Super producten en service

Prachtige ballonen, helium tank en andere feestversiering besteld, volgende dag al bezorgd en alles kei mooi. Heel blij 6 jarig zoontje had ik!

Product ziet er uit zoals omschreven.

Helaas duurde de levering langer dan verwacht ivm een kapotte machine. Kan gebeuren natuurlijk, maar ik was niet op de hoogte gebracht. Maar uiteindelijk allemaal goed opgelost en product ziet er mooi uit.

Goede qualiteit en snelle levering!

Ik heb mijn kaartje hierop ontworpen, toen ze na een korte tijd aankwamen waren ze prachtig! Mooie qualiteit!!!

Correcte levering en op tijd.

Super mooi ringendoosje!

Netjes en strak gegraveerd.

Bereikbaarheid is er niet.

De bestelling kwam niet op de afgesproken dag. Drie dagen later. Telefonische bereikbaarheid is nul. Producten waren prima.

Snelle levering en goede service !

Binnen No time geleverd

Geleverd op de aangegeven tijd. Perfect. Hele leuke kraamcadeau

Boven verwachting

Zelf ontworden kinderakte en bedanktjes. Met de kleuren en afbeeldingen van onze trouwkaart. Ontwerpen was via de site eenvoudig, bestelling was snel en super netjes verpakt. En de kwaliteit van het papier en drukwerk is top!

Snelle levering Top product

Mooie artikelen en goed verzorgd we zijn erg blij met onze bestelde artikelen, Ook voor trouwkaartjes het goede adres.

Blij mee! niet makkelijk in gebruik

De puzzel ziet ee super mooi uit, daar zijn we blij mee. de puzzel zelf past maar krap in de vorm en is dus lastig weer in elkaar, stukjes zitten nog aan elkaar dus je moet de randen zelf nog even vijlen. de middelste stukjes zijn hetzelfde en dus verwisselbaar bij het maken van de puzzel.

Ruime en originele collectie

Leuke items besteld voor de babykamer! Alles werd snel en netjes geleverd. Ook de product omschrijving en foto’s op de webshop zijn zeer compleet.

Snel en perfect

Toffe feestartikelen

Mooie webshop met producten op thema, kleur en productsoort. Leuke feestartikelen om je feestje helemaal compleet te maken. Een aandachtspunt was de kwaliteit van de 40 jaar ballonnen, deze gingen heel erg snel kapot. Jammer!

Ruime keuze, snelle levering en vlotte service!

Ik moest nog wat last-minute items bestellen voor het huwelijk van mijn nichtje. Bij We Love Deco vond ik alles wat ik nodig had en het werd super snel gleverd. Helemaal top!

snel en volgens afspraak

Altijd feest!

Voor elk feestje vind ik altijd de leukste items. Ik ben inmiddels 3 babyshowers en een vrijgezellenfeest en bruiloft verder en kom altijd weer hier terechts voor de leukste versiering!

Snelle levering!

De producten werden tijdig en netjes verpakt geleverd. Mooie kwaliteits producten!

Keurig ingepakt en keurig op tijd

Keurig ingepakt en keurig op tijd

Snelle service en goed product

Snel geleverd en mooi bedrukt

Mooi product

Het product wat is aangeleverd is precies wat ik heb besteld. Ziet er mooi uit en doet wat het moet doen. De levering duurde iets langer dan aangegeven op de webside. Maar gelukkig kon je dit terug zien bij de track and trace.

Goede kwaliteit producten en service!

Voor alle verjaardagen en feestjes koop ik eigenlijk altijd de producten bij we love deco. Met de thema’s kan je makkelijk alles op elkaar afgestemd kopen. Onlangs was er iets met mijn pakketje aan de hand en dat is perfect afgehandeld/ fijne en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Vlotte service en kwalitatieve doudou

Vlotte service en kwalitatieve doudou

Heel tevreden met mijn order

Regenboogbordjes, rietjes en slingers waren allen van goede kwaliteit. Prijs is hoger dan elders, maar daar krijg je ook wat voor.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht