Snel, goed. Makkelijk

De oneindige keuze maakt het wat moeilijker maar alles die besteld en geleverd is, is top.

Wij gaan 12 mei 2022 trouwen en zijn tevreden over Wedding deco! Zoveel leuke spullen voor onze bruiloft gekocht, wij zouden de hele website wel leeg kunnen kopen! Happy wedding day!!!

Mooie producten & snelle levering

Heel mooi aanbod en snelle levering. Altijd perfect in orde!

Snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding!

De taarttopper die ik besteld had was helaas kapot. Ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd!

Geweldig leuke spullen!

Als je gaat trouwen kijk dan hier! Zoveel leuke dingen.

Goede klantenservice en we kregen een heel mooi en goed product op verzoek aangepast met onze initialen. Erg mooi!

Topkwaliteit kleding/producten

De kwaliteit van de geleverde kleding en/of producten is super, daarnaast is de afhandeling en levering van de order duidelijk en snel.

Fijne producten, snelle levering, voor herhaling vatbaar!

Fijne producten, snelle levering, voor herhaling vatbaar!

Leuk koffertje, snelle service!

Ik heb een 'ring security' koffertje besteld. Het koffertje ziet er precies uit zoals op de foto en is hartstikke leuk. Ook het drukwerk/graveerwerk is netjes gedaan. Kortom: helemaal prima! Het koffertje heeft helaas geen afgewerkte binnenkant voor de ringen, maar dat is simpel zelf op te lossen.

Deco die elk feestje persoonlijk maakt

Aankleding en decoratie vinden wij erg belangrijk op een feestje en wij zijn dan ook super blij met het ruime aanbod van We Love Deco! Met name de gepersonaliseerde decoratie (wijnetiketten en posters) zijn een echte blikvanger. Over een maand is het volgende feestje en bestellen we de deco zeker weer bij deze webshop!

Leuke versiering

Dankzij We Love Deco hebben wij altijd super leuke versieringen bij de kinderverjaardagen!!!

Heb al meerdere bestellingen geplaatst voor ons trouwen in mei en iedere keer weer super snelle levering en alles netjes verpakt. Heel blij met deze site.

Snelle levering van mooie spullen

De bestelde flesjes en etiketten zijn super snel ontworpen, mooi geproduceerd en snel in huis!

Blij met mijn bestelling

Netjes op tijd geleverd

Ruime keus, snelle levering

Fijne overzichtelijke webshop. Veel leuke spullen, ik heb een hoop besteld en het is allemaal top! Tip; wanneer een item niet leverbaar is, misschien ik even (tijdelijk) uit het overzicht halen? Voorkomt vast heel wat teleurgestelde gezichten van brides 2 en die toch al een hoop stress hebben ^_^

Snelle service, goede kwaliteit!

Aankleding voor onze bruiloft besteld. Netjes op tijd binnen, goede communicatie via mail. De kwaliteit is goed, voor een mooie prijs. Top!

Uitstekend!!!

De producten die ik ontvangen heb zijn precies wat ik op het site zag! Snel en netjes bezorgd!

Geweldige producten en top klantenservice

Ik kocht een heleboel gepersonaliseerde producten op Weddingdeco.nl en was zeer aangenaam verrast toen het allemaal werd geleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, alles ziet er prachtig uit. Bij 1 item zat er een foutje in de bedrukking. Bij melding hiervan 's avonds via mail, had ik 's ochtends al een reactie in mijn mailbox dat ze het onmiddellijk opnieuw gingen drukken en verzenden. Zeer tevreden over de producten en de klantenservice. Absolute aanrader wanneer je een huwelijk in het vooruitzicht hebt.

Fantastisch!

Fijne en originele producten. Verjaardag van mijn dochter was compleet met de decoraties van WeLoveDeco BV

Leuke produkten, levering iets minder

Bij het uitpakken waren 16 van de 100 buisjes kapot. Dat was niet zo leuk uitpakken. Gelukkig werden er vlot 16 nieuwe gestuurd en was alles nog op tijd voor de bruiloft binnen.

Erg mooie memorybox

Snelle service en goed verpakt

Snel thuis geleverd, compleet en alles was goed verpakt! Producten goed kwaliteit

Waanzinnig

Ja zijn gewoon mooie producten van goede kwaliteit. Kost wat maar dan heb je ook wat !

Wauw

Eigen welkomsbord gemaakt via weddingdeco. In het echt nog mooier. Kan er naar blijven kijken. Heel erg blij mee!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht