He-le-maal leuk!

Ik heb prachtige chocoladerepen besteld voor mijn babyshower. Ik weet nu al dat ze letterlijk in de smaak gaan vallen! Bedankt :)

Was mijn eerste keer dat ik bij jullie iets bestel . Ik vond de zoektocht voor mijn spulletjes super . Ik ben heel blij en tevreden met mijn bestelling .

Makkelijke website, snelle verzending, alles correct verlopen. Hell tevreden met het resultaat

Helemaal blij mee!

Mooie spullen, netjes verpakt, snel verzonden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snelle levering en de producten zijn top. Ik ben tevreden!

Mooie kastknoppen en snel geleverd

Snel geleverd. Niet te duur en hartstikke naar verwachting het product . In een woord geweldig !

Snelle levering mooi product

Blij met ons gepersonaliseerde gastenboek. Nu is het in dezelfde stijl als al onze decoratie! Heel blij mee en snel geleverd!

Superleuk

Bestelling ziet er net zo uit als op de website. Snel geleverd.

Goede site en mooi materiaal. Alles zag er top uit

Fijne levering. Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooi product, snelle bezorging!

Mooi product, snelle bezorging! Echt een aanrader!

Goede snelle service!

Mijn bestelling was snel binnen en precies hoe ik het besteld had! Fijne nette service!

Perfecte, mooie versiering voor een feestje.

Snelle levering. Mooie versiering gevonden voor op mijn feest..

Geweldig resultaten en mooie aandenker

Ik eerst niet wat ik er van moest verwachten totdat ik het binnenkreeg. Het totale plaatje klopte helemaal. Mijn moeder was ook heel blij om het te zien. Ik zal zeker nog een keer bij jullie bestellen

Helemaal top en snelle levering

Bestelde artikelen zijn precies zo als op foto en omschrijving. Snelle levering en goede service.

Geweldige webshop!

Voor de 2e keer een doos Connetix besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Geweldige snelle levering en heel netjes verpakt. als ik dan op de site rondkijk zie ik altijd zoveel leuks, dus ook de Liewood ijsvormpjes belandde in mn mandje, die zijn al in gebruik en werken top! Wij zijn elke keer weer super tevreden over Kidsdeco :)

Levering is super!!!

Op tijd binnen.

Prachtig gemaakt en snel geleverd!

Mooie houten doos besteld met tekst. Mooi resultaat geworden.

Aanrader!

Prijs-kwaliteit top en zeer snelle levering. Wij zullen hier zeker nog vaker bestellen, bedankt!

Bestelling snel in huis

Bestelling binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt en product zoals omschreven. Het enige wat wel wat minder mag zijn de mails.. dagelijk reclame in mijn inbox na 1 bestelling te hebben gedaan. Less is more!

Goede ervaring!!

Prachtige artikelen voor ieder feestje, betaalbaar en snel in huis!

Mooi product en super snel geleverd.

Heel blij met de levering

Heel blij met de levering: alless tip top in orde

Hele snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de levering! Ene dag bestelf, volgende dag al in huis. Echt top! Mooie producten en netjes verpakt.

Mooie producten en snelle service

Onlangs hebben wij wijntoppers en een gastenboek besteld voor onze bruiloft. Beide producten waren te personaliseren waardoor we erg persoonlijke producten hebben mogen ontvangen. Ondanks het personaliseren was de verzending erg snel. De producten waren geheel zoals verwacht. Wij zijn er erg blij mee. We hebben straks een erg mooi en persoonlijk gastenboek en kunnen denk ik onze gasten blij verrassen met een persoonlijk cadeautje. Dikke aanrader!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht