Te late levering

Op zondag besteld en zowel de menukaarten als het ringdoosje zouden op donderdag geleverd worden. Op donderdag nog steeds geen verzendmail, dus via het contactformulier contact opgenomen, aangezien het huwelijk al op zaterdag was. Vrijdag nog geen reactie, dus gebeld. Menukaarten geannuleerd en voor de ringdoos het er toch nog op gewaagd. Die werd zaterdagnamiddag geleverd dus helaas te laat. Op maandag dan pas reactie gekregen op het contactformulier. Geen enkele verklaring gekregen voor de laattijdige levering. Ringdoosje was wel goeie kwaliteit.

Beetje stress dat het niet zou op tijd komen.

Heeft zijn woord gehouden en alles op tijd geleverd. Goed geholpen geweest! Dankje wel om mijn zoontje zijn verjaardag te doen slagen.

Wat een geweldige feestelijke en smaakvolle kwaliteitsproducten

Deze website onderscheid zich wel van andere webshops met party artikelen die ik tot nu toe bezocht heb……uniek vind ik!

Heel erg enthousiast

KidsDeco is zo'n fijne webshop! Mooie producten, goede prijzen en snelle bezorging! Heel tevreden! :)

Top service!

Nu al meerdere keren wat besteld voor onze bruiloft, de service is goed, producten zien er goed uit en we krijgen onze pakketjes steeds snel binnen!

Mooi artikel, snel bezorgd en goed verpakt

Mooi artikel dat goed verpakt werd. Zeker een aanrader.

Snelle en duidelijke communicatie. Alles ontvangen zoals gewenst.

Leuk cadeau idee

Mooie toffe webshop met originele geschenken. Ben benieuwd naar de reacties van de gasten op ons feestje aanstaande zaterdag .

Perfect!

De bestellingen die ik reeds geplaatst heb zijn steeds in orde en zoals beschreven op de site! Wat ik leuk vind is dat je verschillende items kan matchen door hetzelfde lettertype/sjabloon te gebruiken. Ik ben dus een fan en zal met veel plezier mijn gastenboek, enveloppedoos en ringdoosje gebruiken op mijn grote dag. Zeker een aanrader dus!

I love Deco

Mooie producten en snel geleverd!

Zo mooi!

Onlangs een gepersonaliseerde houten enveloppen kist besteld. Het pakketje was goed ingepakt en de namen en datum zijn super mooi erin gegraveerd! Ben er heel blij mee en deze kist zal super mooi staan op onze bruiloft!!

Correcte en snelle levering

Een leuke keuze gemaakt op de website. Na de bestelling geplaatst te hebben een keurige email als bevestiging. Na ongeveer 5 dagen kwam een zorgvuldig verpakt pakket binnen. Super blij. Bedankt.

Geweldige producten & snelle levering

Heel tevreden van de mooie artikelen & snelle levering. De taarttopper die ik bestelde heeft wel een mankementje en is gebroken.

Goede, duidelijke website

Kon makkelijk vinden wat ik zocht, leuk aanbod aan spullen en mooie prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke informatie over de producten, zowel prijs als formaat e.d. Volgende dag al bezorgd, netjes verpakt en geen onnodig verpakkingsmateriaal.

Producten zijn geweldig voor Cake Smash!

Een super leuke jungle cake smash fotoshoot gedaan met mijn 1-jarige zoontje, de spullen waren nét op tijd binnen dus bestel ruim van tevoren en dan heb je prachtige decoratie tot je beschikking!

Flexibel maar kwaliteit niet overtuigend

We Love Deco heeft met ons meegedacht om het bord nog iets aan te passen qua tekst (we wouden niet alle standaard tekstregels). Tegelijkertijd is het snel geleverd. De letters zijn echter niet scherp geprint. Het oogt ietswat slordig. Verder tevreden over de snelheid van bestellen en levering.

Nog niet afgehandeld

Mijn bestelling omvatte muntrolletjes met gepersonaliseerde sticker. De stickers werden geleverd binnen een termijn van 1 week. De muntrolletjes heb ik nog steeds niet ontvangen. Ik nam volgende acties: 1. Telefonisch contact: dezelfde dag zouden de muntjes nog vertrekken per postpakket. 2. Na een week toch een mailtje gestuurd met vraag naar een statusupdate. Blijken de muntrolletjes niet op voorraad? Bij het vragen naar een alternatief krijg ik een mail dat de muntrolletjes binnen de 1a 3 werkdagen mijn richting uitkomen. ( Zelfde dag als communicatie niet voorradig) Ik kijk nog steeds uit naar mijn levering van de muntrolletjes....

Slecht, het bord is echt niet mooi

Het bord is van lage kwaliteit. Er zitten vlekken op de achterkant en de zijkanten zijn zwart gebrand wat afgeeft en 1 zijde is niet gebrand. Dit ga je niet op de bruiloft Neerzetten. Ik heb al gemaild met een klacht maar nog geen antwoord gehad. Een domper!

Je krijgt waar je om vraagt

Ik heb een wijnbox besteld om mijn beste vriendin te vragen onze ceremoniemeester te zijn. De box was exact wat ik besteld had en netjes uitgevoerd. Erg blij mee!

Echte aanrader voor het plannen van je huwelijk

De bestelling verliep vlot en is tot in de details mooi afgewerkt. Wij kozen voor een gepersonaliseerde enveloppendoos in hout en voor een gepersonaliseerde houten schijf voor de ringen.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Degelijke service

Netjes ingepakt en verzonden.. verzenden had denk ik sneller gekunt

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi assortiment

Hele leuke online winkel met een ruim assortiment producten, populaire producten zijn wel vaak/snel uitverkocht.

Geweldige service!

Klein probleempje met en product, konden ze niets aan doen. Helaas het laatste product dus omruilen was niet mogelijk. Ze boden supervriendelijk een alternatief, maar dat was niet nodig. Daarna bleven ze zelfs aandringen of ik echt geen tegemoetkoming wilde hebben. Goede service kom je vaak tegen, zo'n oprechte service is wel echt een compliment waard!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht