Supermooi

Hij ziet er zo mooi uit! Echt leuk decoraties voor op tafel..

Levering was enorm snel. Geleverde materiaal zeer kwalitatief en wat ik ervan had verwacht.

Zeer kwalitatieve producten!

Ik bestelde een koffertje voor de ringen. Dit werd prachtig gepersonaliseerd en werd met de nodige zorg ingepakt en verstuurd. Zeker een aanrader!

Goede site met mooie producten wel jammer van zoveel verzendkosten

Supersnelle levering!

Snelle levering van prachtige producten

Snelle levering van prachtige producten. Veruit veel goedkoper dan op andere webshops. (Toch het gene dat ik kocht.) Zeer tevreden. Bedankt!

Bestelling was precies wat ik er van verwacht

We hadden de Pringles zelf gepersonaliseerd. Alles zag er piekfijn uit. Jammer dat de bovenkant rood is onder het deksel en het ook niet is afgemaakt met een kleur van uit het ontwerp. Door de drukte kwam de bestelling iets later naar alles werd toch nog keurig geleverd voor de dag dat we ze nodig hadden. Hiervoor werd ik ook persoonlijk gecontacteerd hetgeen ik zeker kon appreciëren.

Onjuiste verwachtingen

Toen ik mijn bestelling plaatste stond er duidelijk in de omschrijving dat het product donderdag geleverd zou worden. Toen ik vrijdag belde, was het nog niet eens gemaakt. Heel jammer, want ik had het zaterdag nodig. Uiteindelijk kreeg ik het product de dinsdag erna binnen. Het lag dus niet bij de bezorger, maar al binnen de productie van het product. Wees eerlijk! Dan had ik het elders besteld.

Top!!!

Super duidelijk, super prijs-kwaliteit, super snelle service kortom SUPER

Superleuk!!

Heel leuke decoratie en mooi op tijd!

Snel en correct

Wij bestelden de schattige kommetjes van"raad eens hoeveel ik van je hou". Ze werden optijd geleverd en voldoen aan de verwachtingen! Top!

Heel erg fijn

Bestellen bij we love deco beviel ons als toekomstige bruidspaar heel erg goed. De producten komen snel binnen en precies zoals de beschrijving. Echt heel fijn

Toppie!

Mooie artikelen van goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal happy!

Super tevreden

Snelle levering, mooi, alles perfect erbij, top!

Supeeeer!

Dank jullie wel voor een super leuke producten en snelle levering. Tot snel!

Love my order

Ik heb een bestelling geplaatst met verschillende dingen voor mijn zoontje zijn 1e verjaardag. Je begrijpt dat dit natuurlijk helemaal het feest gaat worden. Een aantal gepersonaliseerde items, en alles voldoet! Al mijn artikelen zijn in het echt ook zoals ze op de webshop weergegeven worden. Levertijd etc was ook prima, ivm de gepersonaliseerde items duurt het wat langer, maar dat staat ook aangegeven.

Fantastische én snelle service!

Redelijk laat een bestelling geplaatst voor onze trouw. De bestelling bevatte een gepersonaliseerde houten enveloppen-box, twee gepersonaliseerde welkomstborden en een gepersonaliseerd ringendoosje. Alles werd heel snel en mooi op tijd geleverd. En alles in uitstekende kwaliteit!!!

Snelle bezorging, duidelijke communicatie via de mail en heel mooi product

De ballonnenboog was prachtig

Het feest van mijn moeder en tante die 60 werden was in wit met beige en goud thema, de ballonnenboog was prachtig en paste mooi in het geheel.

Mijn bestelling komen altijd netjes optijd

Zeer vlotte verkoop

Zeer leuke site, met toffe verschillende spulletjes, heb direct gevonden want ik moest hebben. Levering was ook heel snel! Besluit, super leuke webwinkel!

Ik ben super geholpen We waren niet tevreden over het zwembadje en het was geen probleem om hem terug te sturen Het slabbertje is heel mooi kwa kleur De ballen voor de ballen bak vielen een beetje tegen kwa kleur op de foto lijkt het heel fel valt alleen erg zwak uit in het echt

Snelle service, topversiering!

Ik ben heel tevreden van de producten van welovedeco alsook van hun snelle levering. We beleefd en een topfeest in een prachtig gedecoreerde setting!

Heel goede service

Een onderdeel van mijn bestelling was kapot. Na melding hiervan had ik direct een reactie en na twee dagen kreeg ik het geld op mijn rekening gestort. TOP!

Ik heb hier veel decoratie besteld voor onze bruiloft. De kwaliteit is erg goed en het wordt snel geleverd.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht