besteld en wat lampionnen met lichtjes. De lampionnen waren prima, de lichtjes gaven wat flets licht maar het gastenboek zag er supergoed uit en maken dat ik enthousiast ben over dit bedrijf. Verbeterpunt: de bezorgtijd neemt toe als je een gastenboek bestelt omdat het naar de drukker moet. Dit werd mij niet duidelijk in het bestelproces en daardoor heb ik een hele week moeten wachten op de bestelling. Dat is een tikkeltje spannend in aanloop naar de Grote Dag.

Iets te krappe thee- kistjes

De thee- kistjes zijn leuk maar ik heb vaak de theezakjes van Pukka en deze kunnen er niet rechtop in als je de doos sluit. Als je de zakjes plat legt passen ze ," net" niet Jammer, verder top klantenservice en snelle verzending

Als loper is het veel te dun

Je ziet de ondergrond erdoor, dat is jammer

Heel tevreden

Ik bestelde de minichocolaatjes met gepersonaliseerde sticker voor mijn oorbellenmerk Souvenears om bij elke bestelling als leuk extraatje te steken. De stickers waren in heel mooie kwaliteit en de verzending was snel!

Voor de cakesmash een taart besteld. Kwam binnem op de datum zoals afsproken. Jammer dat de slagroom van de taart tegen de doos was gekomen, bovenkant was een beetje ingedeukt.

Order snel verstuurd en zag er top uit! Leuk!

Uitstekende klantenservice

Mooie webshop met kwalitatieve producten. Helaas was een verkeerde kleur geleverd en dit is perfect opgelost.

Nice shopping

Nice shopping

Verpakking niet goed verpakt

Ik heb een prachtige speelgoed Piano besteld van konges slöjd. Helaas kwam de verpakking gebrekkig aan omdat het niet zorgvuldig was verpakt. Omdat het een cadeautje is baal ik wel. De piano zelf is gelukkig onbeschadigd.

Prachtige spiegel

Netjes verpakt. Hele mooie spiegel met een luxe uitstraling. Zeer mooie kwaliteit voor een meer dan prima prijs.

Snelle service en product is zoals verwacht! Top :)

Prachtige bewaarbox

Een bewaarbox besteld en laten graveren. Hij is prachtig geworden. Persoonlijk zou ik ook andere houtsoorten aanbieden. Los daarvan ben ik super blij met mijn bestelling! En bovendien is dit niet de eerste keer dat ik op deze webshop heb besteld. Toen ook zeer tevreden.

Super leuk

Fijne zwembroek en vlotte levering. Dankjewel!

Fout netjes hersteld

Ik had 12 super leuke koffertjes besteld met een eigen opdruk. Snel kwam mijn bestelling binnen, alleen helaas.. zat er maar 1 koffertje in. Na meteen goed contact met de klantenservice kreeg ik heel snel de andere 11 opgestuurd. Super fijne service!

Geweldig kraamcadeau

Super leuke tas met naam erop.

Perfecte service

Prachtige afwerking en zeer snelle levering.

Prachtig konijn gekregen. Goede informatie over levering en supersnel geleverd. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Heel mooi

Snelle levering en heel mooi!

Vlot en goed

Snelle service. Geen opmerkingen, alles verliep zeer vlot!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht