Snelle levering!

Alles goed geregeld. Snelle verzending en alles ziet er netjes uit. Ben er erg blij mee!

Nutteloos bedrijf.

Tja. Van een webshop die bruiloftsartikelen verkoopt, kun je uitgaan van een bedrijf dat snapt dat er een deadline aan een bruiloft is. Helaas hier niet. “Bestelling wordt geleverd” heb ik 2 weken lang gezien, terwijl - volgens de webshop - alles binnen uiterlijk 2 werkdagen binnen zou zijn. Gebeld. “Gaat NU op de post!” Helaas. Opnieuw gebeld. “Excuus! Gaat NU mee met de bezorger!” En inderdaad. Drie dagen ná de bruiloft, had het deze club behaagd mij eea te verzenden. Mensen, doe het niet. Zonde van je energie. Ongeopend retour. Hopen dat de terugbetaling sneller gaat.

Snelle verzending, goed product

Duidelijke site, snelle verzending, je krijgt update omtrent de verzending,. Goed verpakt. Kortom een betrouwbaar bedrijf.

super leuk!

Super leuke knijpfruit wikkel. Ik heb gekozen voor een eigen ontwerp. De wikkels waren van dik karton, stevig en de opdruk was kraak helder en de kleuren waren levendig! Ik zal ze zeker nog een keer bestellen!

Mooi product

Mooie poster van jullie ontvangen, goede kwaliteit en snel en netjes verzonden!

Heel tevreden, snelle levering ziet er zo uit als op de foto, ga hier zeker nog meer dingen op bestellen voor onze trouw

Leuke keuze uit cadeaus en snelle levering

Super leuk extraatje voor de bruiloft

De pepermuntjes werden super snel geleverd. Ik ben ook erg blij met het eigen ontwerp en het gemak waarmee je deze vast kunt maken. Het enige lastige, was dat niet alle rolletjes even goed dicht zaten. Maar het is gelukt!

Ik heb als cadeautje een gepersonaliseerde badcape besteld. De bestelling kwam snel aan en zag er super uit!

Nog niets ontvangen

Mail ontvangen met de vraag , hoe bevalt je bestelling ? Telefonisch slecht bereikbaar . Nu eindelijk track en trace code ontvangen … naar het afhaalpunt gegaan … geen bestelling afgeleverd . Weer gebeld … nu wordt er gezegd … morgen wordt het geleverd …. Wordt vervolgd…. Hoop dat de champagnemunten nog op tijd komen voor het feest … wordt vervolgd

Slechte klantenservice.

Ik heb uren gespendeerd aan het ontwerpen van mijn eigen geboortebord. Op het moment dat ik mijn ontwerp had opgeslagen op account en in winkelmand had gedaan en nog een kleine aanpassing wou doen aan ontwerp, was deze totaal verdwenen uit account. Over gemaild en gebeld. Op mail paar dagen later pas onduidelijk antwoord. Via telefoon werd aangegeven dat ze het ontwerp niet terug konden halen. Opnieuw eigen ontwerp gemaakt en deze direct besteld. Krijg ik mijn geboortebord binnen met verkeerd lettertype. 3 mails aan gespendeerd (zonder ooit enige reactie terug) en 3 telefoontjes over moeten plegen. Opeens werd er een nieuwe opgestuurd zonder ook maar enige reactie op al mijn mails. Nooit excuses gehoord. Hele vervelende gang van zaken en onwijs slechte communicatie.

Bestelling niet geleverd!!

Goedemorgen, Volgens het mailtje dat wij vanuit Bol.com hebben mogen ontvangen zou onze bestelling afgelopen zaterdag geleverd zijn. Echter hebben wij niks mogen ontvangen. We hebben het ook bij onze buren nagevraagd en zij hebben ook niks ontvangen. Graag ontvangen wij dus alsnog onze bestelling of we wensen ons geld terug te krijgen zodat wij dit elders kunnen bestellen. We zien uw reactie graag spoedig tegemoet. Met vriendelijke groet, Marsha en Jorrit

Na ontvangen bestelling uiterst tevreden.

Houten kist + kinetisch zand besteld. Na 5 werkdagen was de bestelling helaas nog niet binnen, telefonisch goed te woord gestaan en er werd verwacht dat de bestelling morgen verzonden werd. Vandaag dus de bestelling na 7 werkdagen binnengekregen. Precies op tijd voor mijn dochtertje haar verjaardag. De kist is super mooi gegraveerd met haar naam.

Supersnelle levering. De dag erna keurig geleverd in België.

Prima geregeld

Was de 1e keer en ben heel tevreden. Werd geleverd op de juiste tijd.

Goede service,alles verlopen zoals beloofd!

Goede service, alles zeer vlot verlopen !

Fijne producten en goede service

De producten die ik besteld heb zijn mooi, goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd.

Supersnel geleverd

Erg goed

Zeer slechte service!!!!!!!!!!!

Na meerdere keren mailen en bellen niet gekregen wat wij besteld hebben, personeel aan de telefoon begreep ons probleem , echter de personen achter de drukkerij snapte dit niet... Zooo jammer zo spijtig nooit meer bij jullie bestellen!!!!!!!!

Snel en voordelig!

Voor een zacht prijsje hebben we mooie kadotjes gekocht! Was precies op tijd binnen, helemaal fijn

Snelle bezorging en alles in orde

Na wat negatieve recensies over slechte service en levering, heb ik met enige twijfel besteld. Ik heb 2 gepersonaliseerde Studio Noos tasjes laten maken als kraamcadeau. En beide zijn keurig in orde en snel geleverd. Ik durf het nu wel aan hier vaker dit soort kraamcadeaus te bestellen.

Mooi product, alleen verkeerde benaming

We kochten enkele tafellopers in de kleur 'terracotta', voor ons trouwfeest. We kregen er met de kleur 'oud roze' in de bus. Dit was voor onze decoratie ook mooi, dus geen probleem. Maar wel handig om weten...

Supernetjes vlot en op tijd bezorgd. Komen na wat ze beloven.

Een heel schattig poppenwagentje voor onze bijna één jarige kleindochter Puck besteld. Werd netjes volgens afspraak op tijd bezorgd. Het pakket werd keurig verpakt afgeleverd en was binnen no time zelf in elkaar gezet. Hier spreken een tevreden Opa en Oma. Wij gaan ervan uit dat onze kleindochter hier heel erg blij mee zal zijn als ze op 1 oktober as haar eerste verjaardag viert!!

Mooie spullen,snelle levering, ook gepersonaliseerde goed

Mooie spullen en snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden wanneer verpakt en geleverd gaat worden. Programma om te personaliseren werkt makkelijk,dat is altijd fijn.

Super mooi boek en snelle levering

Het boek is super mooi qua uitstraling en papier. Indeling in het boek ook super overzichtelijk en duidelijk. Enige verbeterpunt is dat alles in het Engels en niet in het Nederlands. We love deco heeft ook een snelle en duidelijke communicatie over de levering. Super fijn dat je bij het afleveren gelijk kan kiezen voor een ophaalpunt.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht