Zeer slecht

Heb 2 weken op bestelling gewacht, contact opgenomen, dame aan de telefoon zei dat ik maar opnieuw moest bestellen en betalen! Na weer een telefoontje zouden ze post.nl gaan checken, Na een week teruggebeld, pakket was terecht! Werd gelijk verzonden, weer afgewacht, krijg ik een mail dat bestelling retour is gekomen en niet meer geleverd kan worden?????!Nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg!

Artikelen zien er mooi uit. Snelle levering

Artikelen zien er mooi uit. Was speciale bestelling . Blij mee

Percies zoals het afbeelding

Super services snel binnen erg blij mee

Mooi en op tijd snel geleverd

Mooi ontwerp

Was me niet duidelijk toen ik de sticker maakte, dat mijn afbeelding te lage resolutie had. Jammer dat de site dit niet beter aangeeft

Precies wat je verwacht

Product is exact hoe het beschreven staat, snelle levering. Ik ben zeer tevreden

Ziet er goed uit, snel verzonden,

Bestelling was snel verzonden. Goed verpakt. Wij zijn tevreden

Laaste min besteld en had het juist op tijd alles s geweldig en mooi

Al meerdere keren goed ervaringen.

Als Weddingplanner bestel ik bij Weddingdeco altijd mijn relatiegeschenken. Dat zijn kleine glazen buisjes, waar ik zelf Magnolia thee in doe. Roze touw erom heen en met mijn logo stickers die Weddingdeco via een hele makkelijke tool op de website heeft gemaakt. Zijn mensen altijd blij en enthousiast verrast over deze kleine maar zeer leuke attentie. Ps kom je stickers tekort. Met je bestelcode van de vorige keer kan je zo bijbestellen zonder ze opnieuw op te moeten maken, TOP!

Mooie spullen van goede kwaliteit

Veel keuze. Makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit

Beautiful babyshower decorations for every classic theme!

We needed a few things to make my friend's babysbower extra special. Came across We Love Deco BV and was so super happy to receive quality products within the color scheme my friend wanted and also priced really well too. Very happy and will for sure be shopping here again.

Het doosje en kaartjes zijn echt supermooi ! Ik raad jullie ook op verschillende pagina's over trouwen en heb het doosje als foto geplaatst bij mensen die op zoek zijn naar een origineel gastenboek ❤

Kwaliteit viel tegen

Ik heb een echo plankje besteld waar je de echo aan een klepje kan vast maken. Nou dat klepje viel er meteen vanaf. Nu zit ik met een houten plankje waar ik geen echo aan kan bevestigen. Daarnaast komt de grootte van de kleinere letters niet overeen, bij mij zijn ze nog kleiner. Erg jammer allemaal.

Mooi maar anders dan besteld

Snel geleverd maar anders dan besteld. Ringdoosje voor 1 ring besteld en voor 2 ringen gekregen. Beter dan andersom maar toch. Wel een mooi product.

Goede en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. En wat een ruime keuze is er!

Geweldige producten en service!

Ik ben zo blij met de kwaliteit van de tapijt en hij staat prachtig in mijn dochters kamertje, levertijd was ook top!

Vernieuwend en goede kwaliteit

Altijd leuk om inspiratie op te doen op jullie website. Ik kan het niet laten om niets te bestellen!

Ik ben heel blij met de aankopen. Ze zullen de bruiloft net iets persoonlijker maken! Dankjewel!

Snelle levering en leuk aanbod

Ik was al een tijdje op zoek naar kleine flesjes. Blijken ze hier flesjes en zelf te customizen etiketje te kunnen leveren! Geniaal! Heel blij mee!

Product zoals op de foto

Mooi product, ziet er uit zoals op de foto. Goede kwaliteit

Snelle en goede service

Ik ben heel tevreden, alles is duidelijk en je krijgt het product zoals het on line staat. Goede kwaliteit, goede prijs!

Snelle goede levering en een fantastisch assortiment

Leuke bestelling gedaan die snel en netjes geleverd werd. Ik kan uren rondstruinen in het enorme assortiment met veel variatie. Daarnaast hebben ze leuke en goede deals op woensdag en donderdag.

Snelle en vlotte levering

Goed communicatie. Snelle en vlotte levering. Alles volgens wens. Producten zoals beschreven en zorgvuldig ingepakt.

Leuke site met originele spullen voor de bruiloft. Snelle bezorging ook!

Er zijn veel spullen te vinden op de site, waardoor je op goede ideeën komt voor je bruiloft. De levering was snel. Echter, kwamen de spullen wel echt in een veels te grote doos dan dat nodig was. Maar echt in een veels te grote doos, zonde van het karton en de ruimte ;)

Leuke deal en netjes verpakt!

Vooraf goed advies gekregen. Leuke deal en netjes verpakt!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht