1 keer besteld en nooit meer

Heb er 1 keer iets besteld en nooit meer

Geweldig product. Waar voor je geld

Slechte service incomplete levering

Slechte service en incomplete levering van onze bestelling. Heb 3 weken op mijn bestelling moeten wachten, want hij was zoek.

Zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling. De artikelen kwamen mooi verpakt toe en werden zeer snel geleverd. Top service

Slecht

Helaas waren de opgemaakte tekst op het doosje slecht te zien, doosje was ook niet netjes. Veelte veel betaald en uiteindelijk niet waard

Ontzettend gaaf

Voor een leuke prijs een prachtig gepersonaliseerde borrelplank besteld. Hij zag er ontzettend mooi uit, en ook fijn, het bruidspaar voor wie de borrelplank was, is er ook heel blij mee. Ik ga dit zeker nog een keer bestellen. Daarnaast was de snijplank er ook binnen een paar dagen. Een aanrader.

Toppertje, alles snel en oo tijd in huis

Het ging zoals het hoort, snel en goed

Snel, duidelijk en netjes geleverd

Prachtige giraffe

Een xl giraffe besteld voor een pasgeborene. In keurige staat ontvangen en het cadeautje is een grote hit! Bedankt!

Heel erg prettig

De bestelling was er snel en precies zoals verwacht. Daarnaast fijne prijzen en goede kwaliteit.

niks aan op te merken!

alles klopte, het was er snel en goed verpakt! precies zoals iedereen het eigenlijk zou willen. dank je wel!

Snelle bezorging en het bord is fantastisch

Goede website snelle levering

Super leuke webshop

Snelle verzending en mooie producten. Fijne webshop. Aanrader!

Bestelling is prima geleverd

Het betreft een pre order bestelling, alles zijn goed aangekomen, maar het was even onduidelijk wanneer voor paar weken.

Groot assortiment met snelle levering

Groot aanbod voor de kids en super snelle levering. En leuk dat er eens in de zoveel tijd aanbiedingen zijn

Blij weer met de mooie bestelling!

Dit keer een zwemband (Swimessentials) en badcape (Jollein) gekocht voor mijn dochtertje. Zoals altijd weer een snelle levering en fijne producten ontvangen. Weer helemaal tevreden dus :)

Mooie artikelen en snelle levering

Mooie spullen voor een goede prijs. Snelle levering.

Super snelle levering, goed ingepakt maar vooral blij met de producten!

Voor de tweede keer besteld bij deze winkel en opnieuw verbaasd van de ongelofelijk snelle levering. Het stond de volgende dag al in ons huis! Alles zat goed ingepakt en we zijn blij met de producten.

Snelle levering en heel mooi!

Snelle levering en mooie goude naamplaatjes!

Great quality and very fast delivery!

We ordered items for our wedding and we were so impressed by how fast the delivery was. Within 24hrs we had everything and it looks beautiful!

Snel en goed verpakt

Leuke site met veel keus , snelle verzending en goed verpakt !

We love deco, de naam klopt helemaal!

Super tevreden over we love deco en het bestelde product!

Super uitgebreide webshop met kwalitatief mooie producten welke snel verzonden worden

Snelle levering, goede prijs en kindjes helemaal blij!

Snelle levering en goed product

Levering was snel, e-mail contact is fijn. Super fijn bedrijf.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht