Super snelle service en erg mooi product

Super snelle service. Erg mooie kist.

Fan van de ...deco.nl websites

Al meermaals besteld op partydeco.nl en weddingdeco.nl. Pluspunten: - duidelijke website - je vindt alles vlot terug - leuke en mooie producten - prijzen zijn ok! - heel leuk dat je met 1 account aan de slag kan op de verschillende websites Minpunten: - Ik weet er geen :-) Conclusie: Ik bestel er zeker nog!

Mooie materialen voor correcte prijs

Correcte prijs en heel snelle levering, spijtig voor groot bedrag toch nog leveringkosten moeten worden betaald. Mooie bedrukking! Aanrader!

Snelle afhandeling en levering van de bestelling. Het product is in prima staat en goed verpakt.

Leuke producten en goede service

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Supersnelle service!

Mooie selectie knuffels en supersnelle levering. Mijn dochter is dolgelukkig met haar olifant!

Snel bezorgd, goed verpakt, mooi product

Helemaal in orde. Snel bezorgd, goed verpakt, mooi product.

Goeie kwaliteit en snelle service

Ik had de donderdagavond besteld en de zaterdagochtend mijn pakje al, hoewel ik het maar de maandag/dinsdag verwachtte. Heel blij met de snelle service. Ook was het toilettasje dat ik bestelde mooi gemaakt en goed verpakt. Het tasje was ook groot genoeg van formaat, iets dat ik op andere webshop moeilijk vond.

Mooie “it’s my b’day” haarband

Nette en snelle levering. Mooi, degelijk product. Kloppend met de foto’s. En dochter helemaal blij!

snel

snelle levering ziet er goed uit

Goed en snel

Alles klopte en was conform foto's en tekst op de site. Pakket was goed verpakt en snel bezorgd!

Een aanrader voor iedereen

Een geslaagde aankoop, levering volgens afspraak.

Niet naar verwachting

Het product was niet wat we er van hadden verwacht hadden

Kwaliteit-prijs is niet in verhouding

Je zag het transferpapier op de zakdoek. Dit had ik in principe ook zelf kunnen maken voor een fractie van de prijs. Geen idee of de zakdoek gewassen kan worden. Er zaten geen instructies bij.

Bestelling correct geleverd en netjes.

Heel leuk

Goede service en snelle levering

Snelle levering van prachtige spullen.

Goed en snel geleverd. Prachtige lakentjes voor een prachtige babykamer. Leuk om te geven. En de mama in spe was er ook heel blij mee.

Slecht

Ik had een tros ballonnen besteld met een kaartje en het kaartje zat er dus uiteindelijk helemaal niet bij. De ontvanger wist dus niet van wie de tros kwam en dus ook niet de boodschap die we er bij wilde hebben.

Mooie, leuke en praktische site met hele leuke artikelen.

Binnen mijn taak als ceremoniemeester hebben wij onlangs diverse wedding deco's besteld bij We Love Deco. Met de praktische site krijg je snel een mooi overzicht van de diverse artikelen. De bestelde artikelen waren snel bezorgd (binnen 2 dagen), heel netjes en goed verpakt en precies zoals het op de site afgebeeld stond. We hebben geen teleurstellingen gehad. :-) Aanrader!!!

Leuke items

De items waren nog mooier dan op de afbeeldingen!

Ben er erg tevreden mee

Het is betrouwbaar wordt snel bezorgd

Goede service, komt afspraken na

Mooie kwaliteit producten. Snelle levering

Heel mooi!

Mooie kwaliteit en kan niet wachten om het te gebruiken op de bruiloft !

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles was zoals op de foto. Babyshower van kijn vriendin had een extra mooi tintje met deze mooie dingen op tafel !

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht