Tevreden klant

Super tevreden.. Mooie decoratie om jou feest top te maken... Snelle levering.

Uistekend

Ringendoos besteld en gepersonaliseerd. Zag er goed uit en ga het zeker gebruiken voor mijn aanzoek binnenkort. Levering was goed en snel en product zag er goed uit.

Erg duur voor wat je krijgt

Zou het niet aanraden.

Prima snelle levering

Snelle en nette verzending

Uitstekende prijs kwaliteit, leuke doos

I love it!

Super leuke spullen voor me dochter haar eerste verjaardag ! Nog even wachten tot alles weer op voorraad is en dan komt er weer een grote bestelling aan. Alles precies zoals op de foto, snel geleverd en netjes verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt. Tevreden van.

Klein minpuntje: geen instructies bij de schildersezel dus op zoek geweest online naar instructies. En ik ontving geen track & trace code.

Snelle levering!

Dag van te voren ballonnen besteld met helium voor mijn schoonmoeder haar 60e verjaardag. Ik was bang dat deze niet op tijd binnen zou komen. Ik had hen gemaild en kreeg snel een reactie dat alles goed zou komen. Gelukkig op tijd de ballonnen ontvangen en zo kon het feest beginnen! Zeker een aanrader om hier te bestellen, keuze is reuze, en de service is top! Niet twijfelen maar gewoon doen!

Snelle levering en product zoals op de foto's! Heel blij mee.

Snelle levering en product zoals op de foto's! Heel blij mee.

Top!!

Erg blij met onze Moonie knuffel. Het was super leuk verpakt met één handgeschreven kaartje erbij, erg persoonlijk!

Heel tevreden!!

Veel mooier dan verwacht. Kreeg veel vraag waar ik de naam plaatjes heb laten maken.

In een woord Perfect

Het kleine attenties die ik had binnen gekregen zagen er heel mooi uit. Ze waren goed verpakt en kwam overheen met de foto op de site. Ze zagen er mooi uit en iedereen was er ook erg blij mee. Zeker een aanrader voor een klein cadeautje voor een ander!

Nette uitstraling

Cadeau artikelen waren netjes en leuk verpakt, pakketje was snel op plaats van bestemming dus goede service!

Snelle levering leuk assortiment

Een geweldig assortiment voor hippe feestjes

Voor ieder hip thema zijn er genoeg items te vinden. Super handig dat het vaak ook op thema gesorteerd is. Daarnaast is de klantenservice altijd top. Enige verbeterpunt zou nog zijn dat het binnen een dag geleverd kan worden. Dat is nu volgens mij niet het geval.

Teleurgesteld

Bij het ontvangen van de houten babynaam jolly, dat als kraamcadeau moest dienen, was ik zeer teleurgesteld. Op de afbeeldingen ziet de naam er veel groter uit dan hij werkelijk is. Hij was zijn €30 echt niet waard en ik ben te beschaamd om hem af te geven. Dan een klachtenmail verstuurd, maar niet tot een tegemoetkoming kunnen komen met Kidsdeco…

Leveren wat ze zeggen

Snel bezorgd. Alles super kwaliteit.

Snelle service en kwalitatief top producten

Producten zijn altijd van goede kwaliteit en de levering is altijd snel! Bij elk feestje bestel is bij Partydeco.

Super fijne service!

Alles is heel mooi verpakt en de verzending is super snel! De producten zijn altijd wat ik ervan verwacht, naar aanleiding van de foto’s en beschrijving op de website.

Super goede service

Super goede service

Uitstekende kwaliteit

Door de staaltjes besteld te hebben, hebben we zo een keuze kunnen maken tussen al de opties. Dan toch maar ineens onze trouwkaarten besteld in plaats van een proefdruk en wij zijn super content. Zeer mooie kwaliteit. Wij zijn echt blij met onze bestelling.

Fijne ervaring

Fijne webshop, met goede producten en snelle levering!

Compleet

Makkelijk , snel en betaalbaar vergeleken met andere feestwikels . Super tevreden.

Tweede maal besteld, steeds de dag nadien al geleverd aan huis. Verder een mooie, overzichtelijke website.

Snel en verzorgd

Zeer mooie enveloppendoos! Goede en snelle levering …

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht