GEWELDIG

Hier nu al keer een eigen broodtrommel laten maken voor mijn clienten. Elke keer weer zo zo mooi!

Bestelde producten werden heel snel geleverd na bestelling. Alles zoals op de website vermeld staat. Enkel spijtig dat de schildersezel niet in een verpakking zat, maar deze los in de doos zat met de andere bestelde producten.

Goede kwaliteit/service

Ik heb 2 bestellingen bij weddingdeco.nl geplaatst, beide bestellingen hadden gepersonaliseerde artikelen en standaard artikelen. De bestellingen waren snel verzonden en de kwaliteit van de producten goed.

Geweldig!

Ik ben Super tevreden over het loopwagentje voor ons kleinzoontje! Hij is er helemaal gek van! Ook bedankt voor de snelle levering! Helemaal Top!!!

Goed product, snelle levering

Bomm

Zoals altijd super moooo

Zoals het op de foto's was

Levering snel, goed op de hoogte gehouden en precies wat de foto's lieten zien.

Superleuke tas met naam

Leuke tas, mooi borduurwerk.

Mooie bekers

Mooie bekers.

Helemaal naar wens

Strandtentje zo leuk Wij gaan naar vakantie meenemen dus nog niet gebruikt. Snelle levering!

Tevreden met de snelle verzending en de kwaliteit van de ingepakte producten!

Heel leuk assortiment en snelle service!

Leuk product, snelle levering. Kon niet beter!

Website met veel keuze aan superleuke artikelen. Voor ieder wat wils. Heel snelle verzending van de items. Erg blij mee!

waardeloos

Bestelling is goed verlopen, maar de levering van de bestelde artikelen, ronde potjes van 40 ml, ging fout. Het waren kleine mini flesjes die ik kreeg. Na meerdere telefoontjes heb ik nieuwe artikelen ontvangen maar ook die waren niet wat ik besteld had, deze keer kreeg ik 6 hoekige potjes. Ik heb ze gehouden omdat ik krap in de tijd zat om ze te vullen. Vervolgens heb ik om een retourlabel gevraagd om de flesjes terug te sturen, tot op heden heb ik nog niets van ze gehoord helaas. communicatie binnen het bedrijf loopt blijkbaar goed langs elkaar heen.

Vlotte bestelling ondanks een hobbeltje onderweg

Ik heb enkele leuke items besteld voor een feestje in vlinder thema. Als steeds kreeg ik mijn bestelling snel. Helaas zag ik dat er enkele verjaardagskaarsjes gebroken waren (kan altijd gebeuren op weg naar de bestemmeling) maar na een melding hiervan toonden ze begrip hiervoor en kreeg ik heel snel een nieuwe set kaarsjes toegestuurd, mooi op tijd voor het feestje. Waarvoor dank :-)

Leuke producten

Mooi net zoals op de foto

Snel geleverd en mooie producten. Fijn als je het snel in huis wil hebben.

Supersnel

Mooie online side, knappe leuke spullen en supersnel geleverd.

Teleur stellend

Boek ziet er super uit wat wij ontworpen hebben. Alleen wordt het slecht verpaked en dus kwam het beschadiged aan ipv meteen een nieuwe te sturen krijg je de vraag of jij 25% compensatie wilt voor je volgende boek bestelling

De ideale website voor weddingthings

Wat een super vlotte communicatie via mail en verzending van de bestelde artikelen. Ons gastenboek kwam mooi optijd aan voor ons trouwfeest. Volledig gepersonaliseerd, de scherpte en kwaliteit kon niet beter.

Super leuke babyshower bedankjes

Hele leuke bedankjes voor de babyshower. Viel in de smaak. Er kogen wel wat meer keuzes van snoepjes bij komen(had er nu zelf muisjes in gedaan misschien een idee voor jullie).

Supergoed

De spullen die ik bestelde waren steeds van goede kwaliteit en kwamen zeer snel toe.

Bestellen bij We love deco is een feest!

Ik bestelde enkele artikelen voor een kinderfeestje. Kiezen tussen het ruime, leuke aanbod voelt als een feest. Je krijgt je bestelling ook nog eens in een sneltempo thuis geleverd.

Snel en goed

Na al meerdere sites geprobeerd te hebben ,wat allemaal moeilijk of te duur was, kwam ik hier terecht en was het makkelijk en betaalbaar. En ook nog eens snel geleverd.

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht