Super mooie dingen!

Voor onze bruiloft heb ik diverse deciratie besteld. Het is allemaal zo mooi en pst helemaal in het thema. Ook het gepersonaliseerde gastenboek en enveloppen door zijn prachtig. Ik heb ook verschillende posters besteld, de kwaliteit hiervan is super! Stevig papier en mooi geprint.

Snelle en goede service

Makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd.

Ik bestelde mijn order iets voor 22:00 uur. En ik had niet verwacht dat het de volgende dag in huis zou zijn.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en mooie producten

Heel mooi assortiment

Onwijs leuke spulletjes te koop! Mijn bestelling werd snel verzonden, blij mee!

Heel tevreden

Heel tevreden van het ruime aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

Heel mooi !!

Heb een hout schijf besteld voor men bruiloft om de ringen aan het hangen. Is heel mooi,ook de gravering van onze namen vind ik heel mooi gedaan en duidelijk. Heel goede verzorgde verzending en snel ! Dank jullie hiervoor !

Zo ontzettend blij met onze raamsticker. Super snel geleverd. Helemaal zoals we hem wouden hebben.

Super mooi en super snel!

Persoonlijk spaarpotje besteld, twee dagen later al in huis. Heel mooi!

Leuke producten, snelle levering!

De artikelen die ik had besteld vielen goed in de smaak! De kleuren kwamen ook goed overeen met de foto’s. Snelle levering.

Alle producten zijn zoals ze omschreven zijn op de website. Van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en alles is ook goed aangekomen. Zeer mooi ingepakt! Een Aanrader!

Snelle levering, veel keuze

Heel veel keuze in merken en snelle en correcte levering

Kwaliteit

Mooie kwaliteit, duidelijke informatie, snelle levering

Uiteindelijk goed

Ik had een tas met de naam van mijn dochter besteld maar na de bestelbevestiging hoorde ik niks meer, na een kleine week zelf contant opgenomen en bleek mij order door de firma zelf te zijn geannuleerd zonder dat ik me geld had terug gekregen. Uiteindelijk me bestelling daarna wel ontvangen

Leuke producten

Heerlijk om bij deze website de kinderkameruitzet bij elkaar te scharrelen! Leuke merken, nette levering en prima service!

Enorm blij met onze humming bear! Beertje gaat overal mee naartoe.

Ik ben erg blij met de bestelling. De versiering voor de eerste verjaardag van onze dochter is heel mooi!

Heel goed!!

Zeer correct! Heel mooi en stevig materiaal.

Mooi product!

Hele mooie kist besteld, gravering erin is ook prachtig. Kist is wel van wat dunner hout dan ik had verwacht, maar dat maakt op zich niet heel veel uit behalve dat ik t wat duur vind. Levering wat langer dan verwacht, en kreeg verzendbewijs waarop een verwachte leverdatum stond van 2 dagen daarvoor. Maar verder alles in orde met mijn bestelling! Zeker een aanrader.

Goede, snelle service en levering!

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Het was breekbaar maar het zat goed en stevig verpakt.

Leuke winkel met goede service

Hele leuke kinderspullen, snelle bezorging. Top!

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Mooie afwerking van de producten

Beste online shopping

De bestellingen komen binnen 1 dag binnen. De spullen wat jullie alles hebben super kwaliteit. Dardoor besteel ik alles bij jullie. Ben super blij met mijn bestellingen.

Geweldige service en fantastische spullen

Voor onze bruiloft wat leuke decoratie gekocht. Op zondag besteld en donderdag nog niet binnen. Gebeld, bleek te komen door het gepersonaliseerde bakje. Vrouw aan telefoon heeft er meteen actie op gezet (ik had het namelijk op zaterdag nodig) en werd dezelfde dag nog verzonden. Vrijdag ochtend had ik alle mooie spullen in huis ! Top service!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht