Bestelling word snel verzonden en is netjes verpakt. Wij zijn tot nu toe blij met de bestellingen die we hebben gedaan!

Fijne snelle service,

duidelijke site, fijn dat alles per thema is georganiseerd , leuk om inspiratie op te dien5

Een set van 3 kleine vaasjes besteld en een groene loper voor over de tafel. Producten zijn zoals ze aangegeven worden en het wordt erg snel geleverd!

Leuk

Dankjewel

Alles top

Snelle levering, goed verpakt en producten als aangegeven

Goede service & top aanbod!

Ter voorbereiding van mijn huwelijk heb ik hier naar inspiratie gekeken en producten gekocht om mijn feest nog mooier aan te kleden. Over de mail ben ik met mijn vragen geholpen en overal ben ik erg tevreden.

Mooie kwaliteit

Altijd erg tevreden over de producten. Alles was altijd van mooie kwaliteit… de geboorte borden zijn ook echt aan te raden…

Perfect!

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Perfect op tijd!

Zag er allemaal prachtig uit!

Snel en goed resultaat!

Snel en duidelijk, alles zoals omschreven!

Duidelijke website, snelle levering en heldere communicatie. In één woord top!

Mooi!

Snelle service, kwaliteitsvol

Super leuke producten

Er is zoveel keus en alles te vinden in 1 webshop. Heerlijk. Tot het volgende feestje maar weer!

Snelle verzending, mooie producten

Hele leuke webshop met een snelle verzending. Ik was op zoek naar leuke deco voor een vrijgezellenfeestje en ben zeer geslaagd. Super leuk dat je producten kan personaliseren!

Goede service, kwaliteit, snel geleverd!

Top! Mooie ballonnen!

Top! Mooie ballonnen, stevig en kleur precies zoals op de website.

Snel en netjes

Super leuke spulletjes voor m'n bruiloft, snel geregeld.

Goede conditie en bezorging op tijd

Ballonnen zagen er goed uit

Snelle service!

Snel verzonden en ontvangen. Goede service met betrekking tot klantenservice over vraag. Helemaal top

Bestelling was snel in huis en alles zag er goed uit ,wij zijn tevreden !

Bedrukking kan beter

De bedrukkingen op de zakdoeken zijn helaas niet van kwaliteit, je mag deze ook niet wassen of de bedrukking is weg

Een top bedrijf

Slecht

Bestelling werd te laat geleverd en er was geen duidelijkheid over wat er juist op de toiletzak stond als tekst. Geen voorbeeld zichtbaar buiten een foto om het artikel te tonen.

Vlotte & vriendelijke service

Heel behulpzaam bij het extra personaliseren van mijn bestelling. Product voldeed aan de verwachtingen.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht