Valt wat tegen

Voor de gratis verzending had ik nog een soort postertje erbij gedaan van €15. Ging er vanuit dat er wel een lijstje om zo zitten. Maar toen ik het kreeg was het letterlijk een A5 je met daar wat op geprint. Heb ik €15 betaald voor iets wat ik zelf ook wel uit kan printen. En de memory Box met eigen gravering, had ik ook een betere kwaliteit verwacht.

Uitstekende service

Ruime keuze in de webshop. Het product wat ik besteld heb is erg mooi en de volgende dag meteen geleverd. Ik zou hier de volgende keer weer bestellen.

Ontzettend snel!

Rond 16:00 bestelling geplaatst, volgende ochtend voor 11:00 al in huis. Producten waren netjes verpakt!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Geboortesticker besteld met versiering. Makkelijk vorm te geven, gebruiksvriendelijk programma en mooie kwaliteit! Blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed assortiment, prijs en snelle verzending

Wij kochten enkele Liewood producten. Zoals de titel aangaf had de webshop een goed assortiment, was hij goed van prijs en de volgende dag al geleverd

Mijn ballon was een verassing. Het extra leuke maakte dat het niet zo'n obvious doos is waarvan je al gelijk weet dat het een ballon is. De ballon hangt nu ruim een week en er lijkt nog helemaal geen enkele helium ontsnapt te zijn dus die gaat lang blijven zweven. Hij was er erg snel Ik mistte wel een beetje om er een berichtje in achter te laten en met het invullen was het niet helemaal helder of je nou de ontvanger of verzender moest invullen. Hierdoor wist de ontvanger niet van wie het afkwam.

Snelle levering, goede prijzen!

Op de website vond ik snel terug wat ik nodig had. Dankzij de snelle levering had ik mijn ballonnen tijdig in huis voor het feestje van mijn dochter!

Leuk assortiment, snelle klantenservice en goede levering

Vlotte bestelling en helemaal niet lang moeten wachten!

Een prachtig kraamcadeau

De memorybox was een groot succes als kraamcadeau. De houten box/kist zag er heel mooi afgewerkt uit. Ook de tekst zag er heel goed uit.

Fantastisch!

Onwijs overzichtelijke website, kon alles vinden! De "op kleur" is ideaal, zo kan je alles passend maken naar smaak. De ballonnen zijn erg flexibel om het ook zonder heliumtank (met de mond) op te blazen. De grote decoratie 1 en 5 waren mijn favoriet, het stond zo leuk in de woonkamer! Echt een eyecatcher op ieder feestje.

Mooie producten en snelle levering

We zijn enthousiast over de bestelde producten die we cadeau gingen doen.

Snelle levering!

Goede service en mooie spullen!

We hebben al verschillende keren spullen besteld voor onze bruiloft en we zijn hier erg tevreden over. Het wordt snel geleverd, netjes geleverd en het zijn erg mooie spullen! Ook het retourneren vergaat makkelijk en snel.

geweldige ervaring

De producten die ik besteld had zijn super snel en goed geleverd. Geen klachten. Ook voldoen de producten naar wens. Groot uitgebreid assortiment. Hier gaan we zeker vaker kopen!

Was al weken aan het wachten op een uitverkocht product

Ineens zag ik het bij We love Deco. Bizar dat zij wel binnen 24 uur na bestelling het product konden leveren. Wat een toppers. Bij die andere sta ik nog minstens 3 weken in de wacht terwijl ik ruim een maand geleden een pre order had gedaan. Welovedeco: leuke site, mooie spullen, goede prijs/kwaliteit en wat een waanzinnig snelle top service.

Snelle levering, goed product

Voor het eerst besteld bij we love deco. Erg fijne ervaring, product was snel binnen & voldoet aan de verwachting! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Geweldig leuk!

Geweldig leuk. Precies zoals ik het verwacht had. Snelle levering. Top!

Makkelijke website en snelle levering

Perfecte levering en precies zoals weergegeven.

Leuke producten en super snelle levering, wel 1 tip!

Heel veel keus en de levering was al de volgende ochtend. Hier dus helemaal niks op aan te merken. Enige wat nog zou helpen is de mogelijkheid om de producten als cadeau in the laten pakken en een kaartje erbij te versturen. Dit mist nog.

Snel bereikbaar

Snel bereikbaar wanneer je met vragen zit

Helemaal geweldig

Mooie spullen. Goede service. Snel thuis!

Snelle levering, veel keuze

Snelle levering en veel keuze qua producten. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar decoratie voor je bruiloft.

Duidelijke en goedwerkende site, snelle levering.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht