Supermooie bestelling ontvangen!

Supermooie artikelen besteld. Netjes verpakt geleverd. Echt een aanrader!

Duidelijke website, mooi product! Precies zoals ik verwacht had.

Makkelijk gepersonaliseerd, mooi drukwerk

De tool op de website om de doosjes te personaliseren werkte makkelijk en intuïtief. Het drukwerk ziet er goed uit en het is mooi stevig papier met een glanzende buitenkant. Het vouwen ging ook heel makkelijk, super blij met het eindresultaat.

Uitstekend!

Hele mooie kwaliteit producten voor een schappelijke prijs. Klantvriendelijkheid is een 10 en zeer snelle bezorging.

Leuke ontwerpen

Mooie en vooral leuke ideeën voor bedankjes, verjaardag traktaties of andere leuke dingen.

Nette service en afwikkeling

Diverse malen wat besteld, altijd snelle levering, heel netjes verpakt. Zeer tevreden

Prima producten en super klantenservice!

Erg tevreden van mijn bestelling en de communicatie met de klantenservice!

Snelle levering, goed verpakt

Razendsnel geleverd, goede communicatie over levering en transport. Stevig verpakt, niets op aan te merken. Ga hier vaker bestellen.

Geweldige service

Producten zijn van goede kwaliteit. 1 product was tijdens verzending stuk gegaan maar dit werd direct goed opgelost en een nieuwe is al onderweg. Echt topservice! We kijken uit naar onze bruiloft met deze mooie versieringen, dankjewel!

Geweldige ervaring

Wat een keuze, en wat een prachtige dingen kan je hier bestellen. Ik ben grote fan! Alles netjes verpakt en op tijd geleverd!

bestelling ging vlot, nu er problemen zijn geven hun geen klandizie.

Mijn nummer van bestelling : #5004374411 Ik kocht : Helium Tank 30 van merk balloon gaz; Art.nr.: 999-0001 ; 1 stuk voor 27,99 euro. Ik kon er 6 ballonnen mee vullen en niet de beloofde 30. De helium is ruim 3 uren in de ballonnen gebleven en toen lagen ze allemaal op de grond. één grote teleurstelling dus. Ik mailde naar hun dat ik er 6 ballonnen mee had opgeblazen en niet de beloofde 30 stuks. Haar vraag was: waar ik de ballonnen gekocht had. De ballonnen had ik elders gekocht bij slingershop, het waren wel ballonnen die geschikt waren om gevuld te worden met helium. Mijn klacht ging niet over het aantal uren van zweeftijd; terwijl dit ook één grote teleurstelling was overigens. mijn klacht naar hun was en is : dat ik slechts 6 ballonnen heb kunnen vullen met het tankje! Bij vullen van ballon 4 werd de druk al minder, 5 idem dito. En bij 6 lukte het om nog voor de helft te vullen. 30 euro voor 5 en een half ballon klopt niet. Ik vraag me af wat de reden hiervan is? Ik kan zelf van alles verzinnen. Geholpen en gehoord werd ik niet. Hun doen de klacht af met : we kunnen niet helpen omdat de ballonen elders gekocht zijn. Weg 30 euro.......:-( Mijn advies is: hier niet kopen wanneer je geen teleurstelling wilt.

Fijne webshop

Fijne webshop met breed aanbod en leuke acties. Klantenservice is ook goed en snel.

Goed, netjes en een snelle verzending !!

Top ervaring!

Wij hebben een welkomsbord besteld voor onze bruiloft. Deze werd veel sneller geleverd dan gemeld en het resultaat was prachtig! Veel complimenten over gehad!

Helemaal goed

Leuk voor mijn verjaardag feestje

Mooi product en snelle levering

Mijn bestelling viel een beetje buiten de boot betreffende de gangbare bestellingen. Geen feest of bruiloft maar tot in de puntjes verzorgd !

Mooi product en snel geleverd

Leuk product snel geleverd . Enige was dat het stickers waren en wel door de brievenbus had gekund. Het zat daarin tegen in een erg grote doos met veel luchtzakjes .

Super product

Ik heb een ringenplankje besteld, het was precies als de foto en een hele snelle levering!

Snelle levering van de learning tower. Zeer tevreden van de aankoop.

Snel, uniek en vriendelijk

Producten zijn mega snel binnen. Ik vind het persoonlijk leuk dat partydeco ontzettend veel items heeft, maar daarin ook unieke dingen verkoopt. Daarnaast een mega snelle en vriendelijke klantenservice. Pakken problemen snel op en 9 van de 10 keer heb ik binnen een dag reactie. Kortom, fijne winkel!

Mooie kwaliteit, maar….

Mooie kwaliteit, alleen echt heel zonde dat hun logo zo vreselijk aanwezig op de plak rand staat. Dit verpest het bord een beetje…..

Snel, goed en betaalbaar

Chocoladehartjes besteld als (deel van het) cadeautje/herinnering aan onze bruiloft. Snel bezorgd, ziet er goed uit en leuk geprijsd.

Super mooie producten en snel geleverd!

Ik heb 2 kledinghangers laten personaliseren voor mijn getuigen. Ze zijn super mooi geworden en heel goede kwaliteit. Ik had gedacht dat ik er lang op moest wachten maar ze waren super snel gemaakt en geleverd. Een tevreden klant hier en ik ga zeker nog producten bij jullie bestellen!

Perfecte Service

De website is zeer gebruiksvriendelijk en mijn bestelling was ruim op tijd binnen. Niks op aan te merken.

Prachtige decoratie en snelle customer support

De ontvangen decoratie was prachtig en we kregen veel complimenten van de omgeving. 1 artikel was niet goed geleverd maar er werd snel gehandeld om dit recht te zetten. Topservice!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht