Sticker zoals verwacht alleen snel kreukels in de sticker

Bij het aanbrengen van de sticker ontstonden snel kreukels die je er niet meer uit krijgt. Verder is de sticker wel zoals verwacht.

Prachtig!

Prachtig!

Altijd mooie spullen en snelle levering

Ik bestel al 5 jaar de verjaardag versiering voor mijn kinderen hier. Altijd van mooie kwaliteit en keuze uit een ruim assortiment

Snel en netjes

Super snel een gepersonaliseerd product binnen gekregen. Enkel vond ik het verpakkingsmateriaal aan de grote kant.

Ruim assortiment, goeie service

Als je nog niet zeker weet welk thema je wilt dan is er voldoende inspiratie te vinden op de site. We hebben onze bruiloft moeten verplaatsen en ook daarvoor is er genoeg aanbod om gasten te informeren en we hebben goeie service ontvangen bij het plaatsen van een nieuwe bestelling

Goed product & snelle levering

Snel verzonden en naar verwachting! Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe nachtlamp:)

Leuke actie, snelle levering

Via een vriendin te weten gekomen dat er een actie liep (15%) en vlot online besteld. Bestelling was er snel. Zoontje was gelukkig.

Super leuke shop

Ik heb al een aantal keer spullen besteld voor de kids en de levering is altijd snel. Ze hebben ook een super leuk assortiment! Ook vaak leuke acties waardoor je leuke producten met een goeie korting kunt kopen. Echt een aanrader om een kijkje te nemen op de website.

Snelle levering en super mooie producten!

De levering was snel. En de producten die ik had besteld zijn van mooie kwaliteit. Hierdoor heb ik nog meer zin om te trouwen!

super

Heel mooi. Ontwerp zelf aan te passen, snelle levering en mooi resultaat

Het was goede kwaliteit!

Het was een suersterke goede kwaliteit!

Love this shop

Love the selection and super fast delivery!!

Snelle verzending, matige kwaliteit, goede service

Bestelproces zeer gemakkelijk, goede informatie tussendoor en relatief snelle levering. Wel was ons gastenboek te strak gebonden waardoor omslaan moeilijk gaat en vonden wij de gepersonaliseerde plantenprikkers niet erg mooi qua afwerking (de letters zijn niet goed genoeg ingebrand). Hierna contact gehad met de klantenservice en een extra levering gekregen. Deze batch was beter, waardoor we nu een goede set hebben kunnen uitkiezen.

Had wat meer verwacht.

De afwerking is wat minder. De enveloppedoos was mooi maar de afwerking wat minder. De spijkers zijn te zichtbaar. De luciferdoosjes zijn niet goed afgeplakt. Wel spijtig!

Precies zoals verwacht: keurig

Bestelling verloopt enorm vlot. Laser graveringen zijn top gedaan. Precies zoals verzocht.

Perfect alles op wens verlopen met onze bestelling !

Perfect alles op tijd en afspraak geleverd !!

Perfecte service

Ik had een heel mooie memorybox met naam erop besteld. Echt een leuk kraamcadeau. Alleen de onderkant van de doos bleek niet zo mooi te zijn, kan gebeuren. Er kwam een heel snelle reactie vanuit We love deco en ook een heel snelle oplossing, heel fijn!

Mooie producten en gaaf aanbod

Vernieuwend, goede communicatie en afhankelijk van de producten, snelle verzending!

Zeer goede kwaliteit van producten. Snel en correct geleverd volgens belofte

Helemaal top!

De mogelijkheid van een extra letter, omdat de naam 9 letters is wat heel erg fijn! Daarnaast was er snelle en duidelijke communicatie. Ook was de bestelling snel geleverd. Al met al helemaal top dus!

Super snelle levering

Precies zoals ik verwacht had

Mijn bestelling is perfect zoals ik in gedachten had en was optijd geleverd. Een aanrader!

Snelle levering, prachtig product!

Mijn bestelling (kinderakte) werd snel verstuurd en hij is nog mooier als verwacht, heel blij mee!!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht