Goede service en kwaliteit

Product dat ik heb besteld was snel binnen en precies zoals ik had verwacht! Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie (gepersonaliseerde) spullen!

Voor onze bruiloft heb ik meerdere producten laten personaliseren. Prachtig! Vlotte levering!

De dag na na mijn bestelling kon ik er al van genieten!

Ik vond snel wat ik nodig had in hun uitgebreide assortiment en de dag nadat ik de bestelling plaatste, ontving ik deze zeer correct!

Prachtig tapijt en super zacht

Heel blij met deze aankoop, heel mooi beige ook.

Tevreden

Met het product zeer tevreden. Alleen jammer dat de printer defect was hier kunnen ze natuurlijk niks aan doen, maar een mail dat het langer zou duren was wel fijn geweest. Hier zijn we zelf achter moeten komen omdat ik het wel lang vond duren. Voor de rest wel zeer tevreden

Erg blij met mijn gepersonaliseerde gastenboek

Voor onze bruiloft heb ik gekozen voor een gepersonaliseerd gastenboek. In de houten kaft zijn onze namen gebrand, dit is erg mooi gedaan. Super blij mee!

Topservice

Snelle levering en snelle reactie van klantendienst

Perfecte levering

Alles op tijd binnen en naar wens.

GEWELDIG, alleen maar persoonlijke cadeaus

Leuke dingen om te geven en te krijgen. Ik had nu voor mezelf gepersonaliseerde houten paaseieren besteld voor aan een paastak. Met de familienaam en de naam van ons gezin, heel blij mee.

Perfect in orde !

De producten die ik bestelde zijn exact zoals ik me ze voorstelde, heel tevreden klant dus hier. De bestelling was ook heel snel aangekomen !

Mooi gastenboek besteld en nog wat andere accessoires. Vlot verzonden en blij met de spullen. Jammer dat veel spullen al uitverkocht zijn en helaas niet op korte termijn aangevuld worden. Dus mensen zijn met mij tevreden! Goed teken en jammer voor mij.

Snel en mooi

Super snelle levering en bestelling exact zoals beschreven en op foto

Precies wat ik ervan verwacht

Duidelijke website, dus snel gevonden wat ik zocht. Gasten boek had een goede kwaliteit en was snel geleverd.

Goed en snel geleverd!

Niets op aan te merken

Snelle levering en verzorgd ingepakt.

We Love Deco heeft altijd zulke leuke spullen en bestellen gaat perfect!

Ik had mijn oog laten vallen op een artikel dat op dat moment niet voorradig was. Daarom mij ingeschreven voor een email notificatie. Deze heb ik keurig ontvangen in mijn inbox en daarna heb ik gelijk besteld. De bestelling werd ook weer perfect snel geleverd waardoor ik nu al een super leuke paasdecoratie in huis heb!

Mooi en wat ik had verwacht

Het gastenboek is van mooie kwaliteit en mooi afgewerkt. Het enige: door het gebruik van de laser stonk het echt enorm toen ik de doos open maakte. Het boek heeft zeker een paar dagen moeten 'luchten' voor de geur minder werd. En jammer dat je het & teken niet kunt kiezen tussen de namen, maar verder prima!

Slecht afgewerkt

Ik vind het doosje niet genoeg opgeschuurd en het hout zelf kon ook mooier zijn, jammer!

Negatief

Ik bestelde de chipsblikjes zoals beschreven op foto via de website. Ik kreeg uiteindelijk een doos met rode pringles blikjes geleverd met enkel langs de zijkant een wit papiertje met naam rond gewikkeld. Het rood komt er langs opzij door en aan de bovenkant zie je gewoon het origineel pringlesblik. Dit oogt allesbehalve professioneel en stemt niet overeen met de foto’s op de website. Ik wacht nog steeds op het ERS-formulier dat ik heb aangevraagd, omdat ik met het product op deze manier niets kan doen. Krijg tot op heden geen reactie op mijn mails.

Snellle verzending & uitstekende producten

Veel keus, snelle verzending en uitstekende producten

Snelle goede service.

De producten waren snel geleverd en voldeden aan de verwachtingen. Jammer dat de bezorgers tegenwoordig elke doos openen om te zien of er iets bruikbaars inzit.

Leuke web store, leuk aanbod, aantrekkelijke prijzen, snel geleverd.

Leuke dingen gevonden. Interessante prijzen. Klein, klein minpuntje: niet alles is voorradig.

Leuk dat ze gepersonaliseerde producten ook zo snel verzenden!

Lief koffertje

Mooie kwaliteit van het houten koffertje met mooie belettering erop…..werd enorm gewaardeerd als kraamkado!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht