Gastenboek besteld

Heel mooi gastenboek, snel geleverd. Prima kwaliteit, zou het zeker aanbevelen

Kleine traktatie doosjes en weinig respons in de klantenservice

De traktatie doosjes op zichzelf waren leuk, maar ik had ze echt niet zo klein verwacht (5 bij 5 cm, hier past mijn traktatie niet in), Ik heb dat niet duidelijk gezien bij het bestellen en nadat ik hier een vraag over heb gesteld via de klantenservice ben ik ook afgekapt en heb ik geen reactie en/of passende oplossing gekregen. Erg jammer.

Niks ontvangen

Bestelling is nog niet binnen 1,5 week gelden besteld

Mooie site, veel keuze en veel thema,s snelle levering,

Mooie site, veel keus, veel thema,s, mooie kleuren combinaties, snelle levering, goede kwaliteit ! I love deco !

Helemaal goed

Zeer snel geleverd voor een gepersonaliseerd product!

Alle glazen buisjes waren goed ingepakt en zijn heel bij aankomst. De stickers voor erop zijn echt super geworden, ik ben super blij met deze bedankjes voor de Babyshower

Communicatie en aflevering uitstekend!

Duidelijke communicatie per mail over tijd van afleveren op de afgesproken locatie!

Snelle levering van mooi speelgoed

Voor een verjaardag had ik connetix besteld. Zeer mooi magnetisch bouwspeelgoed. De kleinkinderen spelen hier eindeloos mee. Bestelling was snel binnen en ziet er goed uit.

Precies zoals verwacht

Niet meer of minder zoals geadverteerd. Gaat een beetje stroef open, maar misschien was dat de bedoeling. Nette gravering.

Makkelijke website duidelijk aan gegeven hoe je dingen kan veranderen en korte levertijd

Erg mooie en originele artikelen!

Genoeg keuze en veel artikelen die je kunt matchen in bijvoorbeeld één bepaald thema!

Topservice !

Hele goede ervaring en ontzettend snelle levering ! Keurig verpakt en producten zoals gewenst !

Zeer prettig!

Duidelijke site, goede omschrijving, goed verpakt en snel verzonden.

Vlotte en overzichtelijke aankoop

Duidelijke website, ruim assortiment, leuke korting en suuuper zachte pantoffels. Bestelling geslaagd.

Mooie theedozen

Ze aarwn goed verpakt zodat en zagen er puntgaaf uit

Mooie artikelen

Mooie artikelen, netjes ingepakt, doordat de pakketdienst geen briefje had achtergelaten, wist ik niet waar mijn pakje was. Ze hebben mij geholpen het te traceren.

Goedkoper en snelle levering!

Snelle levering en de speelmat is via deze website het goedkoopste!

Fantastisch!

Prachtige spullen weer ontvangen voor de versiering van de verjaardag van onze dochter alsook een leuke adventskalender kunnen scoren.

Snelle levering!

Mooi speelgoed, veel speelplezier!

Product en levering voldoet aan de verwachting.

Goede service en snelle verzending!

Communicatie via social media, erg snelle reactie en super snelle verzending. Ontzettend fijn en aan te raden om hier te bestellen! Bedankt!

Heel erg tevreden

Toegankelijk, inspirerend en vooral creatief!

Wij hebben onze uitnodigingen gemaakt, zó leuk vanwege de mogelijkheden, veel ideeën, prijsverhouding prima. Daarnaast leuke website met veel mogelijkheden voor de bruiloft

Heel tevreden met mijn bestelling

De gepersonaliseerde stickers zijn echt een aanrader. Goede prijs-kwaliteit en snelle verzending. Voor beide zoontjes besteld om de doopsuiker mee te personaliseren en zou het zo opnieuw doen.

Snelle bezorging leuk product

Cadeautje gekocht voor mijn neefje. Netjes ingepakt. Mooi kwalitatief product. Fijn dat je kan kiezen voor afhalen bij een afhaalpunt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht