Super kwaliteit producten met en service altijd zo optijd is met alles!

Ik heb er nu al 6 keer iets besteld en elke keer kom ik toch weer terug bij jullie! Het is een top webshop, heel overzichtelijk en duidelijk. Ik vind alles wat ze hebben zoooo leuwkkk!

Snelle levering. Goed verpakt. Leuke spulletjes.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Helemaal top!

Hebben mooie artikelen voor de bruiloft. Voor ieder wat wils. De levering was snel. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen. Ik ben er heel blij mee.

Super leuke dingen op deze site! En bestellen gaat super makkelijk

Leuk!

Mooie en goede kwaliteit spullen

Alles wat wij tot nu toe besteld hebben valt goed in de smaak, het is kwalitatief goed materiaal en voldoet aan hoe de foto's op de website eruit zien. Wij zijn tevreden.

Netjes snel enduidelijk

Hele fijne site om uit te zoeken, makkelijk te bestellen en levering lekker snel en netjes.

Snel en correct

Perfect kraamcadeau

Ik bestel nu al een tijd voor bijna ieder kraamcadeau een houten memorybox en het is altijd een succes! Zo leuk dat je het persoonlijk kan maken met de gegevens van de pasgeboren baby. Ook leuk dat er steeds nieuwe designs uitkomen zodat je altijd een leuke passende box kan geven. Echt een aanrader en dit ook al meerdere keren gedaan!

Snelle levering en mooi product

Goede ervaring met deze webshop. Veel variatie aan producten.

Snelle levering, top product

Het product is snel en netjes geleverd, goede website en top product!

Super snel geleverd

Volgende dag al in huis en prachtige items! Heel blij mee!

Leuke producten en snelle levering

Bestelling wordt snel bezorgd, mooie website kwaliteit van de helium tank is heel slecht ondanks het volgen van het stappenplan.

super snel en mooi

alles was naar wens, bedankt

Geweldig mooi!

Het ringendoosje is heel mooi en fijn gegraveerd, evenals het gastenboek. Prachtige kwaliteit voor een goede prijs.

Moi product. Maar niet compleet.

De gelpennen mistten bij de zending. Telefonisch niet meteen te bereiken en te corrigeren.

Snel en correcte verzending

Telefonisch ook makkelijk bereikbaar en vriendelijk!

Snelle service, Top!

Alle bestellingen waren keurig verpakt, snel en top geleverd! Altijd geweldige kinder spullen maar ook de meest prachtige versieringen kun je hier scoren!

Levering was snel en helemaal tip top in orde. Heel blij met de spullen die binnen zijn gekomen. Nu komt zeker alles in orde voor de grote dag!

Snel binnen

Fijne site, meerdere betaalwijzen en mijn bestelling was snel binnen!

Snelle service, fijn assortiment

Kidsdeco heeft een breed assortiment met mooie merkjes, leuke aanbiedingen en snelle service. Een order had een missend onderdeel en werd meteen dezelfde dag nog nagestuurd.

Goeie kwaliteit, vlotte communicatie

De producten waren van goeie kwaliteit, Vragen en opmerkingen over de levering werden meteen en duidelijk beantwoord.

Hele leuke site

Leuke site met goede prijs kwaliteit!

Prima en mooi

Ik had een zakdoek gepersonaliseerde besteld. Die zag er mooi uit. Ringplankje was netjes maar hij was kleiner dan verwacht. Misschien dat er wel stond wat de diameter was, maar goed ik was een beetje verbaasd met uitpakken. Eenmaal even wennen aan het idee en nu vind ik het formaat goed voor de ringen. Geen track and tracé ontvangen. De bestelling kwam iets later dan gezegd maar alsnog wel snel.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht