Supertevreden

De Connetix die ik had besteld waren nog niet op voorraad, maar werden alsnog heel snel verzonden. Het contact met de klantenservice was snel en erg klantvriendelijk. Kortom zeer tevreden!

Supertevreden

Snelle en keurige levering echt top!

Keurige en snelle levering en goede producten

Een cadeautje

We hadden verschillende kerstballen besteld. Die werden netjes verpakt en met zichtbare attentie dat het ging om een breekbaar pakketje bezorgd. De kerstballen zijn een cadeautje voor in de boom.

Uitstekend!

Super ervaring! Alles is precies zoals ik had gewild! Super snelle service ondanks dat alles gepersonaliseerd moest worden.

Uitstekend!

Mooie website en snelle service.

Mooie website en snelle service.

Mijn kind was super blij met zijn kerstboomdinohangers. Mijn bestelling was netjes ingepakt. Bedankt We love deco!

Product kwaliteit is super mooi en de klantenservice is echt top!

Super leuke producten met zorgvuldige uitlevering!

Al heel wat jaren fan van deze leuke webshop! Voor ieder feestje kopen wij hier onze deco, omdat ze gewoon de mooiste dingen hebben.

Top service en kwaliteit

Heb voor onze trouwbedankjes gepersonaliseerde stickers besteld. Zijn heel mooi en goede kwaliteit. Klantenservice is ook heel vriendelijk en hulpsaam.

Top service en kwaliteit

Prijs-kwaliteit is top

Super snelle levering

Goede service, snel geleverd!

‘Savonds bestelt, de volgende morgen al in huis. Leuk ingepakt.

Wat een super leuke webshop was mijn eerste reactie. Wat beginnen rondkijken en kreeg het niet uit mijn hoofd, paar dagen later onze eerste bestelling geplaatst (de connetix). Er stond levertermijn 2 tot 3 weken. 1 week later alles proper geleverd. Het was onze eerste maar zeker niet de laatste bestelling!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht