Snel ontvangen en mooi ingepakt

Enig is dat de artikelen best prijzig zijn, maar verder goede en snelle service!

Goede prijs kwaliteit, snel geleverd

De producten waren zoals verwacht, een goede prijs kwaliteit en snel geleverd.

Snelle service. Prachtige artikelen

Alle producten zijn zeer overzichtelijk weggezet op de site. Zeer snelle levering na plaatsen van bestelling. En vooral de kwaliteit van de producten zijn uitstekend

Wauw! Wat een goede service. Ik had een bestelling gedaan waarvan er artikelen bedrukt moesten worden met een persoonlijke boodschap. Dit duurt dan 2 a 3 dagen langer. Eenmaal gebeld te hebben, hebben zij alsnog een spoed verzending aangemaakt. Heel netjes en fijn ben ik te woord gestaan en hele nette verzend service. Aanrader voor als je gaat trouwen. Want eigenlijk wil je alles hebben van deze shop.

Hele mooie folieballonnen!

Erg blij met mijn bestelling, 7 dagen na het feest zweven de folie ballonnen met helium nog steeds in de lucht! Ook erg snelle levering en fijne website!

Gevarieerd aanbod met snelle levering

De afgelopen maanden regelmatig spullen voor onze bruiloft besteld. Wat een keus! Daardoor ook gemerkt dat er echt snel en goed geleverd kan worden. Erg fijn als je bezig bent met de puntjes op de i voor de grote dag!

Snel geleverd en top kwaliteit

Werd erg snel geleverd en de kwaliteit is erg mooi

Prettige website die van alles is voorzien. Je kunt gemakkelijk alles vinden en ook de service is heel prettig. Snelle verzending en nette prijzen.

Zeer snelle levering en het betere assortiment

Bij we love deco hebben ze echt veel keuze en het betere assortiment aan ballonnen voor de jarige. Elk jaar opnieuw verras ik mijn dochter met een prachtig helium “boeket”! Naar België op 1 dag alles netjes aan huis geleverd, topservice, goede communicatie en wekenlang plezier van!!

Supersnelle levering en prachtige collectie

Hele toffe kraamcadeautjes kunnen kopen, prachtige spullen hebben ze in hun collectie. En ook nog eens supersnel geleverd! Volgende dag had ik het al in huis

Fantastische producten en super snelle levering!

Ik bestel hier graag. Van cadeaus tot versiering, het aanbod is zo groot! De mooiste producten en snelle levering! Ik word er altijd blij van hier een bestelling te plaatsen.

Trendy kinder cadeautjes voor baby en kleuter

Hedendaags trendy stijlvol kinderartikels voor alle leeftijden. Gemakkelijk op te zoeken te beware en te bestellen. Snelle levering zonder fouten. Altijd leuk om een pakje te bestellen en open te doen.

Aangename ervaring

Al enkele malen bestelt (uitnodigingen, decoratie, gepersonaliseerde enveloppendoos) en tot nu toe iedere keer tevreden. Wees enkel alert als je kaartjes bestelt en verschillende versies hebt. Wij hadden jammer genoeg de foute kaartjes besteld.. Maar die verantwoordelijkheid ligt volledig bij ons. De volgende bestelling staat al weer klaar..

Happy me!

Vind het gewoon zo mooi dat je je eigen ontwerp kan maken. Geen voorgekauwde stickers. Maar iets wat ik zelf heb gemaakt en niet iemand anders. En dat komt omdat jullie dat mogelijk hebben gemaakt. Erg tevreden dus!

Super service!

Ik heb al meerdere keren besteld op we love deco en elke keer super tevreden. Het pakketje ontvang je al de volgende dag met een duidelijke track en trace. Bij de laatste bestelling zat een kapot item: mailtje gestuurd naar de klantenservice en dezelfde dag hebben ze al een nieuw item verzonden! Wat een service!

Overzichtelijk, mooie producten en snel geleverd!

Mooie spullen en snelle levering

De artikelen die is besteld heb kwamen in het echt goed overeen met de afbeeldingen op de site. Het ziet er mooi uit en werd heel snel geleverd. Ik zou er zeker nog een keer bestellen.

Heel blij met de spullen die ik besteld heb. Komen erg met de foto overeen. En het was echt heel snel binnen.

Super goede en snelle service!

Ik vond direct wat ik zocht en de bezorgservice was top

Snel en verzorgd

De site heeft niet de simpelste structuur, maar vanaf alles in het winkel mandje zat ging het leveren snel en verzorgd.

Super snelle levering, in de avond besteld en de volgende ochtend in huis!

Ik ben super tevreden!

Janod sweet cocoon tafel gekocht voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag. Hij is er onwijs blij mee. Supermooie tafel! Kan hij lang plezier van hebben, veel mee spelen en ontwikkelen.

Uitgebreid gamma

Wanneer het om feestjes of feestelijke zaken gaat, koop ik steeds bij WeLoveDeco. De decoratie, stickers en bedankjes voor onze trouw bestelden we reeds bij jullie. De stickers zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd. Ook voor onze doopsuiker bestelden we de stickers bij jullie. Wederom werden we niet teleurgesteld. Snelle en goede service. Verder was ik aangenaam verrast door het gamma van KidsDeco.

Groot aanbod van mega leuke versiering!

Een groot aanbod met mooie versiering. Ik heb mijn feest mooi kunnen aankleden hiermee. Ook een supersnelle bezorging! Erg blij mee.

I lovely experinces.

The package arrive on time and I do love everything that I ordered for the birthday of my baby. Highly recommended.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht