Super mooi boek en snelle levering

Het boek is super mooi qua uitstraling en papier. Indeling in het boek ook super overzichtelijk en duidelijk. Enige verbeterpunt is dat alles in het Engels en niet in het Nederlands. We love deco heeft ook een snelle en duidelijke communicatie over de levering. Super fijn dat je bij het afleveren gelijk kan kiezen voor een ophaalpunt.

Snelle levering met een belofte die wordt waargemaakt

Bestelling super snel geleverd! Na dit cadeau als Kraamcadeau besteld te hebben was ik zelf zo enthousiast dat ik deze dezelfde dag meteen voor mijn eigen kinderen besteld heb. Een mooie herinnering voor later..

Super blij!

Voor de verjaardag van onze dochter heb ik de knutselkist besteld. Hij is erg mooi. Ik ben er blij mee en ik denk zij ook.

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

Gaaf om op deze manier de champagne te personaliseren.

Ik snap niet hoe een pakket zo snel geleverd kan worden, ontzettend blij mee, bedankt namens een hele blije dochter!!

Super goede ervaring!

Ik ben zo tevreden met mijn bestelling, het is altijd afwachten en spannend hoe de product in het echt eruit gaat zien. Maar wat is het mooi! Alles ging tot het ontvangen super goed. Ik zal zeker vaker bestellen.

Bestelling was veel te laat en de klantenservice verliep moeizaam

Bestelling was on hold gezet vanwege het warme weer en de chocolade die anders zo smelten. Er werd daar wel een mail overgestuurd met bedankt voor je bestelling etc en onderaan pas over de chocolade waardoor wij dat niet gezien hadden. Na een week maar gebeld en werd er verteld dat de bestelling die dag vrijdag en anders zaterdag verstuurd zou worden en dat we een track and trace zouden ontvangen. Op maandag deze natuurlijk niet ontvangen dus weer gebeld met veel moeite iemand aan de lijn gekregen. De medewerker moest veel dingen na vragen en we werden een aantal keer in de wacht zet. De chocolade konden we vervolgens ophalen in op de productielocatie in Dordrecht omdat alsnog verzenden te laat zou komen voor onze bruiloft en de bestelling annuleren ook geen optie was. De productielocatie op anderhalf uur rijden kon vervolgens de bestelling niet vinden en wist van niks. Dus weer de klantenservice proberen te bellen. Uiteindelijk was de chocolade gevonden maar was de rest van de bestelling al verzonden. Die kwam vervolgens in plaats van smiddags pas savonds aan waardoor we onze planning weer konden omgooien. Kortom een hoop gedoe!!!! Producten waren uiteindelijk wel oke gelukkig

Snelle levering en goede producten

Was opzoek naar herbruikbare zakjes voor fruitprakjes voor mijn zoontje. Vond ze hier in de aanbieding. Zeer tevreden hierover. Daarnaast wat producten gekocht die ook van pas kwamen. Alle producten zijn van Zeer hoge kwaliteit naar mijn mening. En het was ook snel binnen. Zou hier zeker weer bestellen!

Super schattige bekers

Bestelling werd snel verzonden. Wat heel fijn is, is dat er 2 rietjes aanwezig waren. Onze dochter (met het syndroom van Down) vind de beker fantastisch mooi en fijn drinken. Eindelijk een beker die ze niet kapot kauwt.

Fijne site en hele snelle verzending!!

Groot aanbod

Nalatig en geen klantenservice

Na mijn pakket niet ontvangen te hebben. Krijg ik geen gehoor bij de klantendienst die ik al 3 weken probeer te bereiken. Dit is echt een dikke klucht, nooit bestel ik hier nog iets. Mensen oplichten heet ik dat.

customer service does not exist here

I ordered a personalized item. but I later decided to cancel it after getting advice from the service. the service said the order was not yet made and they could cancel the order if I wished, so immediately I wrote an email back saying"Yes, please cancel it". Naturally, I made another order from another place then. The next day, I got a shipping notice, somehow they still made the item. I called the service again and again, and the answer was simply, no one saw your email, so the item was produced. Now you have to take it! Whatever communication did not work, the service did not even allow me to finish my sentence and they just hung up. I have never seen poorer service anywhere else!! Real eye opener!

Gave pompoenen!

Supersnelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. En de pompoenen zijn echt superleuk! Zat goed verpakt ook.

Goede en snelle levering.

SUPER

Snel en zeer netjes verzorgd bezorgd

Betrokkenheid van een medewerkster

Goede begeleiding bij voorbereiding cadeau. En mooie snelle afwerking.

Nog geen 1 ster waard

Geboortenaam bord besteld die je zelf gepersonaliseerd kon laten uitvoeren. Nou bij het bewerken heb ik het gedaan aan 1 zijde De andere zijde kon je amper bewerken. Met de hoop en logica gedacht dat ze de andere zijde de zelfde zouden doen. Nou wat krijg ik? 1 zijde afgedrukt de andere zijde blanco. Ik ben van Belgie, dus had hun moeten bellen om dit te bespreken met de hoop dat ik een nieuwe kreeg. Omdat hun site de andere zijde niet bewerkt kon worden. Nou de man zei dat hij niets aan kon doen. 20 min aan de lijn gezeten voor niks heb nog telefoon kosten van belgie naar nederlandse nummer gemaakt ook. Waardeloos bord waar ik niks aan heb. Alle geld voor niks Ik beveel jullie ten zeerste NIET!

Ooh het is er al!

Leuke dingen het maakt ons feestje helemaal af!

Excellent

Voordelige prijzen en snelle levering!

Top ervaring!

Na heel lang zoeken kwam ik bij dit bedrijf uit. Ik had mijn bestelling na 1 werkdag in huis. Helemaal top omdat ik hierdoor een leuk cadeau kon maken voor een jarige tweeling.

Super klantvriendelijk

Een beschadiging via de post voor de bruiloft . Snel vriendelijk en meedenkend Bedankt!

Snelle levering en leuke magnatiles

Leuke speelset voor kinderen, we hebben nu meerdere sets gespaard, heel veelzijdig speelgoed.

Slechte service

Bestelling is niet geleverd. Gebeld naar we love deco. Zij geven aan dat de zending is kwijt geraakt en dat zij met een oplossing komen tot op heden nog niets gehoord! Traktatie van de 1e verjaardag van mijn dochter is zo in het honderd gelopen.

Slecht

Tas besteld voor 54,95 Tas was niet in voorraad, heb bijna 3 weken moeten wachten, ben er 2 keer zelf achteraan gegaan en kreeg de 2e keer te horen dat de tas nog niet besteld was, en ineens binnen 2 dagen een bericht dat de tas onderweg was. Ben de tas gaan ophalen, super kleine tas pas een brood trommel in en een drinkbeker, en bij de beschrijving stond dat er een tablet in zou kunnen en een knuffelbeer, nou dat past dus echt niet. Heb de naam van mijn dochter erop laten borduren, de naam stond niet in het midden en liep schuin af naar benden, de letters zijn niet mooi geborduurd, dus absoluut geen eyecatchcer. Foto’s toegestuurd van de tas per mail, kreeg ik een mail terug dat ik 20% korting kreeg.. vond ik echt weinig, beter hadden ze 50% korting gegeven, ik had beter een tas bij de action kunnen kopen, uiteindelijk 25% korting gekregen.

Erg tevreden!

Snelle levering, netjes verpakt. En niet te vergeten mega leuke spulletjes, uitgebreide Halloween/herfst collectie.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht