Prachtig mooie herinnering voor altijd!

Niet alleen geschikt voor blije momenten maar ook verdriet. Gekozen om een grote houten box te bestellen voor overleden kindje. Alle tastbare herinneringen kunnen hierin bewaard worden. Fijn telefonisch contact, snelle levering, mooie kwaliteit. Zeer waardevol.

Producten zijn perfect er mist alleen een artikel

Helaas mist er een artikel van mijn bestelling. De ontvangen producten zijn verder perfect. Ik hoop dat ik het product snel nagestuurd krijg. Selina

Niet alles ontvangen

Ik kreeg mega groot pakket waar slechts een plat setje papieren spullen in zat en de bestelde ophanghaakjes nooit ontvangen waardoor we vooralsnog alles moesten ophangen met plakband.

Mooi product! En super snelle levering!!

Mooi product en super snelle levering!!

Fantastische producten ter decoratie voor mijn handvraging. Hartstikke blij mee!

Heel goede service, prijs kwaliteit.

Super, snel, ... Heel snelle service, degelijk verpakt, heel mooie artikelen op de site. Gewoon top

Goede kwaliteit

Snel en goed bezorgd. Goede kwaliteit.

Top.

Kadootjes besteld voor onze kleindochter. Waren hier het goedkoopst. 's Avonds besteld, de volgende dag had zij ze al in huis. Kwaliteit lijkt prima. Dus wij zijn heel tevreden.

Snelle levering, maar verkeerd product

Ik heb de houten learning tower van Ette tete besteld. Deze kwam erg snel binnen, alleen bleek het uiteindelijk wel de verkeerde kleur te zijn. Het was namelijk een witte en een iets ander model dan die ik heb besteld. Uiteindelijk toch besloten om deze te houden omdat we deze ook mooi vinden Verder altijd goede ervaringen met Kidsdeco. Fijne site, veel goede producten en snelle levering

alles volgens wens

alles was zoals ik besteld had en verwacht had Ik ben blij met al het decomateriaal; nu kan ik thuis aan de slag

Absoluut fantastisch

Wij zijn erg blij met de geboorte sticker ! Tot onze verbazing is de sticker groter dan verwacht en we zijn uiteraard erg tevreden met de snelle levering.

Product goed !!website kan beter!!

Uiteindelijk is het gelukt om de tekst te invullen maar het switchen tussen de tekes kiezen en letters terug te vinden op het product is erg lastig en niet goed aan gegeven, ook eind resultaat heb ik niet kunnen zien en heb maar aangenomen dat de schrijfwijze van de naam zou worden gedaan en niet "amelie" op kwam . Ook jammer dat je niet de grote van de letters kon bepalen dacht ik maar later bleek dat ik dat wel had aangeklikt dit zie je niet gelukkig was het goed gegaan maar was spannend hoe het er uit zag

Snelle service, goede communicatie, kwaliteitsvolle producten

Top geregeld!

Ik heb een bewaardoosje besteld. Het hele bestelproces en levering ging makkelijk en vloer. Het doosje zelf is heel mooi, niks op aan te merken.

Tijdig en correcte levering

Prijs en levering zeer goed Makkelijke website voor vlotte bestelling

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie herinneringen kist besteld als cadeau voor een bruiloft. Snel geleverd en mooi afgewerkt!

Ondanks dat er 2/3 weken levertijd zou zijn, hadden wij ons pakketje binnen een paar dagen binnen!

Snelle levering, goede kwaliteit en fijne communicatie.

Leuk en supersnelle levering

Leuke doos geworden

Waarom zou ik nu uitleggen ben al een tijdje bezig met mijn trouwkaarten en kreeg ze netjes zonder betalingen en aangepast toe. En heb al wat dingen besteld ben dan ook zeer tevreden en ze zijn erg vriendelijk Dus daarom dir bedrijf Groetjes Asiha Gunther

Precies wat ik had verwacht !

Snelle levering en het was precies zoals omschreven. Het zag er echt heel erg leuk uit allemaal. Een volgende bestelling zou ik zeker weer doen !

Voor het eerst besteld . Goed geregeld.

Precies geleverd wat er geadverteerd werd.

Prima communicatie en goed afgeleverd.Ik heb precies gekregen wat ik wilde in prima kwaliteit .Dus ik ben zeer tevreden.

Mooi kist met matige afwerking

Mooie kisten, met snelle bezorgen. Echter was de bodem van de kist niet netjes afgewerkt, hier zaten allemaal grove splinters in.

Super mooi kado

Alles wat ik er van verwacht had

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht