Laden reviews...
2.100 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De meeste bestellingen komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Er zijn enkele meldingen van ontbrekende producten of problemen met levering, maar de klantenservice reageert doorgaans snel en oplossingsgericht. Over het geheel genomen is de ervaring positief en consistent.
Snelle verzending Goede beschrijving van het artikel Ik raad deze website zeker aan
Chanty
Oud-Turnhout
Er is ontzettend veel keuze op de website en de levering is ook nog eens snel. Een go-to voor de leukste kinderspullen!
Evy
Barendrecht
Meteen de volgende dag in huis. Mooie ballonnen van goede kwaliteit.
Selma
Stiens
Mooie webshop en snelle levering. Kwaliteit is goed.
Louise
De Westereen
Product dat ik heb besteld was snel binnen en precies zoals ik had verwacht! Snelle levering en goede kwaliteit
Anna
Peters
Voor onze bruiloft heb ik meerdere producten laten personaliseren. Prachtig! Vlotte levering!
Ylona
IJsselstein
Ik vond snel wat ik nodig had in hun uitgebreide assortiment en de dag nadat ik de bestelling plaatste, ontving ik deze zeer correct!
Delphine
Gent
Heel blij met deze aankoop, heel mooi beige ook.
Jill
Geel
Met het product zeer tevreden. Alleen jammer dat de printer defect was hier kunnen ze natuurlijk niks aan doen, maar een mail dat het langer zou duren was wel fijn geweest. Hier zijn we zelf achter moeten komen omdat ik het wel lang vond duren. Voor de rest wel zeer tevreden
Jennifer
Heerlen
Voor onze bruiloft heb ik gekozen voor een gepersonaliseerd gastenboek. In de houten kaft zijn onze namen gebrand, dit is erg mooi gedaan. Super blij mee!
Cilvie
Nijmegen
Snelle levering en snelle reactie van klantendienst
Poppy
Kuurne
Alles op tijd binnen en naar wens.
Bianca
Nieuwerkerk Aan Den IJssel
Leuke dingen om te geven en te krijgen. Ik had nu voor mezelf gepersonaliseerde houten paaseieren besteld voor aan een paastak. Met de familienaam en de naam van ons gezin, heel blij mee.
Lineke
Dongen
De producten die ik bestelde zijn exact zoals ik me ze voorstelde, heel tevreden klant dus hier. De bestelling was ook heel snel aangekomen !
Fayruza
Balen Belgie
Mooi gastenboek besteld en nog wat andere accessoires. Vlot verzonden en blij met de spullen. Jammer dat veel spullen al uitverkocht zijn en helaas niet op korte termijn aangevuld worden. Dus mensen zijn met mij tevreden! Goed teken en jammer voor mij.
Marleen Koning
GELDERMALSEN
Super snelle levering en bestelling exact zoals beschreven en op foto
Charlotte
Duidelijke website, dus snel gevonden wat ik zocht. Gasten boek had een goede kwaliteit en was snel geleverd.
Eva
Honselersdijk
Goed en snel geleverd!
Sharon
Heerlen
Nadia
Houten
Snelle levering en verzorgd ingepakt.
Ellen
Boutersem
Ik had mijn oog laten vallen op een artikel dat op dat moment niet voorradig was. Daarom mij ingeschreven voor een email notificatie. Deze heb ik keurig ontvangen in mijn inbox en daarna heb ik gelijk besteld. De bestelling werd ook weer perfect snel geleverd waardoor ik nu al een super leuke paasdecoratie in huis heb!
Nynke
Vlieland
Het gastenboek is van mooie kwaliteit en mooi afgewerkt. Het enige: door het gebruik van de laser stonk het echt enorm toen ik de doos open maakte. Het boek heeft zeker een paar dagen moeten 'luchten' voor de geur minder werd. En jammer dat je het & teken niet kunt kiezen tussen de namen, maar verder prima!
Renie
Breda
Ik vind het doosje niet genoeg opgeschuurd en het hout zelf kon ook mooier zijn, jammer!
Beveelt niet aan
Dorien
Halle
Beste Dorien,
Bedankt, dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst en de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
Wat vervelen dat je niet helemaal tevreden bent over de door jou ontvangen memorybox. Klopt het dat je hierover nog geen contact hebt gehad met onze klantenservice? Indien gewenst kijken zij alsnog graag met jou mee naar een passende oplossing.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur via [email protected] of +31880990300.
Voor nu wensen we je nog een fijne dag toe en we hopen je alsnog terug te zien in onze webshop!
Met vriendelijke groet,
Team Welovedeco
Ik bestelde de chipsblikjes zoals beschreven op foto via de website. Ik kreeg uiteindelijk een doos met rode pringles blikjes geleverd met enkel langs de zijkant een wit papiertje met naam rond gewikkeld. Het rood komt er langs opzij door en aan de bovenkant zie je gewoon het origineel pringlesblik. Dit oogt allesbehalve professioneel en stemt niet overeen met de foto’s op de website. Ik wacht nog steeds op het ERS-formulier dat ik heb aangevraagd, omdat ik met het product op deze manier niets kan doen. Krijg tot op heden geen reactie op mijn mails.
Beveelt niet aan
liesbeth
Dendermonde
Hoi Liesbeth,
Bedankt voor jouw review.
Wij beschrijven onze productteksten zo uitgebreid mogelijk en hebben onze website zo duidelijk mogelijk ingericht om onze klanten te voorzien van alle informatie die nodig is een goed beeld te krijgen bij het te ontvangen product. Wij zijn sinds kort van merk gewisseld en zijn er oa nav jouw klacht mee bezig om de kleur van het label door Pringles aan te laten passen.
Ik zie dat je 2 dagen geleden het ERS-label van ons hebt ontvangen. Mocht je hierover nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet,
Team Welovedeco
Veel keus, snelle verzending en uitstekende producten
Mariëlle
Vlaardingen
We Love Deco BV is het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. De ervaringen van deze webshops worden op deze pagina verzameld. We willen dat jij 100% tevreden bent met je bestelling.
Sinds 2013 kun je bij ons terecht voor de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte. Voor jou, met liefde.
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht