Prachtig

Supermooie enveloppendoos binnen gekregen. Er werd vermeld dat de levering iets langer duurde, maar dat was geen probleem. Netjes verpakte persoonlijke enveloppendoos met onze namen en datum erop!

Teleurstellend!

Al 4 jaar op een rij bestel ik o.a. Cijfer ballon. En steeds vind ik het slecht dat ik geen tijdslot kan kiezen voor de bezorging. Vorig jaar kreeg ik een ballon die al half leeg was. Dit jaar toch nog een kans gegeven maar het werd veel te laat bezorgd en de ballon was na nog geen 12 uur helemaal leeg. Dit was dus echt de laatste keer.

Wederom TE LAAT geleverd

Voor mij heen bestelling meer. Weer te laat geleverd. Nu nog wachten op mijn geks retour, terwijl ik meteen het bewijs heb gemaild.

Ziet er uit zoals beschreven! Mooi!

Snelle levering, mooi zoals beschreven.

Bestelling in mineur

Wij bestelden zeer benieuwd de kraftdoosjes met bloemenbollen, maar bij aankomst waren er 72 bloembollen te weinig. Na een telefoontje richting Wedding Deco kregen we een nieuwe lading bloembollen, maar nog steeds waren er 33 bloembollen te weinig. Jammer. Ookal waren ze behulpzaam om ons eerst te helpen, en zal ons wat geld terug gestort worden. De teleurstelling is groot als je halve doosjes moet afgeven.

Prachtige bedankjes voor onze bruiloft

Ontzettend mooie bedankjes ontvangen voor onze bruiloft alles ziet er perfect uit en goed verpakt geleverd.

Precies wat ik hoopte

De bedankbordjes erg mooi en qua grootte wat we hadden verwacht. Trouwboeket droogbloemen wel wat aan de kleine kant en wat minder kleur dan op de foto. Krijtbordjes en stift top. Zakjes voor bedankjes ook de goede kleur, wel wat klein maar niet te klein.

Veel te klein en erg duur. Heb het terug gestuurd

Te duur en veel te klein

Goed en super verpakt

De eerste mail na bestelling duurde een aantal dagen, waardoor ik ging twijfelen ofbik wel bij een goede site had besteld. Ik had al onderzoek gedaan van te voren. Maar ja daar kwam het eerste mailtje volgends mij na 3 dagen. Het mailtje daarna liet ook weer een aantal dagen wachten. Spanning steeg weer even. Maar toen kreeg ik een mail dat die klaar stond voor verzending en dat we een mail zouden krijgen met t&t, die mail kwam niet maar wel het pakketje 2 uur later aan de deur. Alles zat goed verpakt, allrs na wens.

Super snel, heel mooi… wel fragiel

De levering was heel snel, mooi verpakt en de producten waren super knap! De kwaliteit zelf van de producten, ook al waren ze heel mooi, was ik iets minder tevreden. De miniballonnen zijn heel moeilijk op te blazen (zelfs met een elektrische pomp) en de decoset voor de voordeur kwam continu los met de geleverde fixeringen … ik moest het keer op keer terug ophangen… ben uiteindelijk zelf fixering materiaal gaan kopen.

Snel antwoord, maar kwaliteit matig

Contact was zeer snel toen ik een vraag had over de bezorging. De kwaliteit van de ballonnen was erg slecht. Met versieren sneuvelde de helft al en tijdens het feestje knapte ze uit het niets.

Unieke webshop voor bruiloften.

Weddingdeco is een webshop met unieke spullen. De bestellingen worden snel verzonden en de communicatie is duidelijk en helder. Zeker een aanrader om van alles voor de bruiloft te bestellen.

Snelle levering!

Altijd goedkope spenen en snelle levering

Goede producten, wel vaak uitverkocht.

Positief

Goede ervaring ondanks verkeerde levering

Levering was er snel maar 1 product was niet goed. Wacht nu nog op de afhandeling daarvan maar tot nu toe snelle respons.

Prachtig. Precies zoals we het hadden bedoeld.

Voor onze trouwerij in juni zijn we al een tijdje op zoek naar een leuk bedankje voor de gasten. Jullie site is praktisch en keuzes wat precies in ons straatje past. Ik had een ‘proefsetje’ besteld welke pas is bezorgd en aan onze verwachtingen voldoet. Erg blij mee. Nu de rest bestellen.

Prachtige set

Snel geleverd. Ziet er uit als een goede set met een uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en goede producten

We hebben de bestelling snel ontvangen en zijn erg blij met de placemats. Goede kwaliteit.

Uitstekend!

Snel geleverd en top kwaliteit.

Ruim assortiment, snelle verzending

Complete webshop met alles wat je echt wil hebben voor je baby. Voor originele kraamcadeautjes zit je hier ook goed! Het werd snel verzonden en artikel was precies als omschreven.

Een hele fijne ervaring

Ik liet een gepersonaliseerde sticker voor de geboorte van mijn metekindje maken, prachtig!

Goede en snelle service

Het is snel bezorgd En het is een fijne website

Mooie producten, betrouwbare levering!

Moderne producten van deze tijd! We Love Deco is een snoepwinkel voor (aanstaande) ouders!

Ziet er allemaal mooi uit.

Breed assortiment en goede service bij vragen. Levering duurde iets langer dan gepland door extreme drukte, maar bij zien producten was ik dit weer vergeten.

Toppertjes

Toppertjes, hele snelle levering.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht