Aankoop van mijn dromen

Leukste aankoop ooit, een ruime keuze aan mooie sjablonen. Waarvan je dat jouwe zo speciaal maakt. Creatief aan het werk gaan doe je bij welovedeco! Bedankt!

Aankoop van mijn dromen

Heel mooi product. Prachtig verpakt en zeer nette en snelle levering. Echt een aanrader!

Perfecte uitvoering en snelle levering!

Perfecte uitvoering en snelle levering!

Voldoet aan alle verwachtingen !!

Zo blij met het resultaat van al onze gepersonaliseerde artikelen. Foto’s online hebben geen afwijking met de realiteit. Gewoon WAUW !

Ik ben zeer tevreden over de artikelen! Goede service en snelle levering! Aanrader :)

Heel tevreden

Ik ben blij met mijn bestelling one topper is precies zoals ik verwacht had, Kan straks mooi op de smash cake voor mijn dochtertje haar verjaardag!

Voldoet alle verwachtingen !

Voldoet alle verwachtingen !

Lekker makkelijk en snel

snel geleverd, makkelijk alles in één!

heel mooi one topper

Ik ben heel blij met mijn bestelling de one topper is precies zoals ik verwacht had, kan mooi straks op de smash cake voor mijn dochtertje haar verjaardag!!

Prachtig!

Mutsje met de naam van onze dochter besteld. Mooi uitgevallen! Erg blij mee.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht