Snelle levering leuke producten

De producten waren snel geleverd. Mijn dochter wilde een kattenslinger in de feestwinkel e.d. niet te koop maar wel bij We love deco. Wel zelf even het touw er door doen. En let op de slinger is best klein.

Super toffe producten

Hele toffe producten besteld, het eindresultaat was nog leuker dan we hadden verwacht! Nog 2 weken geduld voor we de kleine meid mogen verwelkomen en we dus ook de naam producten kunnen gebruiken! Wij zijn in ieder geval zeer tevreden en doen hier graag nog een bestelling

Mooi, betaalbare toilettas

Mooi, betaalbare toilettas

Helemaal top!

Snel verzonden en snel binnen! Top om zo snel een cadeautje voor een verjaardag binnen te hebben. Het cadeau is geweldig goed ontvangen door onze dochter, verschillende maileg muisjes! Ze is er helemaal dol op! Nu weer even sparen om er nog meer te kopen.

Oké prijs-kwaliteitsproduct met snelle levering

Geen top-kwaliteit, wel oké vergeleken met prijs. Snelle levering en goed ingepakt om beschadiging tegen te gaan.

Gewoon goed

Snel geleverd, netjes ingepakt.

Betaalbaar, duidelijk en leuk assortiment!

Ontzettend leuk en uitgebreid assortiment. Voor elke stijl en wensenlijstje is hier iets te vinden, en ook nog eens betaalbaar! Een echte aanrader!

Helemaal top!

Snel besteld (waren 3 pre orders), duidelijke bevestiging en hele snelle levering.

Top snelle verzending

Snelle verzending, mooie kwaliteit

Telefonische klantenservice heel slecht

Normaal laat ik eigenlijk geen beoordeling achter. Maar wilde toch deze keer doorgeven dat de telefonische klantenservice heel slecht was. Ik had een jonge man aan de lijn, die zeer traag reageerde op mijn vragen en ook niet duidelijk kon beantwoorden met enthousiastme. Puntje om op te letten. Heb nu de stapelstein stenen retour gestuurd en ergens anders besteld. Lopen jullie toch €175 mis door de slechte service.

Goed, maar slecht verpakt

De doos kwam helemaal ingedeukt aan en de plantversiering die ik had besteld voelde iets meer naar plastic dan ik had verwacht. De schade aan de doos kan natuurlijk ook door het verzendbedrijf komen. Verder zijn de producten wel goed aangekomen en ben ik er tevreden over.

Prima Donna

snel geleverd goede service zoveel keus ♡

Ik had een dekentje besteld met naam van kindje. Helaas hadden ze niet de kleur die ik wou maar ze hebben mij direct een mailtje gestuurd en hun excuses aangebeden. Ze zeiden dat er alternatieven zijn of ik wacht tot die kleur terug op voorraad is. Ik koos toch voor een ander kleur en ze hebben mij direct het geld teruggestort dat te veel is voor de bestelling! Ze zijn erg betrouwbaar en nemen zelf snel actie!

Snelle levering en goede decoratie

Snelle levering, veel keuze, goede materialen. Alles om je feestje goed aan te kleden in de stijl die je maar wilt.

Na een verkeerde levering heb ik meteen een nieuwe ontvangen

Snelle levering, goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen.

Super mooi product

Ik bestelden twee wijnglazen met persoonlijke tekst. Het zag er heel mooi uit en ze waren er erg blii mee

geweldig

Heel veel keus ik koos voor de theedoos bedrukt met eigen tekst voor mijn vriendin. Echt alles keurig en netjes gemaakt goed verpakt aangekomen en snel. Zal zeker nog vaker daar bestellen

Uistekend!

Snelle levering en bestelling komt overeen met beschrijving! TOP!

Snelle service en producten is van een goede kwaliteit

Schitterende kist

Deze kist zal zeer uitnodigend werken om er een envelopje in te doen. Hij is lekker ruim dus past veel in en hier loop je - als ondeugende gast - niet stiekem onder je arm mee weg. Kortom: mooi, uitnodigend en luxe! We zijn er blij mee.

Kitch

Volgens mij heb ik een keratbal met naam besteld. Die is oer lelijk en heb ik weggegooid. Haha Voortaan is het handig als je erbij zet wat men besteld heeft.

Geen levering gehad

Na een ruime week heb ik nog steeds geen levering gehad. De website geeft aan dat de levering steeds de volgende dag plaatsvindt. De verjaardag van mijn dochter is nu over 2 dagen en ik verwacht niet dat de spullen op tijd zullen zijn.

Gastenboek besteld

Heel mooi gastenboek, snel geleverd. Prima kwaliteit, zou het zeker aanbevelen

Kleine traktatie doosjes en weinig respons in de klantenservice

De traktatie doosjes op zichzelf waren leuk, maar ik had ze echt niet zo klein verwacht (5 bij 5 cm, hier past mijn traktatie niet in), Ik heb dat niet duidelijk gezien bij het bestellen en nadat ik hier een vraag over heb gesteld via de klantenservice ben ik ook afgekapt en heb ik geen reactie en/of passende oplossing gekregen. Erg jammer.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht