veel keuze en goede kwaliteit

Heel fijn om diverse artikelen te kunnen bestellen bij 1 leverancier. Zelfs items waar we nog niet eens aan hadden gedacht tegengekomen en meebesteld, omdat het uiteindelijk wel nodig is. Bestelde items zijn van goede kwaliteit en voldoen aan onze verwachting. Ook zeer snel geleverd, de volgende dag al in huis!

Snelle, vlotte service

goede en snelle levering, zeer tevreden

Producten voldeed ook aan verwachting

goed assortiment, prima service, snelle levering

goed assortiment, prima service, snelle levering

Snelle levering, mooie uitstraling

Super tevreden!

Ik ben enorm trots met mijn bestelling! Binnenkort ga ik verloven en heb nu al super leuke bedankjes/ backdrops! Voor mijn trouwfeest weet ik nu al waar ik terecht moet zijn.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

Perfect!

Ben heel blij met mijn tafelnummers. Wat een snelle verzending! De dag nadien al in huis.

Correcte klantendienst

Na vertraging van bestelling zeer goed geholpen door klantendienst! Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Absolute aanrader.

Tijdig geleverd

De bestelling werd tijdig geleverd. Echter zat er wel kleurverschil in de producten die ik had besteld. 3 dezelfde wandhaakjes.

Veel keuze, snelle verwerking

Fijne ervaring

Veel leuke producten op de website. Alles kunnen vinden wat ik wilde hebben voor de decoratie. Snelle levering.

Fantastische ervaring

Mooie afgewerkte producten, super snelle levering. Al enkele dingen aangekocht voor ons huwelijk, één voor één fantastisch!

Fijne site met groot assortiment

Wij hebben inspiratie opgedaan op jullie website en uiteindelijk wat leuke dingen gekocht die onze dag nog een beetje leuker gaan maken

Super webshop!

Leuke webshop met veel toffe feestdecoratie!

Mooie spullen voor een mooie prijs

Allemaal mooie spullen voor een mooie prijs! Staat wel voor 23.00 besteld morgen in huis dan duurde een paar dagen langer

Zeer tevreden met mijn bestelling.

Mooie cadeaus en snelle levering!

Heel leuk uniek cadeau gevonden voor de geboorte van de dochtert van een vriendin. Snelle levering en enorm leuke reacties!

Prachtige uitnodigingen!

Ik heb mijn huwelijksuitnodigingen hier besteld en ze zijn echt prachtig! Heel makkelijk zelf te ontwerpen en de kwaliteit is super. Zeer tevreden!

Mooie producten

Mooie spullen, nette levering

Super leuke spulletjes van goede kwaliteit. De levering ging vlot, je wordt hiervan goed op de hoogte gehouden.

Heel vlotte service !

S avonds besteld en de volgende dag al geleverd ! Super!

Makkelijk en vakkundig

Het was super makkelijk om het uit te zoeken en door te geven wat erop moest. Snelle levering en her ziet er super mooi uit

De snelle service & het vriendelijke contact maakt welovedeco fantastisch om bij te bestellen!

Voor de verjaardag van mijn zoontje en voor ons trouwen vorig jaar hebben wij bij welovedeco spullen besteld. Echt prachtige items die beide feestjes af maakten. Wij komen zeker hier terug!

Top, netjes en super snel

YAY hebben wij besteld voor de verjaardag van onze dochter vandaag. Staat helemaal LEUKK!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht