Gewoon top!

Jullie hebben veel leuke zaken in hé assortiment. Bestellen en leveren verloopt snel en prima.

Fantastisch!

Prachtig assortiment en snel geleverd. Wij zijn fan!

Snelle levering en mooie producten

Mooie producten van goede kwaliteit. Snel geleverd.

Goede service en mooie producten

Net zoals bij mijn eerste zoontje heb ik ook een geboortebord besteld bij welovedeco. Dit is wederom heel mooi.

Mooie producten & snelle levering

De producten zijn net zoals ik verwacht had, en ze werden snel geleverd. Bedankt voor de goede service!

Perfecte levering

Alles werd netjes verpakt, snel verzonden en kwam precies overeen met de plaatjes op de website. Top!

Prachtig

Erg mooi kistje

Topservice!! Ik bestelde bij jullie en alles werd vlot verwerkt van het begin tot het eind...

Mooi stuk!

Mijn zoontje van 18m kan er meteen mee overweg. Leuke tafel, &stoel meubel, handig te switchen naar leertoren (nu nog enkel voor handenwassen). Prima in elkaar te zetten.

Ik blijf bestellen

Een website vol met mijn favoriete merken. Raak maar niet ‘uitbesteld’! Een groot assortiment, fijne levering en regelmatig leuke aanbiedingen.

Mijn bestelling was er op 2 dagen. Zeer tevreden over mijn bestelling.

Fantastich

Zeer mooi speelgoed en een super snelle levering.

Levering is heel snel aangekomen! Heel vlotte service en duidelijke Communicatie

Voldoet aan de wens

ALLEEN Jammer dat de doos buiten in de regen is neer gezet door de bezorger ondanks dat we de volgende tekst bij DHL hebben …. “”Mag altijd in de GRIJZE BOX, rechts van de deur ! Dank u””

Top. Snelle service en netjes verpakt.

Een aantal producten voor onze baby op komst besteld. 2 dagen na aankoop al in huis. Wat een mooie producten van topkwaliteit.

De slinger ophang klikkers doen het TOP

Snelle & goede levering

Super blij met mijn aankoop bij Kidsdeco. Verzending was snel en de producten waren zeer netjes verpakt.

Super leuk speelgoed

Snel geleverd en nog een leukere prijs dan andere websites ook! Kinderen zijn super blij ermee!

Uren spelplezier

Erg blij met de aankoop van de Connetix tiles. Jongens hebben al uren spelplezier gehad. Snelle verzending! En zeer goede communicatie.

Super leuke items

Ik zocht een cadeau voor mijn zwangere vriendin. Hierbij vond ik exact wat ik wou; een mommy bag voor haar en een witte ruis knuffel voor de toekomstige baby! De bestelling ging vlot en werd binnen de 2 dagen al geleverd.

Een snelle levering en goede kwaliteit!

Erg tevreden met het product.

de beste service & kwaliteit, alle hippe merken onder 1 dak!

Ik kan alleen maar positief over deze webshop, groot, zoveel leuke merken, snelle verzending, leuke acties, behulpzaam personeel ❤️

Altijd goed

Het shoppen op de site is makkelijk. Er is super veel keuze. Afrekenen is makkelijk en je hebt het zo thuis geleverd. Ook de klantenservice is zeer vriendelijk en helpen je graag.

Netjes en verzorgd

Netjes en verzorgd ingepakt goede kwaliteit

prima en snel

De bestelling was snel geplaatst en werd nog dezelfde week bij me bezorgd. Alles compleet, precies zoals besteld. Goede service.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht