De beste keuze voor onze afwerking

Ik vond de stickers nergens zoals ik ze wilde, tot ik op deze site ze vond in ons thema voor de geboorte van onze dochter!

Geen reactie op later leveren en kapotte tractaties in de doos.

De tractaties zouden geleverd worden op 14 maart. Geen levering en ook geen mail. Zelf gebeld. Bleek een machine kapot. Toch nog op tijd geleverd dankzij mijn telefoontje. Laat even wat weten! Ook zaten er 2 kapotte glazen buisjes in de doos. Jammer! Zijn leuke tractaties maar niet zo'n nette afhandeling.

Mooi produkt

Had mijn bestelling snel in huis,pfodukten van goede kwaliteit die ruimschoots aan de verwachting voldoet

Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle geleverd en zonnehoedje is van lekker dun katoen. Past goed. Wel aan de prijs, maar je merkt duidelijk verschil met een hoedje van bijv. de Hema. Geld dus wel waard.

2 de maal dat ik bij jullie bestel en alles is mooi verpakt en in orde!

Ge-wel-dig

Mooie site, duidelijke en eerlijke product omschrijving. Goed aanbod, kan misschien nog iets groter in neutrale babyshowers (klein puntje niet perse slecht) TE SCHATTIGE PRODUCTEN! Snelle en eerlijke levering. Wij hebben een prachtige babyshower kunnen neerzetten. Top!

Enorm snelle service en levering

Er werd snel op mijn mail gereageerd enorm fijn! En het is enorm snel geleverd! En leuke spullen! Bedankt!!

Snel en netjes bezorgd

Mooi gastenboek! Snel en netjes bezorgd. Bij de voorgedrukte pagina's zit geen variatie in de vragen. Voor ons was dit geen probleem.

Ik heb een slinger en 10 ballonen besteld. Allebei met de tekst happy birthday. De producten hebben een goede kwaliteit. We zijn al inmiddels een paar dagen verder en ze zijn nog steeds in goede staat.

Snelle levering! Uitstekend en zeer mooi resultaat!

Leuke producten

Ronde backdrop aangekocht, is wat instabiel en licht, maar mits wat eigen versteviging wel in orde. Rest van de producten zagen er zeer goed uit! De verpakking kan milieugewijs wat kleiner verpakt worden naar mijn mening. Een formaatje kleiner had voor de postbode zijn rug beter geweest. Verder helemaal top en tevreden!

Leuke website, veel keuze, goede kwaliteit.

Mooie producten. Heel blij mee

Topproducten!

Heel fijne producten en snelle levering. Topervaring!

Prima.

Mijn bestelling vrij snel volledig ontvangen. Een item was niet naar wens, hier een melding van gedaan en mijn geld terug gekregen. Goede service.

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Snelle levering en goed product

Besteld bij kidsdeco voor mijn dochter. Goed product en vriendelijke klantenservice! Ook was de levering snel en netjes. Zeker aan te bevelen!

Goede service en prettige communicatie

Gebruiksvriendelijke website en na de bestelling werd ik ook goed op de hoogte gehouden over de levering van de producten. Kwaliteit van de producten ook erg goed. Enige aanmerking: ik had een heliumtank voor 30 ballonnen alleen kon ik hier maar 24 ballonnen mee vullen.

Super snel leuke deco in huis!

Snel geleverd en goede kwaliteit! Ik zou zeker aanraden om hier vaker te bestellen.

Pracht producten en zeer goed en snel geleverd

geweldige producten, snelle service!

Heel erg handige website als je ene feestje organiseert, makkelijk te bestelling en een heel erg snelle levering! Ik ben fan!

Leuke producten binnen gekregen

Leuke producten binnen gekregen, erg blij mee.

Snelle levering!

Duidelijke site en de levering is ontzettend snel. Al vaker hier besteld! Ga zo door!

Fijn bedrijf!

Ontzettend behulpzaam en zelfs als er iets mis gaat, zorgen ze ervoor dat het netjes opgelost wordt!

Prachtige raamsticker

Mooi en snel geleverd