Fantastische webshop.

Snelle verzending, net verpakt, mooi geprijsde artikelen.

onduidelijk informatie en slechte service

Ik heb gepersonaliseerde doosjes gemaakt, bij het opmaken waren de lijnen niet zichtbaar, heb de bestaande tekst vervangt met mijne, dacht dat alles als hun voorbeeld was. Zware teleurstelling bij het ontvangen, tekst was aan de rand ipv in het midden. En als antwoord onze lijnen waren zichtbaar, je hebt het zelf zo geplaatst? Waarom zou ik mijn tekst verschuiven, als alles duidelijk en zichtbaar was zoals hun beweren! En de bestelling is ook laat toegekomen heb ook geen tijd gehad om ergens anders te bestellen dus dat gaan snoepjes zijn in zakjes!!! En de dozen liggen in de vuilnisbak!

Super fijne, goede en snelle bezorging van mijn bestelling

De bestelling kwam snel en zag er goed uit. de producten waren naar wens en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Super tevreden

Duidelijke site, Leuke producten Snelle en correcte levering

Goede producten, jammer niet bereikbaar

Had mijn bestelling gedaan, maar had de verkeerde kleur besteld, wilde contact metze opnemen, werd doorgestuurd naar deco kids en na 10 minuten nog niemand aan de lijn gehad.heb opgehangen, omdat er een naam opstaan kan het helaas niet geruild worden,jammer

Verzending laat te wensen over.

De gekochten zijn top, niks op aan te merken. De verzending met PostNL echter laat te wensen over. Aangezien We Love Deco o.a. gebruik maakt van PostNL is dat een reden voor mij om voorlopig niet meer te bestellen bij deze webshop.

Snel geleverd en mooi, vrolijk kleedje. Ben er blij mee. Leuk bij het uit bed stappen van mijn dochtertje zodat ze geen koude voetjes krijgt.

mooie producten

Mooie kussens, goede kwaliteit, snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering

Na 2 dagen hebben wij alles ontvangen. Ons bord is echt helemaal ons ding. Ook de enveloppe doos is heel handig en past perfect binnen ons thema. Zooo leuk en mooi!

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne ervaring met deze winkel

Fantastisch!

Leuke winkel, met heel veel keuze. De bestelling kwam snel en netjes aan. Ik ga hier vaker winkelen voor mijn zoontje en de kindjes in de familie.

Weet ik nog niet.

Een backdrop boog gekocht die helaas kwalitatief niet uitstekend is. Scheef, mist schroefjes. We zijn helaas nog niet tot een passende oplossing gekomen.

Een onstabiel 4 op een rij

De bestelling heb ik terug gestuurd omdat de rondjes niet op hun plek bleven maar voor elkaar heen zakten. Het was niet wat we ervan hadden verwacht.

Snelle levering.

Tegen scherpe prijzen.

Mooie decoratie voor mijn taarten

Hele snelle levering en mooie spullen!

Super blij met jullie altijd leuke producten!

Altijd leuke producten van veel verschillende merken. Daarin is keus uit wat duurder maar ook minder duur. Altijd goed geslaagd!

Fantastisch!

Snelle verzending van kwaliteitsvolle producten. Tevens een van de weinige webshops waarbij we konden genieten van een kosteloze levering, evenwel na bestelling van een bepaald bedrag. Wij hebben dan ook meerdere bestelling geplaatst en zijn zeer tevreden van de service. Zeker een aanrader voor toekomstige bruiloften!

Fijne webshop met super mooie artikelen en zeer goede service!

Zeer tevreden met mijn bestelling, het artikel wat ik besteld had had enkele beschadigingen, nadat ik enkele foto's hiervan gemaild had kreeg ik zeer snel reactie en werden me twee fijne oplossingen aangeboden. We Love Deco heeft dit heel netjes voor me afgehandeld.

goede service en snelle levering

Heel mooi, goed en snelle service.

Helemaal naar wens!

Knap snelle levering, goed verpakt, producten naar verwachting !

geweldig

Vlotte verzending van mijn pakketje !!

zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden ! een heel vlotte service . alle bestelde artikels waren correct aanwezig en naar wens.

Een snelle service

Mijn bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Het pakket kregen we snel en was goed ingepakt. Kortom een goede ervaring.

Goede en leuke spulletjes

Goede en mooie spulletjes. Netjes verpakt, op 1 -puntje na!!! En dat was dat de losse, breekbare artikelen die niet in een doosje zitten een beetje losjes in bubbelfolie waren gerold, dus hoorde je die al rammelen bij afleveren. En gingen ze bijna kapot doordat het bubbelfolie aan alle kanten open was. Tip. Maar er een soort envelopje van. Kan het ook geen kant op.

Keurige snelle service

Duidelijke site en omschrijving van producten. Snelle service

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht