Geen reactie

Ik heb jullie al 2 keer een mail gedaan. Het pakketje is nog steeds niet binnen

Leuk nachtlampje lampje, goed afgewerkt.

Snelle levering door de koerier, pakketje was goed verpakt en aales was aanwezig. Goede aankoop!

Goed product en fijne kwaliteit en prijs verhouding

Verzending was heel erg snel! En product zoals omschreven. Een goede prijs kwaliteit verhouding dus erg fijn.

Service is top

Heel goed bereikbaar personeel. Snelle hulp via de mail. Ruime keuze. Producten zijn van goede kwaliteit, wel een lange levertijd voor bepaalde dingen.

Goede site snelle levering

Uitgebreid aanbod heel compleet fijne website

Gewoon perfect

De gepersonaliseerde kinderacte was mooier als verwacht volgens onze dochter..wij vinden het ook erg mooi en gaan er een mooie dag van maken

Prachtige producten volledig gepersonaliseerd voor onze trouwedag!

Wij hebben de bedankjes en de grote enveloppenkist laten maken in onze stijl en het resultaat is echt fantastisch,

Erg leuk

Erg leuk product en super snelle bezorging

Uniek, gepersonaliseerd en snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij We Love Deco BV verliep prima. Ik ben heel tevreden met de persoonlijke bedankjes die ik als huwelijksleverancier liet maken voor mijn klanten. Hiermee zullen ze aangenaam verrast zijn!

Schitterend!

Prachtige producten! Excellente service!

Geweldige service en veel keuze

Je hebt enorm veel keuze en echt voor ieder wat wils. Ook is het fijn om de site gewoon af te speuren ter inspiratie, het brengt je op vele ideeën! Wij hebben al het een en ander besteld voor onze bruiloft en het is allemaal echt onwijs mooi! Beter dan we verwacht hadden! Een poster bevatte echter een drukfout, maar na een mailtje kregen we direct een nieuwe opgestuurd, uitstekende service!

Mooie producten en snel geleverd

Producten zijn snel binnengekomen en zijn precies zoals afgebeeld. Ik ben dus zeer tevreden en zal hier vaker bestellen.

Levering niet compleet

Levering niet compleet en ook nog geen reactie gehad

Uitstekende service en kwaliteit

Good job! Thank you!

Super fast delivery (ordered at night and delivered next morning in BE!) Super cute products! Thank you very much!

Mooi cadeau voor een betaalbare prijs

Ik heb een toilet tas met opdruk besteld en ontvangen om mijn vriendin als getuige te vragen. Was precies zoals verwacht. Ik ben tevreden

Super leuk

Het is perfect

Goede nette en snelle levering! Zeer tevreden

Goed product, snel geleverd

Mijn zoektocht naar een koffiebekertje van bio plastic om mee te nemen wanneer ik koffie uit een automaat wil halen waar kartonnen bekertjes naast staan was hopeloos. Alleen per honderd tegelijk kom ik slagen maar daar zat ik niet op te wachten. Bekers per stuk waren veel te hoog of te breed dus lastig mee te nemen. En toen vond ik ineens dit “kinder”bekertje, precies de maat van een kartonnen bekertje. En ze zien er ook nog eens leuk uit, top!

Verkeerd artikel en geen reactie op mail

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen en krijg geen reactie op mijn mail. Vooral heel jammer dat er wel altijd op social media tijd is om reclame te maken maar geen tijd om op emails te reageren.

Snelle verzending goed service

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen.

Blij

Ik heb een eigen ontwerp welkomstbord bij weddingdeco.nl gemaakt en besteld! En het word snel gemaakt en de bord is ook heel stevig en de kwaliteit is heel goed! Zeker een aanrader. De levering is ook heel snel!

Aanrader

Heel tevreden en snelle levering!

Redelijk

Levertijd prima, alleen het badje is niet volledig rond. Bij het opblazen blijven er hoekjes in de ronde banden.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had een huisnummerbordje met naam besteld voor de verloving van kennis. Het was snel geleverd en super kwaliteit. Beide waren er erg blij mee, zeker een aanrader!!!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht