Hele mooie spullen, goede website!

Zoveel mooie spullen… word ik dan weer heel hebberig van! De website is heel overzichtelijk wat het online winkelen makkelijk maakt! De relatief hoge bezorgkosten weerhouden mij er wel van om af en toe een klein (kraam)cadeautje te bestellen. Ik zou dit vaker doen als deze kosten iets lager zouden liggen. Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback. Veel succes met deze leuke webshop!!

Gemakkelijk besteld en mooie merken

Mooi aanbod qua merken. Filter functie kan aan gewerkt worden.

Topmateriaal

Leuk deco materiaal voor feestjes. Snelle levering.

Zeer vlotte levering, zelf voor gepersonaliseerde geschenken

Het was de 2e keer dat ik hier iets had besteld. Ik was al super blij met mijn eerste bestelling, maar bij de 2e was ik iets te enthousiast. Er moesten dus een aantal artikelen terug, maar ik had echt snel reactie van de klantenservice en ze hielpen me super goed. Heel fijn!

Snelle service, goed verpakt

Zondag besteld dinsdag in huis

Wat een fijne webwinkel

Enorm fijne webwinkel. De website is overzichtelijk, uitgebreid en spreekt aan. Het bestelproces is eenvoudig en toegankelijk. Producten zijn van goede kwaliteit en goed verpakt. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Goede communicatie wel lange leveringstijd

De leveringstijd was erg lang bij ons. Ik heb zelf moeten mailen toen ik op de oorspronkelijke leverdatum nog niks had gehoord. Ik kreeg toen wel snel antwoord. We zijn erg tevreden met de bestelling nu deze binnen is

Al heel veel op besteld voor onze trouw, toch blijft het mij verbazen hoe mooi

Mooie spullen, snelle levering

Er zijn veel mooie spullen te koop van goede kwaliteit. De levering was ook erg snel.

Top Service en een geweldig assortiment

Geheel tegen mijn verwachting in (bestelde namelijk laat op de avond) kwam de volgende dag toch mijn bestelling aan. De producten waren netjes ingepakt en de items waren van top kwaliteit. De site is overzichtelijk en het selectie aan merken is oprecht heel leuk voor de kleintjes. In de sale vindt je leuke items en ook de wekelijkse actie op de donderdag is altijd een feestje. Deze site is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar trendy items voor de kids of bijvoorbeeld een leuk cadeau.

Goed aangekomen

Blij met mijn bestelling en gepersonaliseerde ringdoosje!

Leuk aanbod

Leuk om rond te scrollen op de website voor inspiratie. Betaalbaar en snel geleverd.

Leuke producten

Snel geleverd, product komt overeen met omschrijving. Leuke variatie in materiaal

Snelle levering en goede kwaliteit!

Top echt hele mooie producten

Spullen voor een babyshower besteld Er is heel veel keuze en wij zijn zeer geslaagd echt een aanrader voor als je een babyshower of geboorte feestje wilt geven En het was mooi op tijd geleverd

Vlotte service

Alles snel en goed geleverd

Ondanks een missend onderdeel een kado wat in de smaak viel.

We hadden voor de verjaardag van onze kleinzoon een muziekorganizer gekocht. Het kado werd met veel enthousiasme uitgepakt en was meteen een groot succes. Helaas ontbrak er bij een muziekinstrument ( schudei ) een onderdeel. Omdat alles al uitgepakt was en ze met zoveel plezier aan het spelen waren , dit maar zo gelaten.

Snelle service, uitstekend speelgoed!

Kindjes nog nooit zo blij gezien met speelgoed. De connectix tiles is de beste aankoop ooit, uren speelplezier, creativiteit is weer helemaal ga aan bij de kindjes door dit speelgoed.

Prima webwinkel

Prima geleverd en snel

betere service eerst

De bestelling was niet compleet. Nalevering is snel geleverd maar niet goed. Andere keren is de bestelling beter verlopen

Duidelijke website, veel keuze

Zeer tevreden, duidelijke website, veel keuze en een snelle afhandeling.

Leuke artikelen. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goed verpakt.

Goede service en snelle levering

Ik moest last minute een aantal cadeaus voor een babyshower opnieuw bestellen, omdat een andere webwinkel deze toch niet op tijd kon leveren. Dezelfde items toen bij Kidsdeco besteld, en de volgende dag gewoon al geleverd. Wat een top service!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht