Stuk geleverd

De spiegel stond scheef op zijn voet en 2 staafjes waren eraf gebroken tijdens het vervoer

Snel geleverd en erg blij met de Opbergmand Teddy

Mooie producten en snelle levering

Ruim aanbod aan mooie producten die snel werden geleverd. De folie ballon, gevuld met helium, viel voor de tweede keer wel tegen aangezien deze niet volledig gevuld leek. Maar over het alleen ontzettend tevreden over de bestellingen die ik in de tijd heb gedaan!

Altijd genoeg keuze en nieuwe items!

Top dat ik echt alles voor een feestje bij jullie kan vinden!

zoals omschreven, goed

Mooie ballonnen!

Eenvoudig bestelproces, de volgende dag geleverd! Ook fijn de suggesties onderaan een productpagina om je te wijze op relevante andere producten!

Perfect!

Snelle levering en bovendien zijn wij heel tevreden van de kwaliteit van de producten. De gepersonaliseerde enveloppendoos is prachtig. Een aanrader om je huwelijksfeest te decoreren.

Uniek en mooi speelgoed!

Ik ben enorm fan van mooi en uniek, duurzaam speelgoed! Hier vond ik meteen wat ik zocht!

Leuke spulletjes en snelle service!

Voor leuke accessoires kwam ik steeds weer bij dezelfde webshop uit. Erg toffe dingen en binnen enkele dagen in huis!

Mooie artikelen en snel geleverd!

We hebben 2 houten koffertjes met “Ring security” besteld voor onze zoontjes en ze zijn top! Gepersonaliseerd met hun namen en trouwdatum. Ook leuk aandenken voor ze voor ná de bruiloft! Dank!

Ik heb geen énkel pijnpunt meegemaakt

De bestelling was volledig en snel bezorgd. Precies wat er nodig was.

Snelle service en goede prijs-kwailiteit!

Top service. Zeer snelle levering en de prijs-kwaliteit is perfect! Een echte aanrader!!

Boven verwachting!

De doos was echt groot, de letters mooi gegraveerd! Goed verpakt, helemaal op en top!

Goede kwaliteit van artikelen en hele ruime keuze

Mooie webwinkel en supersnelle verzending

Mooie webwinkel met een uitgebreid assortiment. Razensnelle verzending, superfijn!

Mooie verschillende spullen!

Zeer leuke site voor ieder wat wils! Heel veel soorten aanbod! Goede service! Echt een aanrader!

Perfect.

Duidelijke informatie. Goede service en snelle levering.

Mooie producten

Goede kwaliteit!!! Snelle verzending.

Mooi product, snel geleverd!

Fijne service

Super leuke producten

Super leuke en goede producten op deze site. Kwalitatief goed en altijd precies zoals het vermeld staat.

Ruim aanbod van trouwdeco

Goede ervaring met We Love Deco BV. Overzichtelijke site met ruim aanbod. Snelle levering.

Snelle levering van goede producten en goede goede service.

Alles wat je zoekt vind je!

Het leuke aan We Love Deco is dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Heel uitgebreid gamma met verschillende thema´s.

Prima geleverd

Snelle levering en producten zoals verwacht

super vlotte afhandeling van onze bestelling

super vlot

Pieter Zeemanweg 131