Fantastisch!!!

Leuke producten! Netjes en snel geleverd! Alles precies zoals aangegeven op de site!

Goeie service & Top producten

Onlangs een gepersonaliseerd gastenboek + welkomstbord besteld. Ik had een foutje gemaakt in de tekst en ze hadden het meteen aangepast. Top service dus. Levering was ook heel snel en de producten zien er goed uit!

Fijne contact met medewerker, snelle levering

Snelle levering en goed ingepakt

Ik heb een gedeelte van de decoratie voor onze bruiloft besteld bij We Love Deco. Het werd super snel bezorgd en zag er allemaal goed uit, we zijn er heel erg blij mee!

Mooie producten

Top producten en service.

Product is goed, zonde dat zoiets kleins in een grote doos wordt bezorgd.

Goed product, snel geleverd. Wel in een enorme doos (met dus flinke verzendkosten), terwijl het maar om 2 a4tjes ging (stickervellen).

Blij verrast

Ik had een welkomsbord besteld voor een vrienden die binnenkort gaan trouwen. Het was zo makkelijk te maken en was er super snel. Dik tevreden. En het ziet er prachtig uit. Ik kan niet wachten om hun reactie te zien

Snelle service, leuke producten

Binnen 24u bezorgd en zoals altijd bij We Love Deco heel blij met het product!

Prima.

Snelle levering. Goed verpakt.

Heel mooi gegraveerd kistje

Heel mooi gegraveerd kistje, maar het deksel was aan de zijkant los, wat jammer is als het afgegeven wordt als huwelijksgeschenk. Verder is het een heel leuk idee en mooi om alle aandenken van de speciale dag in op te bergen.

Zeer snel geleverd en zeer mooie kwaliteit. Netjes en stevig verpakt. Aanrader

Fijne shop, snelle levering

Het aanbod was goed. Leuke artikelen in de sale. Eindelijk een kerstbal (ja, ik weet het midden in juli…) gevonden die ik al een poosje zocht. De bezorging was snel en goed ingepakt. Heel blij mee!!

Ik kan er geen kwaad woord over zeggen

Zag er super netjes uit!

Het bordje met de aankondiging van een baby zag er heel netjes uit! Kan het iedereen aanbevelen!

Top Service!

Voor onze bruiloft in september hebben we bij We Love Deco een welkomstbord besteld. Helaas kwam tot onze teleurstelling het bord binnen met een flinke knik onderin. Na contact te hebben opgenomen met We Love Deco mocht ik de foto's van het bord opsturen en kregen we direct een gepaste oplossing, ook werden we op de hoogte gehouden van de voortgang. Super service, mooie producten en wat is ons bord gaaf geworden. Dikke 10+

De hydrofielen doeken zijn echt van top kwaliteit en de levering stond zoals beschreven!

Alles heel goed in orde.

Alles in orde. Levering correct en pakketje goed ingepakt en alles wat erin zat ziet er heel goed uit.

We bestelden een gepersonaliseerd welkomsbord en het voldoet perfect aan over verwachtingen!

Aanrader

Vlotte correcte afhandeling, mooi product. Voor herhaling vatbaar!

Goede en snelle levering

Product zoals omschreven

Goede service!

Bestelling gedaan en was de volgende dag al binnen, super!!

Goede, snelle service.

De posters die ik voor mijn trouw bestelde zijn mooi en op tijd afgeleverd.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht