Kwalitatief mooie producten! En snelle levering!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Het product is precies zoals op de foto en de tekst ook zoals ik het wou... super gaaf

Hele goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Slecht

Lang wachten op bestelling en slecht servies, onvriendelijk klantservicemedewerker

Niet twijfelen. Ze doen wat ze beloven. Mooie, snelle service en producten zijn prima in orde bij levering. Wij komen graag een keer terug!

Snel, netjes, mooie producten!

Meerdere keren besteld voor onze bruiloft, altijd was er een snelle levering, de producten zijn prachtig en betaalbaar! Ook de manier van versturen is heel fijn omdat alles goed verpakt zit. Wij kunnen straks genieten van onze grote dag met onder andere het gepersonaliseerde welkomstbord en ringkoffertje en een prachtig gastenboek. Bedankt!!

Geweldig product

Degene die het weten vinden de flesjes katerwater een super origineel cadeau , we hebben het nog wel zelf wat uitgebreid maar ben er zeer gelukkig mee

Super kwaliteit en snelle service

De spullen die we hebben besteld zijn van top kwaliteit. Daarnaast zijn ze heel snel bezorgt en werden we goed geholpen door de klantenservice toen we een veaag hadden. Al met al top!

Correct

Julie site heeft zo een mooie dingen Altijd snel en correct geleverd

Mooie webshop, super service.

Nice assortment!

Good help from the customer service too

Tooooppers

Helemaal top!! Ik zou super graag de hele shop kopen omdat de artikelen zo mooi zijn!! Voor onze aankomend huwelijk hebben we prachtige dingen gekocht!!!

Snelle levering en mooie producten

Voor onze trouwkaart wilde wij stempels met wax. Al snel kwamen wij hier. De producten waren de volgende dag in huis, waardoor we het snel konden gebruiken.

Snel verzonden

Leuke welkomstkorting en bestelling is snel verzonden.

Top service en mooie kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit. Erg tevreden!

Leuke website! Had mijn bestelling heel snel binnen.

Ze hebben leuke spullen op hun website staan. Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Fijne communicatie

Ik heb waterschoenen en een huisnummerbord besteld. Er was een probleem met een van de materialen leveren om het bord te kunnen maken. Ik kreeg daarop hele heldere opties toegestuurd. Een week later had ik daarom beide in huis!

Leuke winkel, mooie spullen.

Super leuke babyspullen, sommige dingen zijn mij wat prijzig maar ze hebben leuke kortingen elke keer wat de bedragen toch weer leuker maken :). Artikelen worden snel geleverd en retourneren is zo gedaan.

Super mooi gastenboek, hele goede service!

Het houten gastenboek werd gepersonaliseerd en binnen enkele dagen thuis gestuurd. Heel erg mooi geworden, chique uitstraling. Je kunt via de mail extra bladzijden bestellen en die heel eenvoudig toevoegen aan het boek door middel van de ringen. Goede service!

Hele snelle en perfecte levering

Al jaren bestel ik hier mijn feestartikelen en het is altijd kwalitatief goed, netjes en snel geleverd en compleet! Top.

Ruime keuze en snelle service

Heel tevreden van de webshop. Ruime keuze aan producten aan goede prijs. Snelle service, zelfs bij gepersonaliseerde producten.

Goede producten tegen een goede service

Goede producten tegen een goede service

Ruime keuze, snelle levering, bij probleem netjes op gelost.

Sinds 3 jaar meerdere producten gekocht. Ruime keuze, van mooie merken. als bijv iets door verzenging beschadigd is wordt het opgelost.

Wat slecht begon, is super afgelopen!

Ik plaatste op 26/4/22 mijn bestelling waarvan mijn welkomstbord ten laatste 3 dagen later zou geleverd worden en mijn huwelijksbedankjes max. 1 week later dan bestellingsdatum dus op 3/5/22. Op 6/5/22 was de productie nog niet begonnen en dus ook nog niet op de post. Ik vreesde of ik mijn spullen wel op tijd zou krijgen aangezien de op 14/5/22 trouwen. Op 4/5 stuurde ik een mail, geen antwoord totdat ik op 5/5 zelf opnieuw telefonisch contact opnam. Ik kreeg een hele vriendelijke dame aan de lijn, Karen, ze beloofde dat alles die dag nog op de post ging. Zo beloofd, zo gedaan. Echter liep er bij PostNL behoorlijk wat fout waardoor ik tot op vandaag 13/5 nog steeds niets via PostNL mocht ontvangen. Aangezien morgen, 14/5, we trouwen, kon ik onmogelijk bij de pakken blijven zitten want het ging toch over een pakket van ong 200 euro. Na enkele telefoontjes met Karen én Amber, mocht ik vandaag zelf mijn pakket gaan ophalen! Ze hebben het speciaal tussen de planning genomen en ik moest geen extra kosten betalen! Ondanks dat de productie te laat begon aan mijn pakket, deden ze er wel alles aan om mij toch te helpen en mij alsnog de producten tijdig te bezorgen. Iedereen kan een foutje maken, het is hoe ze er mee omgaan en oplossen. Wat mij betreft: top service! Bedankt Amber en Karen!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht