Super! Geweldige producten, snelle levering en het ziet er prachtig uit.

Super! Geweldige producten, snelle levering en het ziet er prachtig uit.

Topwinkel

Erg fijne en snelle klantenservice indien je vragen hebt. Daarnaast zijn de items ook steeds wat je ervan verwacht en in mooie en goede staat. Ik kom terug !

Snelle levering en duidelijk contact

Jullie hebben veel keus uit leuke artikelen voor allerlei gelegenheden. Jullie houden klant goed op d'r hoogte vd levering en leveren binnen enkele dagen

Snelle levering en fijne collectie

Snelle levering & leuke spullen!

De levering was snel. De kwaliteit van de gekochte ballonnen is super en fijn dat ze ook geschikt zijn voor helium.

Zeer snelle levering

Ik kocht een wobbel voor mijn metekind haar verjaardag. Deze was in korting + ik kreeg 5 euro extra korting omdat ik me inschreef voor de nieuwsbrief. Heel fijn! De volgende dag werd het pakketje al geleverd, sneller kan niet! Zeer content van deze webshop.

Leuke items, snelle levering

Ik heb de week voor mijn trouw nog enkele dingen besteld op deze website en die werden de dag nadien al geleverd. De kwaliteit komt overeen met wat je op de foto ziet. Het enige wat jammere is dat de gelofteboekjes waar ik eigenlijk lang op heb gewacht om een bestelling te plaatsen uiteindelijk niet meer in stock gekomen zijn.

Hele fijne webshop

Heel fijn shoppen! Leuke spullen en snelle levering!

Snelle reactie op mail

Ik ben blij met de snelle reactie op mijn mail waar het pakketje bleef. Er werd z.s.m. alles gedaan om het probleem uit te zoeken en op te lossen. Vriendelijk contact.

Goeie ervaring

Snelle levering, netjes verpakt, mooie en goeie producten

Goed en snelle service

Raad het iedereen aan om te winkelen bij jullie.

Snelle levering, mooie producten! Ik kan niet wachten om mijn dochter haar verjaardagsfeestje aan te kleden met de bestelde producten!

Altijd top!

Veel spullen gekocht voor mijn dochter. Snelle levering en prachtige producten!

Snelle service en topkwaliteit!

Zeer snelle levering, ook naar België! De producten zijn exact hoe ik het verwachtte. Zeker een aanrader!

Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle producten

Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle producten!

Tevreden

Mijn bestelling was op tijd binnen en het ziet er netjes uit

Fijne ervaring

Producten makkelijk te personaliseren, snelle levering. Ik zou deze website aanraden.

Mooie decoratie gekocht. Makkelijke site en veel keuze

Leuke producten, snelle levering

Mooie producten, leuke merken en duidelijke website

Prachtige cadeaus en de mooiste versiering voor alle leeftijden en feesten

Al mijn versiering gekocht voor onze onvergetelijke bruiloft!

Fijne en overzichtelijke website, super snelle levering en mooie producten. Trouw kaarten, welkomsbord en tafel kaartjes zelf ontwerpen en boven verwachting uitgepakt. Zeker aan te raden

Leuk assortiment

Een ontzettend leuk assortiment en een snelle levering

Voor onze bruiloft een gastenboek en stickers besteld. 2 dagen later hadden we het in huis en waren super blij met het resultaat!

Super leuke trouwartikelen

Hele leuke site,erg creatieve en romantische artikelen,dus perfect geschikt voor een super trouwdag heb al een en ander besteld,maar ga zeker nog even verder kijken

Mooie kwaliteit en veel keuze.

Werd goed op de hoogte gehouden gedurende de bestelling.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht