Heel goede webshop

Snelle levering, mooie producten en een eerlijke prijs. Heel tevreden van mijn aankopen

Heel mooi!

Precies wat er beloofd is! Hele mooie en kwalitatief goede producten.

Super snel en goed geregeld

We konden makkelijk bestellen. Onze bestelling was goed volgbaar en op tijd in huis. De bestelling was hetzelfde als op de plaatjes.

Very good experience!

Very good service and great product quality!

Snelle levering en altijd goed verpakt

Ik heb al regelmatig hier besteld en het is er meestal de volgende dag al. Alles zit netjes verpakt, nog nooit 1 gebroken buisje gehad, en ik heb er al honderden besteld in de loop der jaren. Top service!

Prachtige caketopper van hout met naam!

Mooie caketoppers besteld met naam. Snelle levering en ziet er op de taart heel leuk uit.

Super snelle Service

Super snelle service, goed verpakt en goede kwaliteit. Kortom, super!

Het was zoals ik verwachte.

Ondanks het niet leveren op de afgesproken datum, toch alles in orde gekomen net op de valreep. Alles was zoals verwacht. Iedereen super blij met zo een mooie, origineel bedanking. Dank jullie.

Altijd feest met een pakket van welovedeco

Onze feestjes zijn altijd perfect verzorgd als we leuke artikelen hebben kunnen bestellen van bij jullie

Opeens dure verzendkosten

Gisteren kon ik nog mijn pakket ter waarde van +/- €52 gratis laten bezorgen, wil ik vandaag mijn bestelling definitief maken betaal ik opeens €5,50 bezorgkosten omdat de regeling aangepast blijkt te zijn. Pas gratis bezorging bij bestelling van €150. Stond niet vooraf aangekondigd, dus is een erg onaangename verrassing. Uiteindelijk toch maar besteld, maar vind het geen nette actie van weddingdeco.

Leuke webwinkel!

Leuke webwinkel met veel keuze voor trouw accessoires! Jammer dat bij grote bedragen de verzendkosten niet gratis zijn. Vooral omdat je niet altijd alles in 1 keer besteld, weerhoud het je van nog een keer kopen.

Leuke producten, super snelle levering

Niets dan goeds.

Mooi geboortebord!

Uitlijnen van de tekstvakken en dergelijke met de on-line tool was mogelijk. Helaas is dit niet echt gebruiksvriendelijk. Er zijn vast betere opties te verzinnen. Levering was snel en kwaliteit van het bord is ook prima.

Kwaliteit

De kwaliteit van mijn bestelling was erg goed en mooi. Levering was ook zeer op tijd en alles was netjes ingepakt.

De website is duidelijk en overzichtelijk. De levertijd is kort en alles zit netjes verpakt. De spulletjes zijn precies zoals op het plaatje!

Goed snelle levering

Volgende keer weer bestellen

Goede service en snelle verzending

Ik heb savonds een gastenboek besteld en de volgende dag in huis. Is een heel mooi boek, ben er heel blij mee! Goede service, veel berichten over de status en de verzending.

Heel vlotte levering

Ik had versiering besteld voor een babyshower. Alles snel gevonden en mooi op tijd geleverd.

Top service!

Producten zijn voordeliger als in andere webshops! Super snelle levering, ook in België

Altijd tevreden!

Snelle levering Leuke spullen Mooie kwaliteit

Snelle goede service!

Ben zeer tevreden van de klantenservice! Alsook van de producten zelf natuurlijk! Heel mooi en kwalitatief!

Snel, kwaliteit in huis

Heel blij net alle bestelde producten. Kwaliteit en snel. Makkelijke site, makkelijk bestellen en heel blij.

Een lamp besteld alleen niet geheel schadeloos binnen

E-mail gestuurd en wacht nog op Reactie maar zou wel Mensen de site aanbevelen want kids deco heeft hele mooie dingen en ga er vooralsnog vanuit dat ze opmerkingen / klachten netjes behandelen. Service en duur van bestelling is verder top!

Heel goed ingepakt

Snelle levering, goed product

Ik ben zeker tevreden over de levering en de tafellakens in het algemeen. Het stof is polyester dus ik had verwacht dat ik die zou moeten strijken maar helaas moet dit wel gebeuren. Zelfs na het wassen met warm zijn de plooien niet verdwenen..dit vind ik het enige minpuntje.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht