Ik zou party deco aan iedereen aanraden ! Mooi materiaal en een uitstekende klantendienst. Hun service is uitstekend!

Mooie webshop met kwaliteitsvolle produchten. Mijn bestelling werd snel verstuurd

Geweldige webshop

Snelle verzending, regelmatig eens een leuke actie en heel fijne spulletjes! Zeer tevreden klant van Kidsdeco! Telkens opnieuw loopt alles super!

TOP speelgoed van een TOP winkel

Het is fantastisch, is zeker niet goedkoop maar je koopt wel super kwalitatief speelgoed. Wij gaan dus zeker nog een uitbreiding bijkopen :-) Super snelle levering!

Goede service en heel uitgebreid assortiment. Alles was ruim op tijd binnen!

Netjes en vriendelijk

Ik had niet goed gezien wat de levertijd was. Ik heb toen een bericht gestuurd omdat ik op mijn pakket aan het wachten was. Heel vriendelijk bericht terug gehad en heel fijn dat het oprijd binnen was voor Sinterklaas. Ik ben blij! Dank jullie wel voor de service

Netjes en vriendelijk

Leuke wenshop

Echt een zeer uitgebreide winkelervaring. Spullen worden op tijd geleverd en netjes verpakt. Erg tevreden met de kwaliteit.

Leuke wenshop

Leuke traktatie

Leuke wikkel voor om het knijpfruit. Binnen no time een super leuke traktatie voor op het kdv, voor als je zelf niet zo handig bent!

Leuke traktatie

Leuke wikkel voor om het knijpfruit. Binnen no time een super leuke traktatie voor op het kdv!

Prachtig

Ik heb 2 gastenboeken besteld en deze waren heel elegant en perfect afgewerkt.

Veel keus, snelle verzending, duidelijke levertijd

Mijn product was een pre-order maar dit stond duidelijk vermeld en alsnog snel verzonden. Ruim aanbod kidsproducten.

Netjes geleverd gelukkig optijd

Netjes geleverd gelukkig optijd

Prachtig houten dpeelgoed, duurzaam en goed voor het klimaat

Prachtig houten dpeelgoed, duurzaam en goed voor het klimaat

Leuke producten en topservice

Ik bestelde een gepersonaliseerd rugzakje en ben hier helemaal blij mee. Veel keuze! En hoewel het gepersonaliseerd was, kreeg ik het pakje de volgende dag al aan.

Hele fijne kinderwinkel

Leuke artikelen en snel verzonden. Ik bestel hier graag!!

Heel tevreden!

Zowel over de producten als de snelle verzending

Heel tevreden!

Zowel over de producten als de snelle verzending

Snel, efficiënt en topkwaliteit.

Ik bestelde mijn kerstcadeautje alvast ruim op tijd en kreeg het binnen enkele dagen al binnen. Topkwaliteit en een glasheldere communicatie, love it!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht