Mooie memory box

Wij hebben een memory box besteld. Met daarop de naam, datum, gewicht en lengte. Het ziet er heel mooi uit en was snel geleverd.

Heel erg veel keuze en een snelle levering!

Alles volgens verwachting

Zowel het product zelf als de levering en service voldeden volledig aan mijn verwachtingen . Ik zou hier zeker nog spullen bestellen. Ook een heel fijn en ruim aanbod.

Fantastisch !

Alles is perfect in orde, en heel goed verpakt en helemaal op tijd geleverd !

Super leuke spulletjes en snelle service!

Het eerste feestje van onze 1 jarige dochter had niet mooier kunnen zijn met de versiering die we hier gekocht hebben! Wij komen zeker nog terug voor komende feestjes, het aanbod is zo divers dat er voor elke gelegenheid iets tussenzit!

Snelle toplevering

Leuke items - snelle levering - top! Een aanrader.

Super!!

Hier al eerder besteld spullen voor de bruiloft. Dit keer Artikelen besteld voor Pasen borden,servetten .....mooi kwaliteit en snel binnen dus weer zeer tevreden.......op naar de volgende bestelling.

Geweldig goede service.

Ik kocht onlangs een memory box voor mijn zoontje. De box kwam toe en was met oog voor detail gemaakt en afgewerkt. Zo mooi gedaan. Ook over de service en levertijd valt niets op aan te merken. Een echte aanrader!

Mooie decoratie en goede service

Heb al een paar keer hier besteld voor de verjaardagen van mijn kindjes en krijg altijd complimenten voor de mooie decoraties, zeer leuke collecties en thema's en ook een hele goede en snelle service. Ga nog vaak bestellen voor de leuke feestjes die komen. Topwinkel!

Leuk cadeau kunnen vinden

Erg leuk cadeau kunnen vinden en netjes geleverd. Enigste minpunt is dat de levertijd van het op persoonlijk gemaakte cadeau niet helemaal up to date was. Contact opgenomen, vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Gelukkig wel op tijd voor het feest ontvangen.

Ontzettend leuk en ruim assortiment!

Ik heb hier al eens vaker mijn feestartikelen gehaald en toen was ik ook al zeer tevreden. Nu weer nieuwe items besteld en ook deze zijn weer ontzettend leuk voor een feestje. Zeer uitgebreid assortiment met leuke spullen voor ieder feestje.

Wanneer ik mijn bestellingen plaats wordt altijd alles super snel geleverd. Kwaliteit is heel erg goed. En je krijgt echt wat je op de foto's ziet. Een ruime keuze

Fijne website, snelle en goede service, dank!

Makkelijk bestellen en retourneren. Uitgebreid en kwalitatief goed aanbod.

Heel goeie service

Mijn kaart persoonlijk kunnen maken hoe ik het wou 20 € extra was zeker de moeite want was eerst verkeerd verzonden en week nadien had ik mijn juiste kaartjes , de service met de personen voor je kaartje persoonlijk te maken echt top ! Heel snel antwoord en ook heel vriendelijk aan telefoon.

Fijne winkel voor mijn bestellingen

Ruime keuze aan super leuke en hippe spullen voor m’n zoontje van 1! Je blijft maar leuke dingen tegenkomen tijdens het scrollen.. De bestelling verliep vlot en had m’n pakketje snel binnen. Blij mee!

Snel bezorgd!

S avonds besteld en de volgende dag mooi ingepakt de bestelling ontvangen

Snel geleverd en hele mooie spullen

Fijne website om doorheen te gaan. Snelle levering en heel blij met mijn spullen!

Very happy

I'm very happy with the product & quick delivery. Will be ordering again soon.

Leuke spullen!

Goede ervaring. Eenvoudig, snel geleverd en leuke spullen.

Mooie decoratie en snelle service!

Duidelijke website en snel verzonden!

Goed geregeld

Vandaag kaarten besteld voor onze bruiloft, dit ging heel makkelijk en vlot. Het is erg fijn dat er zoveel keuzes zijn om de perfecte kaart te maken naar eigen smaak en idee. Erg fijn dus. Voor aankleding van accessoires en decoratie kun je ook heel goed slagen. Om zo een mooie dag van te kunnen maken.

Prettig

Fijne website en vlotte klantenservice. Mijn bestelling kwam beschadigd aan, na contact te hebben genomen. Werd gelijk een nieuwe item verzonden. Mijn bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Mooie spullen en snelle levering

Mooie spullen en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Voor ons huwelijk hebben we een aantal artikelen op de website besteld en we zijn zeer tevreden

Geweldige producten

Al meerdere malen besteld en elke keer weer tevreden met de producten. Ze hebben voor elke gelegenheid iets passends.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht