Fijne communicatie, snelle levering

Goede kwaliteit

De producten waren van goede kwaliteit. Daarnaast ook snel bezorgd. Helemaal leuk!

Uitstekend!

Mooie producten en snelle levering.

Snel geleverd, netjes verpakt

Goede ervaring met We Love Deco. Wij kochten de Moonie Beer. Snel geleverd en mooi verpakt.

Super leuke producten, erg lange lever tijd

Ik deed voor het eerst een bestelling bij jullie en vond jullie assortiment super leuk! Een week na mijn bestelling had ik nog niks ontvangen en ook geen bericht ontvangen. Toen ben ik zelf gaan bellen en bleken jullie een storing gehad te hebben. Dit kan natuurlijk iedereen overkomen. Maar had wel fijn geweest om even een bericht hierover te ontvangen :). Verder was alles top en mooie kwaliteit :). Bestellen zeker nog wel een keer spullen bij jullie.

Super snelle en goede levering

Hele mooie spullen voor ons bruiloftsfeest. Het maakte het helemaal af! Spullen werden mooi verpakt en super snel geleverd, zoals ze hadden beloofd!

Mooie producten en snelle levering!

Leuke producten. Als ik iets zoek voor onze bruiloft kom ik altijd uit op jullie site!

Ieder feestje extra feest met WeLoveDeco

Ik bestel hier regelmatig voor kinderfeestjes, babyshowers, verjaardagen en nog meer. Altijd netjes en snel verzonden en altijd goede service!

Goede service en hele nette prijs kwaliteit verhouding

Vlotte levering van het bestelde product, ziet er helemaal top uit!

Goed geholpen door de klantenservice die mij op de hoogte hield van de levertijd van het artikel. Ik ben heel tevreden en heel blij met de gekochte items.

Super mooie raamsticker ontvangen

Wij waren op zoek naar een raamsticker voor de geboorte van onze zoon en kwamen deze site tegen. De sticker was snel geleverd en we zijn super tevreden met het eindresultaat. Aanrader om de geboorte van je kindje te vieren of als kado te geven!

Super service

Alles gaat heel vlot wanneer je een bestelling plaatst bij We Love Deco. De producten die geleverd worden komen ook 100% overeen met de afbeeldingen die je op de website te zien krijgt dus vanaf nu hebben jullie er een extra fan bij!

Makkelijk en super snel

Heb tule besteld voor mijn bruiloft, In de kleuren van onze pakken het matcht. Super blij mee... Makkelijk te bestellen en snel.

Top webshop

Snelle verzending. Leuke en handige webshop

Light slinger

Love the selection of beautiful items and especially satisfied w the fast shipping! Will definibe buying here again!

Een echte aanrader!

Snelle verzending, mooie producten, snelle reactie, snelle verwerking retour en gratis verzending/retour. Ik ben ontzettend blij met deze service. Aanrader dus!

Snelle levering en mooie posters

Onze gepersonaliseerde posters voor ons trouwfeest zijn heel snel geleverd. Super fijn!

Snel en goed kwaliteit

Binnen 2 dagen was het er al Goed beschermend ingepakt en ziet er super goed uit. Dankjewel

Alles voor een feestje op een site!

Snelle levering, groot aanbod, prachtige exclusieve spulletjes. I love it!

Grandioos!!!

Zeer snel en correctie levering. Zeer zeker een aanrader!

Super snelle levering, prachtige items aan scherpe prijzen!

Gezien ik binnenkort trouw vond ik het enorm makkelijk om snel heel wat deco spulletjes op 1 website te kopen. De levering was razendsnel, dus ideaal als je last min. nog iets nodig hebt voor je feest. Ik bestelde extra brede tule en deze werd met zorg verpakt in een grote doos. 10/10 voor verpakking. Ik vind het ook fijn dat de prijzen in vergelijking met andere sites heel scherp staan. Dat maakt de keuze des te makkelijker. Mooi concept en leuk te weten dat achter deze onderneming een koppel zit die hun inspiratie haalden van hun bruiloft.

Handige webshop en snelle levering.

Fijn dat je de stickers en Geboorteborden helemaal kan aanpassen aan je eigen wensen. Mijn bestelling werd snel en in perfecte staat geleverd.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Voor onze bruiloft meerdere producten hier besteld. Wat ons is opgevallen is dat ze stuk voor stuk van hogere kwaliteit zijn dan op veel andere websites. De kanten parasol bijvoorbeeld is van degelijke Duitse makelij in plaats van Chinese troep.

Snelle levering en duidelijke website met uitleg

Ik kwam de site op het oog en volgde jullie op Instagram. Op de site staat duidelijk alles uitgelegd en goede product opschrijven. Dit trok mij en deed mij besluiten bij jullie te bestellen!

Erg goede service en erg tevreden over product

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht