Gezellige sfeerverlichting

Licht zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Makkelijk om te bevestigen. Mooie en natuurlijke materialen.

Mega fijne webshop!

Alle concepten van WeLove vind ik echt super! Het is een onwijs fijne en makkelijke webshop met een hele snelle verzendservice! Altijd blij als er weer een pakketje van jullie binnenkomt :)

TOP service!

Wat een top service geven jullie aan je klanten. Alles verloopt zeer soepel en vlot. Ik ben erg tevreden. De kwaliteit van jullie producten is ook TOP!

Toppie!

Je krijgt op tijd wat je besteld, mooie afwerking en goede service!

Goede ervaring

Goede productomschrijving. Snelle levering.

Leuke items en snelle service

Altijd als ik bij Welovedeco, zowel op partydeco als kidsdeco bestel heb ik de items de volgende dag in huis. Super snelle service… Ook het aanbod is groot! Ik bestel hier graag :)

Helemaal tevreden.

Snelle levering mooi ingepakt en mooie artikelen!

Teleurgesteld

Helaas mijn pakketje nooit ontvangen.

Goede service, goede kwaliteit, leuke voorraad

Er is altijd voldoende keus op de site, waardoor je vrijwel altijd kan slagen. De kwaliteit van de producten is goed.

Snelle service met mooie spullen

De webshop van kids deco is een van mijn favoriete voor de inrichting van de babykamer! Mooie foto’s, overzichtelijk en komen beloftes na.

Super snel geholpen, volgende dag was mijn bestelling al in huis. Prachtig aanbod leuke spulletjes en je word goed op de hoogte gebracht betreft je bestelling. Complimenten !

Great and efficient service

Great place to order with very efficient service

Super!!!!!!!!!

Mijn wobbel plank in uitstekende conditie toegekomen. Snelle levering. Alles zoals het hoort te zijn!!!!!!!!!!!!!!!!

De beste keuze die ik heb gemaakt

Ik kom vanuit Curaçao en ik was al een tijdje op zoek naar een winkel/website dat mooie en trendy versieringen verkoopt voor een bruiloft. Ik ben zo blij dat ik jullie website heb gevonden. Want zo Kon ik bijna alles dat ik wou gebruiken als versiering bij jullie kopen!

Fijne site en snelle levering

Bestellen gaat makkelijk en fijn en de levering was snel, dus top!

Makkelijk, mooi en snel!

Het maken van een ontwerp heb ik als erg makkelijk ervaren en het resultaat is precies wat ik had gehoopt/verwacht. Blij mee!

Goede service!

Fijne communicatie en snelle goede service. En natuurlijk hele leuke producten!

Memory box

Ik had een memorybox besteld , hij was snel klaar en ziet er mooi uit. In het hout staat me dochter haar naam gebrand/gelaserd met daarom heen een krans

Helemaal prima

Alles ging makkelijk en voorspoedig

Heel mooi en goede service

Ik heb een ring doosje besteld en die is prachtig geworden. De levering was snel en de service goed.

Kerstballen keurig verpakt, snel geleverd

Bestelde artikelen voldoen aan verwachtingen. Goede beschrijving en keurig geleverd.

Geweldige producten en snelle levering!

Wat een ontzettend uitgebreide keuze voor versiering en aanverwante artikelen. Zo hebben we een geslaagd kinderfeestje met hoogwaardige materialen.

Snelle levering en goed kwaliteit product

Al meerder dingen bij partydeco en kidsdeco besteld. Altijd even blij met het product. Goed kwaliteit en snelle levering.

Mooi product en snelle aflevering

Mooie producten en een snelle aflevering van mijn bestelling! Helemaal blij mee!

Snelle correcte afhandeling

Wanneer ik bij jullie bestel weet ik zeker dat het mooi kwalitatief materiaal is en dat het snel geleverd zal zijn. Zeer tevreden klant.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht